Belépés, Regisztráció


Felhasználó:
Jelszó:

Tuesday 29 June 2010
 
 
MWR Returns
Annak ellenére, hogy egyesek kételkedtek benne, ELINDULTUNK/ÚJRAINDULTUNK, mondhatjuk ahogy akarjuk, mindenképp jól esik. Megjártuk magunkat a nagyvilágban, viszont mindenütt jó, de a legjobb otthon.
Amint a másik oldalon is leírtam, egy kicsit megfogyatkozott a csapat, de ugyanakkor egy jópáran úgy döntöttek, hogy maradnak és együtt folytatjuk az új/régi projektünket, az MWR-t. Ezuttal szeretném megköszönni a volt csapattársainkank a jó hangulatot és a nagyszerű, erős csapatot. Jó buli volt! Valamint azoknak is, akik továbbra is velünk vannak.
Mindezek mellett köszöntsük új/régi tagjainkat: Glucky és Screepto (a sajnos megszünt TRC-ből jöttek hozzánk), valamint régi MWR csapattársunk Confar. Érezzétek jól magatokat srácok!

Továbbá szeretném bemutatni, hogy mi is lesz ez az MWR. Egyszóval: FUN. Egy jó társaság, sok szorakozás, mégtöbb dumálás (ventri/mumbli használata kötelező), a játék élvezése. S köbö ennyi...

Ami következik (és hogy ne mondják egyesek, hogy nem foglalkozok a csapattal és a nethiány nem egy ok... pedig az) az hogy beszerezzek egy szervert. Oldalunk van (köszönjük Confar!), mumbli/ventri lesz (köszönjük Glucky!), hangulatot teremtünk (köszönjük magunknak!).

S akkor apropó hangulat. Kellene szervezni egy klántalit! Szívesen várjuk a jelentkezőt/jelentkezőket, akik esetleg elvállalnák, hogy megszervezik (megtenném én, de innen egy kicsit nehéz lesz).

Egyelőre ennyi, további információk hamarosan!


Köszipuszi!

u.í.: Kérdéseiteket, tippeiteket, kritikákat a hozzászólásokban kérjük.

Írta Schumi on Tuesday 29 June 2010 - 18:24:18 | Hozzászólás: 14  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Hírkategóriák