Naruto Shipuuden - A Film #7 - Naruto és Naruto Shippuuden

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

További oldalak!

Látogatók / Társoldalak

Naruto 1-220 (Feliratos)

Naruto 1-220 (Szinkronos)

Naruto Shipuuden - A Film #7

Fordította, lektorálta, időzítette: MechaNoxDobott Kunai

Krristof
kösz nagyon király volt

KageBunshin
Nagyon király köszi

szpeti
Túl nyálas és kevés benne az akció de azért köszi....

MacMillan
Arigato Gozaimas!

Naggyon hatalmas egy film!

Tudtam, hogy jó lesz, de hogy ennyire.... *-*


Barel25
krkrkr

Rinengan
Elment!

ThunderWolf
Körülbelül 5 év kellet mire beteljesült az úgynevezett "álmom".

Mindazonáltal ez egy hó rész lett. ("o.-)_/*

szpeti
Mielőtt megnéznéd a filmet vagy miután megnézted figyelmedbe ajánlom a kritikámat! Aki azt mondja erre, hogy jó az csak szimplán fanboy és elvakult nagyon a Narutoval szemben! A végső csata 5 percbe telt! És az összes akció jelenet együtt véve alig ha volt 15 perc! Maximum 20 perc! Ezek közül egy harcból nem lőttek le semmit amikor Naruto Toneri hásonmásával (bábjával) harcol a többiből egy csomót lelőttek főleg a végső harc! És Sasuke összes jelenetét is kb. lelőtték és szerepelhetett volna többet legalább ne 3 percet hanem 10 percet megérdemelt volna mert nem gondolom, hogy ennyit segített volna, hogy elpusztítok egy meteort azt megyek tovább azt leszarom az egészet! És kevés benne a harc nem azt mondom, hogy legyen tömény 1 óra harc, de azért ha 45 perc harc lett volna, mert én ennyit vártam tőle akkor jobb is lehetett volna. De így?! És sok benne az érzelem és annak a nagy részét már elszúrták azzal, hogy "Naruto: Hinata szeretlek! Hinata: Naruto-kun?!" Ennyi a reagálás arra, hogy Naruto szerelmet vall Hinatának gratula! Meg persze azzal, hogy egy sálat köt Narutonak, de már kapott sálat és szereti akkor mi a f*szomnak nem adja oda neki?! És az egész filmről túl sok információt és videót kaptunk, hogy szinte tudtuk, hogy melyik jelenet melyik után lesz! Aki nem követte egyáltalán a filmről a híreket annak jobban fog tetszeni! De én nem jártam úgymond szerencsével, hogy hírt is elkerüljek vagy ne nézzek meg! De a Boruto: Naruto the movie-ról szinte meg semmit se tudunk ami egy jó taktika! Annyit tudunk, hogy megint két Ootsutsukival találkozunk aki Naruto kilencfarkúját akarják és, hogy elkezdődik a chuunin vizsga! Na most térjünk vissza a The Last-ra! Szerintem elment egynek! De ezt a marketing egy nagyon jó filmnek mutatta és szerintem a készítők sejtették, hogy ez a film nem lett valami jó! Mert aki tud is egy kicsit angolul a The Last azt jelenti, hogy utolsó és most még jön még egy film! Ami kettőt is jelenthet, "hogy na még adjunk a népnek egy kis narutot "hozzállás ja meg még "az előző film nem lett olyan amilyenre akartuk ezért adjunk egy kis kielégítést a rajongóknak"! És a Boruto film valószínűleg a The Last film elfeledtetésére is lesz részben! Na most már jobban letudtam írni a kritikámat! És szerintem elment egynek a film, de történetileg és akciójelenetekben nem volt gazdag! És a road to ninja vagy a last tower jobb volt szerintem!

Hannux
Uram isten, életem egyik legjobb filmje, nem is tudjátok, hogy mióta várom már ezt a filmet, NaruHina párosítás *-* OMG, nem tudok mást írni, engem 100%-ig lenyűgözött, volt benne harc romantika, minden, nagyon nagyon szépen köszönöm <333 wáááááááá, már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Bourutoról szóló film, mégegyszer nagyon nagyon köszönöm <3 :D :')

Rinengan
Én egyett kell értsek szpeti-vel, mivel tényleg uncsi volt! Főleg, hogyha megnézed kétszer, akkor már tényleg az, kevés benne az akicó jelenet, plusz amekkora nagynak jelentették be, szerintem sok fan olyan kicsire is méltatja! A hét Movie közül, voltak sokkal jobb részek, mint a The Last!!! Többet vártam el tőle, én kissé csalódtam ebben a Movie-ban!

