Naruto és Naruto Shippuuden

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

További oldalak!

Látogatók / Társoldalak

Naruto 1-220 (Feliratos)

Naruto 1-220 (Szinkronos)

Hogyan nézd az Indát külföldről!

Első módszer:
A legegyszerűbb módja ennek hogy böngészőt váltasz, nem mindig, de találkoztam már olyan esetekkel ahol ez megoldotta a problémát. Ajánlom a Firefox böngészőt, mert a Chrome és az Opera kicsit finnyás.


Második módszer:
Ez a módszer a webproxyzás. Nem kell aggódni, nem bonyolult. Mi az a proxy? Számítógép-hálózatokban proxy szervernek nevezzük az olyan szervert, amely a kliensek kéréseit köztes elemként más szerverekhez továbbítja. A kliens csatlakozik a proxyhoz, valamilyen szolgáltatást igényel, ami egy másik szerveren található. A proxy szerver a kliens nevében eljárva csatlakozik a megadott szerverhez, és igényli az erőforrást a számára. A proxy esetlegesen megváltoztathatja a kliens kérését vagy a szerver válaszát, és alkalomadtán kiszolgálhatja a kérést a szerverhez való csatlakozás nélkül is. Az olyan proxy szervernek, amely változtatás nélkül továbbítja a kérelmeket és a válaszokat, külön neve is van: ez a gateway vagy néha tunneling proxy.
A képen látszik a "hiba", a kék és a narancs nyíl mutatja a proxy nélküli kapcsolatot. A zöld és a lila(?) pedig a proxyval történő kapcsolódást.

Ajánlok is akkor pár oldalt ami segíthet:


Harmadik módszer:
Itt lényegében ugyanaz történik mint az előbb, csak nem webproxyval, hanem böngésző bővítménnyel. De ez is ugyanúgy proxy, és a működése is teljesen megegyezik az előzővel. Egyesével nem fogom mindet bemutatni hogyan is működik, mert akkor itt ülnék hónapokig és ezt írkálnám. Azt már neked kell kitapasztalni.

Ajánlok is akkor pár oldalt ami segíthet: Keresőbe beírod hogy "Proxy" és már ki is ad egy csomó találatot.

Mint mindenhol itt is van kimagasló, a Hola.org ami minden elterjedtebb böngészőre elérhető és még mobil eszközökre is. Működése elvét a Székelyföldi kolléga tökéletesen elmagyarázza, csak nem Indavideóval, de a lényeg ugyanaz.Ezen módszerek egyike sem 100%-os! Proxy választásnál figyelj arra hogy Magyar legyen a szerver amire csatlakozol! Mert ha nem Magyarra csatlakozol akkor lényegében ugyanott vagy ahol eddig.

Legújabb Online Rész!

Boruto 43.rész

Zenelejátszó

Zenelejátszó

Naruto Shippuuden (Sub)