Fórumok / Sorozatról / Filmekről / SPOILER VESZÉLY!!! - Naruto és Naruto Shippuuden

Fórumok

Naruto és Naruto Shippuuden :: Fórumok :: naruto.atw.hu :: Sorozatról / Filmekről
 
<< Előző téma | Következő téma >>
SPOILER VESZÉLY!!!
Oldal:  1 2 3 ... 31 32 33
Moderátorok: admin, joe san, Sakura08, kingevil
Szerző Üzenet
Sakura08
Tue Oct 01 2013, 08:12PM

Regisztrált tag #131
Regisztrált: Thu Sep 22 2011, 10:01PM
Üzenetek: 593
állítólag a Bleach új arculata kb 5 éves lesz, ebből kb 1 év ment le, deolyan találgatások voltak, hogy a két manga lehet kb egy időben fog befejeződni.
Végjáték szaga van, de sztem nem az, néha olyan érzésem van, h Kishi önmaga sem tudja, mit akar kihozni a mangából, am én Hashirimát nem raknám annyira hátra, sztem tuti erősebb Minatonál, és lehet Sasukénél is, ráadásul sok tapasztalata van, és a mi kis kezdő ninjapalántáinkat simán lenyomná a szerről, mert nagyon erős, ráadásul okos is, akármennyire is mutatja Kishi a vicces, meg a bohókás oldalát, tuti nem hiába a beceneve a "shinobik istene"
Vissza az elejére
witcher554
Tue Oct 01 2013, 08:58PM
Regisztrált tag #1549
Regisztrált: Sun Apr 07 2013, 07:55AM
Üzenetek: 288
vannak különleges adotságai az tény pl a gyógyulás meg a moku elem de akkor is szerintem mivel mutatják is hogy gyengébb mint a 10farkú jinjurikie obitó ezért azt gondolom hogy mivel valószinűleg naruto fogja legyőzni a 10farkú jinjurikit szerintem naruto erősebb :D
Vissza az elejére
witcher554
Tue Oct 01 2013, 10:04PM
Regisztrált tag #1549
Regisztrált: Sun Apr 07 2013, 07:55AM
Üzenetek: 288
hihetetlen az eheti manga is 90% filler lesz -,- ez már eléggé gáz így évekig elnyujtják a részeket
Vissza az elejére
joe san
Wed Oct 02 2013, 08:06PM

Regisztrált tag #7
Regisztrált: Thu Aug 11 2011, 06:42PM
Üzenetek: 794
és ezzel baszták el. bocsánat rontották el
Vissza az elejére
Sakura08
Wed Oct 02 2013, 09:49PM

Regisztrált tag #131
Regisztrált: Thu Sep 22 2011, 10:01PM
Üzenetek: 593
csak nyugodtan, joe san xD
tényleg nagyon lassú a folyása a dolognak, jó lenne, ha kicsit felpörgetné az eseményeket, az eheti mangát még nem olvastam, szóval véleményt majd később
Vissza az elejére
Hara18
Wed Oct 02 2013, 10:07PM
Regisztrált tag #412
Regisztrált: Mon Feb 13 2012, 05:55PM
Üzenetek: 122
a múltheti tényleg rossz volt csak időhuzás de az e heti nagyon jó volt szerintem
Vissza az elejére
joe san
Thu Oct 03 2013, 08:29PM

Regisztrált tag #7
Regisztrált: Thu Aug 11 2011, 06:42PM
Üzenetek: 794
hát elmegy és sakura nem volt akkor ideges
Vissza az elejére
Sakura08
Fri Oct 04 2013, 09:32PM

Regisztrált tag #131
Regisztrált: Thu Sep 22 2011, 10:01PM
Üzenetek: 593
biztos ugyanarról a mangáról beszélünk? xD
ez egyre borzalmasabb, hehe, eddig Shikamaru volt a maradék szereplők közül a legnormálisabb, erre ő is elkezd ömlengeni, miközben féllábbal a sírban van és átmegy ő is "Naruto fan klubba", konkrétan a kedvenc szereplőim közül csak Itachi renoméja maradt meg nálam.
Naruto egy idióta, akit folyamatosan sajnálnak a múltja miatt és állandóan ezzel jönnek, h "Szegény Naruto" stb, stb, és ahelyett h rohadt gyorsan elintéznék a dolgokat, közben Naruto gyógyít mindenkit, ahelyett, h a saját dolgával foglalkozna, így ráadásul Sakurának MÁR MEGINT nincs semmi haszna. A mellékszereplők eddig azon "vitatkoztak", ki legyen a hokage, most hirtelen mindenki Naruto segédje akar lenni, még Shino is, akiről azt hittem, még tartja a frontot normalitás terén.

Sasukét mindenki kénye kedve szerint manipulálja és irányítja, pedig azt gondolná az ember, h a legutolsó Uchihának van annyi esze, h nem hagyja magát befolyásolni, de neeeeem.

Kakashi, akit a kezdetekkor imádtam a kisugárzása, az intelligenciája miatt, most matyóhímzést varr az oldalára.

Neji, aki szintén normális szereplő volt, már nincs, mert végül is minek ő ide, akkor inkább nyírta volna ki valamelyik idegesítő szereplőt.