Balu
Szerintem fasza volt . Bár tény hogy kevés harc van benne . De azok jól sikerültek . A történet az végül is nem rossz az egész arról szól hogyan jön össze Naruto és HInata . A The Last végül is eröl szól .Nekem tetszett . DE nem a legjobb az tény és való , a movi 6 mesze fölötte . Anak a története sokall érdekesebb .
Végül is nekem be jött , nem a legjobb viszont bene van a top 4 Naruto moviban .
Lene egy kérdésem . Nektek mi a top 4 Naruto movi .
Nekem a movi 6
movi 4
movi 7
movi 5

Rinengan
Nekem, igazából mind tetszik csak vannak jobb történetűek!

sonkamester
Szerintem sem volt jóó, kevés a harc pedig egy naruto filmröl inkább a harcott kelett volna erösiteni és nem a romantikát!

naruto1166
köszönöm


Remus1992
Arigato!!Nagyon jó moovie volt!!A vérbörtön moovie után ez a 2 helyet foglalja el nekem!!Bár végéböl amikor gyerekei szülletek abbol lehetet volna 1 kicsivel hosszabb de igy is nagyon jó volt!!Alig várom Boruto filmet!!

H0D1K3N
Köszi a feltöltést nagyon jó film volt, én nem csalódtam benne és már alig várom a Boruto filmet. A kritikákkal nem igazán értek egyet, szerintem ez a film nem a harcokról szólt (nos persze én magam sem rajongok a romantikus animékért/filmekért... stb.). Éppen ezértúgy gondolom, hogy ez nem "adjunk még egy kis Naruto-t a népnek", inkább "adjuk meg a fangirl-öknek amire már vártak" hozzáállás, hisz Kishimoto-sensei a mangában nem igazán foglalkozott a szerelmi szálakkal még a GAIDEN-ben sem, mert a naruto történetében más érzelmek és mondanivalók kerültek a középpontba. Akik pedig ezeket nem értették meg azok nem hiszem, hogy igazán értékelni tudták akár ezt a filmet akár a Naruto egészét. Viszont Sasuke szerepét egy kicsit én is kicsit kevésnek éreztem, dehát ő a történet szernint most a "vezeklő útját" járja [kis spoiler manga utolsó előtti fejezetéből :D], de mindezek ellenére jó film volt. Akik csak az animét követik a mangát nem, azok szerintem ne nézzék meg a filmet nem lő le semmit, csak én úgy gondolom, hogy most a ninja háború "jóval a vége előtt"-től ekkorát ugrani egy kicsit elrontaná a varázsát... persze ez a ti döntésetek, sőt még azt se tudni mennyi fillerrel fogják elhúzni a Shippuuden-t ...áhh miket beszélek nézzétek meg :D
[Egyébként az elején mi volt az, h KageBunshin no Jutsu, olyan fiatalon még be sem iratkoztak az akadémiára, emlékeim szerint pedig Naruto csak a záróvizsga bukása után lopta el a pecsétek tekercsét és tanulta meg ezt a Jutsut. Ez csak nekem sántít???!! O.o'''']
[ módosítva 29 Jul : 15:27 ]

Sasuke999
koszi jo movi volt várom mára borutost

leekan44
Szerintem jó volt

Karol123
hát ez jó volt,végre HD-ben! :D

Rinengan
Már Bluray-ban is letölthető!

kevhor012
(+Karol123 )jaja

rás
köszi! Hát papuskáim EZ a mozifilm is volt olyan jó mint a többi, csak egy kicsit eltér a megszokottól. XD Amúgy szerintem elég harc volt benne, mivelhogy EZ egy szerelmi (Értitek?!) Egy szerelmi történet!!! Ha valakinek nem tetszett, az azért van(lehet), mert a szőke ninjától a nagyon kemény harcokat várt (itt gondolok a mostani háborúban történtekre). Ha más az oka, passz... Már az előzetesből is kiderült, hogy kik lesznek a közép pontban! (ezért nem kaphatott Sasuke több időt a képernyőn)
Én meg vagyok vele elégedve!

Balu
Pénteken jön az új Naruto film. A trailerek szerint jó kis film lesz.
Tele harcal, és egy kis apa fia össze túzésel. A trailerből még sok minden ki derűl.
De sajnos csak hónapok múlva lehet majd rendes DVD verzióban meg nézni. Ha a movie 7-ből indulok ki akkor legalább 5-8 hónapot válhatunk. Addigra meg lehet hogy a Naruto is befelyeződik.
De én mán alig várom lehet hogy a legjobb Naruto film lesz.

