Music Of Condolence

Ide írhatod hozzászólásodat a "Kortárs" kategória mintáiról.

Music Of Condolence

HozzászólásSzerző: music777 Dátum: 2007.10.15. 08:49

Cimborámtól kaptam egy digitális diktafont, ezzel készült ez a vázlat. Tehettem volna a meditációs kategóriába is, mert lehet hogy ott lesz majd egy project belőle...
Külön vettem fel a fuvolát és a tibeti hangtálakat, a címét egy barátom javasolta:
Music Of Condolence - Burma 2007
music777
music777
Adminisztrátor

Re: Music Of Condolence

HozzászólásSzerző: Mengyelejev Dátum: 2007.11.15. 01:36

Burma! És nem Myanmar! Ha jól értem, te sem kedveled az ottani rezsimet. Mit lehet nálunk hallani az ottani helyzetről? Semmit. A BBC-n már hónapokkal ezelőtt betelefonálós műsort csináltak belőle. Nem ám ilyen provinciális buta mindenrőlazjuteszembe kocsmapolitizáló hallgatókra tessék gondolni, hanem értelmes vitára a világ minden tájáról, Indiából, Ausztráliából, Kanadából, Angliából, Észtországból és még ki tudja hány helyről. Ez az összetétel már eleve kizárja, hogy a burmai helyzetet néhány idióta gyorsan "Orcsány Virenc" számlájára írja, ezzel mintegy "elejét véve" az értelemnek. A résztvevők és telefonálók egymás szövegét egyetlen esetben sem kommentálták. Beszélgettek. A burmaiakkal vagyok.

Amúgy én is.
A hazai "mégyia" meg egy rakás szar, ezt tudjuk.
Mengyelejev

HozzászólásSzerző: Mengyelejev Dátum: 2007.11.15. 01:37

bocs az előző off topicért, mindenesetre hallgattam, s béke áradt a zenéből, viszont belőlem nem, ennek a kontrasztnak az eredménye volt az előző szövegem
Mengyelejev

HozzászólásSzerző: music777 Dátum: 2007.11.15. 20:07

Mengyelejev írta:bocs az előző off topicért, mindenesetre hallgattam, s béke áradt a zenéből, viszont belőlem nem, ennek a kontrasztnak az eredménye volt az előző szövegem

Semmi gond :)
Egyébként az anyag úgy készült , hogy külön lett felvéve a fuvola és a hangtálak. A címét egy barátom javasolat, szóval akkor még nem gondoltam Burmára. Ezt csak azért írom le, mert fontos tudni, hogy az ilyesmi nem eléőre eltervezetten születik; vagyis: nem az van hogy hallgatom a híreket, felháborodom, és írok valami ihletettet. Tudom, hogy kívülállók gyakran azt hiszik hogy ez így van , és az alkotók is néha rájászanak erre. Pedig az ötlet a megvalósulásig és a végső kialakulásig a saját útján halad, "önálló életet él", az un. tudatos alkotás szerencsés esetben elég kevés szerintem.
music777
music777
Adminisztrátor

Vissza: Kortárs