Minato az edo tensei után kész röhej, és az egyetlen normális hokage kb a 2. hokage, Tobirama, aki legalább nem naiv, mint a többiek. Hashirima meg rohadt jó szereplő lenne, ha nem állítaná be őt egy Narutoval azonos agyi szinten lévő emberkének. pfff...

Ami a kagékat illeti, a Tsuchikage nagy arc, Gaara teljesen átment Naruto-fanba, sőt, már a Raikage is, Mizukage karaktere meg jó lenne, ha úgy kezdene vele valamit, de persze mivel női karakter, ezért rohadt ritkán látjuk szerepelni, és akkor sem hosszú időre, Tsunade dettó, mert ott vannak bennük a lehetőségek... öhm, ja, nem vagyok megelégedve vele...

Nem mondom, h semmi jó nincs benne, mert pl a 10 farkú mint az "élet fája" jó kis fordulat volt, de remélem, hamar kihoz belőle valamit és nem csak a dumálás fog menni ezerrel. Újra azt az adrenalinlöketet akarom, mint amikor azt vártam, h most összeütközik-e a két hatalmas bijuu bomba, és Naruto túléli-e!

Ha belegondolok, h még hátra van a Kabuchimaru gaiden, eskü elsírom magam...

most le lehet harapni a fejem, de ez a véleményem
Vissza az elejére
witcher554
Fri Oct 04 2013, 10:26PM
Regisztrált tag #1549
Regisztrált: Sun Apr 07 2013, 07:55AM
Üzenetek: 288
hammmm :D

Nos azzal nem értek egyet hogy naruto egy idióta egészen kiokosodott mostanában ráadásul egyedül védi az egész egyesített haderőt őt mutatják szerintem jogosa a legerősebb ninjának a jók közül de ez hogy állandóan védeni kell mindenkit sasukén és az edo tensejeseken kivül gáz minek akkor ez a ,,shinobi egyesített haderő'' és simán megmondanám a haderőnek hogy huzzanak innel a büdös picsába már bocs a kifejezésért :) mert nem hogy csak semmi hasznuk de még hátráltatnak is fognám a 9farkú transzformációval és arrébb söpörném őket vagy 100kmre ahol legalább nem hátráltatnak és és szipolyozzák a chakrám és hm hát hogy sakurának semmi haszna ezzel se nagyon értek egyet mert most még bekapcsolódhat a harcba haelőhívja azt az erőt ami tshunadénak is van ráadásul gyógyít minden shinobit mint harcosnak most semmit nem ér de mint gyógyító elmegy :) legalább lesz valaki aki meggyógyítja narutót a csata után :D sasuke igen nagyon befolyásolható és mint sasuke a hokage besirtam amikor bebökte hogy hokage akar lenni XDDD ha csak azt nézzük hogy senki még sakura sem látná szerintem szivesebben hokageként mint narutot bárki megmondja az egész világon hogy inkább naruto legyen a hokage sőt meg is érdemli mindezek után ráadásul a sok rossz amit elkövetett sasuke tutira beleirhatta magát a bingo könyvbe az S rangú személyek közé olyanokat csinált és kizárt hogy hokage legyen :) de mi nagy volt már amikor azt mondta hasirima hogy igazán büszke hogy ennyien hokagék akarnak lenni de most más problémájuk van :) és szerintem igen is legyen mindenki naruto fan a sorozatba miért ? hát soroljuk sakura kb már a lábai előtt heverhetne és élete végig köszöngethetne neki kezét lábát csókolgatva annyi sok bajból kihúzta már ő lehetne leginkább az szerintem akkor megmentette a falut élete kockáztatásával ezért imádják és tiszteljék is kezd komoly lenni bár vannak még baklövései pl amikor ujra átalakult bijuu módba pedig csak a sennin módban tud neki ártani de kell is bele egy kis hülyeség mert naruto az naruto ha teljesen komoly lenne akkor már nem naruto lenne :)
amúgy meg most mindent megtesz hogy megmentse a világot legyőzte edo tenseies nagatót rengeteg sok fehlr zetsut 3 rai kagét asszem a 2.dik mizukage volt őt is legyőzte a tsucsi kagét is legyőzte most meg harcol madarával obitóval és a tizfarkúval hetetlen szinten műveli a csatát úgy hogy szerintem érthető miért lettek ilyen sokan naruto fanok megérdemli az elismerést szerintem főleg azután ha majd legyőz mindenkit és még életben lesz ha nem nevezik ki hokagénak ezek után akkor nagyon elcseszik a narutót szerintem :)
perre viszem ha nem lesz hokage :D

Huh hát jó hosszú lett :D
Vissza az elejére
Hara18
Sat Oct 05 2013, 09:52AM
Regisztrált tag #412
Regisztrált: Mon Feb 13 2012, 05:55PM
Üzenetek: 122
nekem is az ömlengés már kezd egy picit idegesiteni de legalább shikamaru él és végre kakashi is csatlakozhat a harcba és nem lenék meglepödve ha valamit magába vart volna :)
Vissza az elejére
Oldal:  1 2 3 ... 31 32 33  

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System