:::Leírás:::

:: Kezdetek ::

17 éves szegedi gimnazista voltam,  mikor - komolyzenei, zongora tanulmányaim mellett - elkezdtem foglalkozni a diszkózással. Kiváló hallásom, és zenei memóriám a könnyűzenében is hasznosnak bizonyult. Az első házibulik sikerének hamar híre ment, számos ismerősöm 18. szülinapi buliját tartottam az akkori Reneszánsz Klubban.

:: Rádió ::

2006-ban lehetőséget kaptam a makói FM 95.4 Árkádia Rádióban, hogy kéthetente szombatonként egyórás studiómixszel szórakoztathassam Makó városát és térségét. Rövidesen lehetőségem nyílott, hogy 2 havonta zenélhessek Makón, a Maros Pubban. A közel 1 évig futó sikeres 150-200 fős rendezvényeken mindig a közönség igényeit tartottam szem előtt. A környékbeli klubokban akkoriban kizárólag a "modern tánczenében" látták a fantáziát, de a Maros Pubos bulikon látszódott, hogy korosztálytól függetlenül a funky, rnb, latin slágereknek éppúgy helye van egy jó buli zenei repertoárjában, mint a táncolós magyar vagy külföldi rock&roll daloknak. Mindeközben, több mint 45 egyórás rádiós mixet készítettem az Árkádia rádiónak, és 3 élő közvetítéses rendezvényen is játszhattam a Zsák Klubban. A mixeket több mint 1 évig a Memphis Caffé is játszotta (Szeged Plaza)

:: Esküvői szolgáltatás ::

2006-óta esküvői zenei felkéréseket is vállalok. Esküvői DJ-ként széles repertoárral, a násznép egyedi zenei igényeit is teljes körűen ki tudom elégíteni. Nem csak magyar slágerek, de külföldi zenék vonatkozásában is. Az elmúlt évek sikeres lakodalmain a násznép megelégedésére a slágerek az eredeti változatukban is minőségükben nagyon jó táncos hangulatot teremtettek - nem csak zenekari élő előadásukban. A zenei kívánságokról igény szerint előzetes egyeztetésre is lehetőséget adok a pároknak. Egyre  nagyobb az igény a táncos nosztalgia klasszikus mellett a mai slágerek , és alternatív kedvencek (pl MR2 Petőfi rádió slágerei) megszólalására is, melynek DJ-ként szintén eleget tudok tenni.

Örömteli számomra, hogy minden évben megkerestek a vendégek közül, hogy vállaljam elkövetkezendő esküvőjük zenés szolgáltatását!

:: Céges rendezvények ::

2007-től céges rendezvényeken is részt vettem, mint DJ, mindig a résztvevők zenei ízlését szem előtt tartva (pl. K&H karácsonyi buli Port Royal , Csongrád megyei Földhivatali évzáró rendezvény Üvegvár étterem)

:: Kareoke ::

2007-től szervezőként és DJ-ként is bekapcsolódhattam SZTE-s földrajzos szakestek lebonyolítására. Ugyanebben az évben csatlakoztam a Sindel & Cserne Kareoke Produkcióhoz, ahol előbb mint diszkós-technikus, később alkalmanként mint műsorvezető dolgozhattam a Kolibri Bárban, a H2O klubban és a No1 Pubban heti-havi rendszerességgel, 2010-ig. Főként a 30-40éves korosztály volt a rendezvények célközönsége, így a napjaink zenéi mellett a 70-es 80-as 90-es évek táncolható slágereit is gyakran forgattam lemezjátszóimon.

:: Egyetemi szakestek ::

2008-tól már 4 szak egyetemi szakestjeire kaptam meghívást, melyeken a résztvételi szám 300 fő körül mozgott. Dj-ztem számos szegedi belvárosi klubban,a Zacc Kávézóban, a Sárkály Pubban, a Genius Klubban és az Inside Caféban is (korábi Coco Club). Volt szerencsém fellépni a szegedi JATE Klub nagytermében is, és a BME Villamosmérnöki kar "Schönherz Kupa" rendezvénysorozat keretében a budapesti Dührer kert-ben, ahol több mint 1100-an táncoltak. A szegedi Radnóti Miklós Gimnázium szalagavatóján szintén ettől az évtől minden januárban technikusként és DJ-ként tevékenykedek.

 

Ha kíváncsi a fontosabb rendezvények, bulik listájára, megtekintheti itt

 

Bemutatkozás
Hobbijaim
Képek
Fórum
Linkek
Lejátszó

Kezdőlap