Pain15
Vajon lesz ennek folytatasa? Nem tudja valaki?

xpirit
Azt a nemjóját!!!
Annak a sálak valami varázsereje lehetett hogy erre alapozták a filmet is meg Naruto is így jött rá hogy szereti Hinatát!!!
Na meg persze Sasukéban sem csalódtunk egy fél percre jelent meg de ott is badassssss volt!!!!!
Lényegében ez a film nem volt valami nagy durranás nekem :/

szpeti
Aki nem értette a kritikám lényegét az olvassa át! Nekem nincs azzal bajom, hogy romantikusra sikeredett csak a romantikus jelenetek voltak szarok! És ha már Hinatába így egyik percből a másiba beleszeretett, akkor legaláb adjon bele mindent a harcban! És tudtam,hogy lesz benne valamennyi szerelmi jelenet DE EZT NEM ÍGY REKLÁMOZTÁK! Aki még mindig nem érti teljesen a kritikámat az olvassa el 5-ször vagy 10-szer ha kell és ne csak bele kóstolgasson (HOD1K3N) hanem olvassa el! Mert én nem azt mondtam, hogy legyen full harc az egész de ezt 22 perc és 30 másodpercet (kb.) keveseltem és ha ennek a többi része kb romantika és sztori lenne akkor még azt mondanám, hogy egy ötös skálán 4-et kap vagy 4 és felet de sajna nem így van és mondom a CSATÁK FELÉT TV REKLÁMOKBAN ÉS ELŐZETESEKBEN LELŐTTÉK! De ha nem lőttek volna le mondjuk csak 3 percet így össz-vissz akkor megérdemelne tőlem 4 és fél csillagot kb. Na de rátérek a lényegre szimplán elcseszték és én nem a The Last-ra mondtam, hogy adjunk még egy kis narutot a népnek hanem a Boruto filmre, mivel utána azt is írtam, hogy még a the last elfeledtetésére csinálják TÉNYLEG AZ UTOLSÓ NARUTO FILMET (BORUTO NARUTO THE MOVIE) így már érted?! hogy leegyszerűsítettem neked?! :) ;)

H0D1K3N
A félreértések elkerülése végett tisztázzuk, nem akartam belekötni senkibe bocsánat, ha ez így jött le. NOS IGEN, ÍRÁSBAN NEHÉZ ÉRZÉKELTETNI A HANGSÚLYT :P:D:) Csak sokan írták, hogy unalmas mert kevés benne a harc, az igaz, hogy a trailerbe lelőtték az összeset de ettől függetlenül én nem csalódtam benne. De abban azért gondolom egyet értünk, h ez a film a fangirl-öknek lett tervezve :P:D Mindössze csak annyi ellenvetésem volt, h szerintem a Boruto movie nem akarja majd elfeledtetni ezt a filmet, sőt inkább "folytatja" (nem szó szerint értettem ezért is tettem idézőjelbe:D) és ettől lesz csak még királyabb a BORUTO. Nekem ez a véleményem, az pedig a tiéd de semmi kötöszködés :)
Félreérthető voltam bevallom így visszaolvasva a szavaimat, de még egy kicsit gyászolok, h véget ért egy ilyen király sorozat ennyi év után, szinte a Naruto-val nőttem fel és épp amikor érettségizek, lezárok magamban egy fejezetet pont akkor ér véget ez is :S:'(:D
Úgyhogy bocsánat félreértettük egymást ez előfordul, remélem nincs harag:P:D:)

H0D1K3N
De az tényleg csak nekem tűnt fel, h Naruto olyan fiatalon még csak azt sem kéne tudnia mi az a KAGE bunshin, az oké, h nem sikerült neki:D... Nem kritizálom a filmet mert amúgy tetszett csak na... az eleje sántít :):DxD

Balu
Nekem is furcsa volt a Kage bunshin . De viszont a sima klón tecnikával mán próbálkozott .
És nem hiszem hogy Naruto csak úgy a semmiből bele szeretet Hinatába . A Boruto film meg mán a The last előtt el volt tervezve hiszen a manga 700 része végén le van írva hogy tavasszal új történet lesz .
Szóval mán jóval korában el lett minden tervezve .

Rinengan
Ahogy mondod Balu régen is probálkozott az Árnyék klónnal, csak nem jött össze neki! Nem tudom kinek mennyire tettszet ez a Movie, de ha ezt romantikusra akarták veni, az nem jött be mivel nincs benne olyan nagyon szívszorító jelenetek, ahogy szpeti is említette! A csatáról nem is beszélve, de ezt leszámítva meglehetett nézni!

Krristof
Mind1 nekem tetszett a film....
[ módosítva 04 Aug : 17:39 ]

szpeti
Balu valamiben nincs igazad mert ha nem vetted volna észre 3 nap múlva japánban debütál a film és a gaidenre értették hogy új történet lesz tavasszal mert most tavasszal volt a gaiden!

Balu
Ez igaz , de szerintem mán mielőtt elkezdődött volna a giden mán el volt tervezve . Hogy lesz Boruto film .

bourney
Nagyon jó volt, köszönjük!

