Hír: : TmT 2. forduló
(Kategória: Oldal)
Küldte: Schumi
Monday 18 July 2011 - 04:45:53

2. ligás csapat volt a vendégünk a hétvégén, és öszintén megmondom, csak annyit akartam hogy több kört hozzunk le ellenük, mint multhéten a THI.
Szartam is amikor az első mapon (Solymi, Dragon, Peti, Schumi) folyamatosan lokál 1eket szaladott az ellenfél, ki is kaptunk 1-7re.
Ezután jött a második pálya: Solymi (2x is pb-t ment), Dragon (végig tartotta az optimizmust a csapattársaiban), Dane (örvendek, hogy visszatért, várunk továbbra is a meccseken), Kopcsi (Kákpowa, a map kulcsembere) felállásban döcögősen indult, 1-5re elhúzott az ellenfél. 2-5nél azt hiszem Ádi kiabálta be hogy "kákbekk", és meg is volt. Folyamatosan hozták le a köröket a srácok, ha nem is gyors körökkel, de nagyon szépen stabilan és miután eljutottunk 6-6ig, megszereztünk egy nagy pontot az első számú spanyol csapat ellen! Szépmunka, srácok, adjon magának mindenki részemről egy sört!
Az utolsó map lényegtelen, kikaptunk csúnyán, körbeautóztak minket, 1-7. Felállás: Dragon, Peti, Elcsi, Schumi.

Még szeretném kihangsúlyozni, hogy 12-13 lokál is volt maponként, ami azt sugallja hogy felébredtünk és ezt szeretem, de ugyanakkor remélem hogy nem csak ideiglenes lesz ez, és kihúzzuk ezt a bajnokságot úgy, hogy több mint 10 lokál lesz minden mapon, minden héten.
Következő ellenfelünk a THI, aki bár 0 ponttal a sereghajtó a csoportban, nem leírandó csapat, mert képesek bármikor nyerni, és valószínű hogy ellenünk összeszedik magukat az e heti "magyar rangadóra". Mapok a szerveren, jó kockálást mindenkinek!
Ezen hír származási helye: MWR
( http://users.atw.hu/mwr/news.php?extend.53 )