Hír: : MwR vs pH!
(Kategória: Oldal)
Küldte: glucky
Sunday 08 January 2012 - 23:14:55

Jöttünk, láttunk, nyertünk. Részletekért kattintson a linkre!

UPDATED!

„Lezajlott tehát az első mérkőzésünk az MCSB-n (aki ritkán jár ide -> igen, megy az MCSB), ellenfelünk a híres pHfelkiáltójel csapata volt. Szép számban gyülekeztünk Mumblen, mindenki megjelent, akit vártunk és Exxon kivételével mindenki, akire számítottunk. Szegény srác hiába gyakott, internetproblémái akadtak (nem a kecske seggébe kell dugni az utp kábelt). Kákk kedvéért viszont fél órával korábban bezárt a SPAR, így az ő biztatásával kezdhettük a mérkőzést.
Első pálya a multilap volt, Ádi,Elcsi,Peti,Dragon és Schumi volt a szerencsés kiválasztott. Ádi győztes körével nyitottunk, az ellenfél legjobb ideje is másodpercekre volt a mi átlagos köridőnktől. Elcsi hiába bohóckodott már itt is, itt még nem sikerült elkúrnia a meccsünket. Hangsúlyozom, még. Dragon világbajnok formát mutatott, Ádi pedig másfél évtized kihagyás után sikeresen tért vissza éles mérkőzésen. A pályát magabiztos játékkal 5-0-ra hoztuk, Petitől többet vártunk volna, de hát ő nem 93..
Második pálya a tech volt, az új vezetői irányzat nagy vesztese Tibi volt, gyak nélkül sajnos idén már nem lehet a kezdőbe kerülni, így a Dragon,Peti,Sanci,Elcsi,Paci felállásban folytattuk, Elcsi itt már sikerrel járt, és tehetségének köszönhetően egy körhöz juttatta az ellenfelet (7-1). Következett a fullspeed, regnáló szupersztárunk a rockopera színpadját billentyűzetre cserélve pályára lépett, a Jézus, Kákk, Elcsi, Peti, Sanci ötösfogat könnyed sikert aratott(7-0).
Utoljára a legmocskosabb pálya maradt, szőrös dirtmenő barátunk mellé Jézus, Peti, Schumi és a debütáló milliárdosunk, Ricsi RICS csatlakozott. Elcsinek hála két kör jutott az ellenfélnek is(7-2), Kákk pedig szégyellje magát, hogy a warozással megzavarta Sanci beszélgetését. Összességében meggyőző teljesítménnyel rukkoltunk elő, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is, büszke vagyok mindenkire! Következő héten szabadnaposak vagyunk, Exxonnak ne szóljon senki, hátha lejátssza a mait jövő héten

Glucky Könyve 5.93
Ezen hír származási helye: MWR
( http://users.atw.hu/mwr/news.php?extend.61 )