CSDH
Elmegy! Köszi a feltöltést! Nem volt ez olyan rossz bár olyan jó sem inkább átlagos! :D :Dui: Ha életed legjobb filmje volt akkor még sosem láttál egy jó filmet sem! Xd

[ módosítva 13 Aug : 17:26 ]

démon99
Koszi szépen! :) Kicsit hiányoltam belole az akciójeleneteket, de jó volt.

FEC900
Imdátam nagyon köszönöm!

Aranois
Hát sziasztok.

Régi fan vagyok de nem szoktam volt írni....
Azért bárki bármit mond h. jó e a film avagy nem . narutó kinézete eleve csalódás, nem h. idősebnek néz ki hanem kis pisisnek....
Dehát tudom ez ilyeen amúgy nézhető :D

Milicspeti
Jó film volt

xTayuyax
Köszi a feltöltést. Azért jó kis film de Narutonak az a rövid haj az valami szörnyű majdnem olyan mintha kopasz lenne.

pacsmi1166
köszi jo volt kedvencem let

emmcsi
Alig vártam már egy ilyen filmet mint ez kellett végre egy kis romantika is mindig csak perverz dolgokról van szó meg pár mondat romantika de csak ennyi. Nekem ez lett a kedvencem!

emmcsi
Az én kedvenceim:
shippuuden-film 1
shippuuden-film 6
shippuuden-film 7
naruto-film 1

Hinatasensei
LEGJOBB <3

imádomanarutot
Figyeljen aki szerint ez rossz rész szerintem nagyon jó mert gondoljatok bele szinte minden részbe van küzdelem ha egy filmbe van romantika az nem baj hát legalalább meg ismerjük naruto romantikás szerelmes oldalát egyébként volt ebbe is harci jelenet (na ez kicsit nyálasra sikerült na nem baj)


scottyboy
Köszi Király volt!!!! Arigato!!!!

Uzumaki9404
nagyon király volt :D eszméletlen jo része volt a narutonak :D <3 :D

Shiso
ez mind szép és jó de erről az oldalról hogy lehet letölteni??? XD
NAGYON KIRÁLY EZ A RÉSZ köszi emberek <3

anjen
Véleményem szerint itt a the last cím nem arra utal ,hogy ez lett volna az utolsó Naruto film, ugyanis a franchiseba elég sokat beleöltek már.
A The last szerintem egy utalás magára Tonerire mint az utolsó shinobi a holdon.
Egyébként maga a film egész jó volt , nekem a Boruto mozinál jobban tetszet.
Köszönöm szépen az egész fordító stábnak a munkájukat.

PredatiX16
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy ezek a filmek tartalmilag össze függenek-e egymással?

Kitsune
Nagyon jó. Remek film lett. Bár a készítők elcseszték hogy még a szrozatnak sincs vége de már megvannak.Az érzelem a tetőfokon.A harc nincs sok de nekem ez így is jó!:)
Aki még nem látta a Borutót erősen ajánjom hogy:NE NE NE NE nézze meg mert az szörnyű!
[ módosítva 12 May : 12:33 ]

dualshow
Rohadt jó volt köszi!

Akioshi
Rohadt jó volt köszi! (:

Himeragi
Nem volt rossz de jó se, lehetett volna kicsit több csata.

MacMillan
Arigato Gozaimas!

peti780
sziaztok.látom volt akinek tetszet volt akinek kevésbé,de máskép nemis lehetne.Nemlehet mindenkinek és mindenk megfelelni ez a világ redje. Öüljünk inkább ennek a filmnek mit hogy kritizáljuk nem lehet tökéletes mindenkinek.inkább köszönyük meg az alkotoknak és midazoknak akik lehetövéteték számunkra azt hogy megnézhetük. Nekem személy szerint tetszet. és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A MIDAZOKNAK AKIK LEHETÖVÉTETÉK HOGY MEGNÉZHETEM. KÖSZÖNÖM A MUNKÁTOKAT

Kitsune
ez egy olyan kegyelet rész volt.szerinem tudták hogy ez a film ellenérzelmeket vált ki a rajongókból a van aki keveselli a harcot van akinek elég van aki zokog rajta (tudok egy példát:))szóval jó is meg rossz is aki pedig eg akarja nézni a borutót az ne tegye mert más képet kap a sorozatról

narutokirály
mikor először megnéztem nem tudtam hogy tudja elválasztani magától kuramát de a sippudenben meg kiszedte belöle a szobor és majdnem meghalt és akkor jutott eszembe hogy belelett pecsételve kurama mindkét fele xD


[ módosítva 15 Oct : 18:50 ]

Peinci
Nem volt rossz!
Köszi a feltöltést!


Kunai dobáshoz küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Legújabb Online Rész!

Boruto 43.rész

Zenelejátszó

Zenelejátszó

Naruto Shippuuden (Sub)