GRÁTISZ CSAK AZ NBH MOSSADOSOKNAK
Írta: Flamma - Dátum: 06.10.2010 13:59
Gátszakadás és vörös iszap, halottak, eltűntek, katasztrófa szavazósdit követően s a régió tele van katonákkal, tűzoltókkal és katasztrófa-elhárítókkal! Ezzel a hírrel a világsajtó topplistáját döngetjük és nagy országos mocorgásra is lehetőséget biztosít – nem mellesleg. Az érintett cég Gyurcsány-érdekeltség – ha jól tudom –, de mint arra utaló jelek vannak, már jóval korábban is tudhatták, hogy baj lesz! Mint mindenben, itt is a MIÉRT-et kell keresni, persze a „véletlen”, mint indifferens tényező is szerepet játszhat a közjátékban.
Teljes hír
Gátszakadás és vörös iszap, halottak, eltűntek, katasztrófa szavazósdit követően s a régió tele van katonákkal, tűzoltókkal és katasztrófa-elhárítókkal! Ezzel a hírrel a világsajtó topplistáját döngetjük és nagy országos mocorgásra is lehetőséget biztosít – nem mellesleg. Az érintett cég Gyurcsány-érdekeltség – ha jól tudom –, de mint arra utaló jelek vannak, már jóval korábban is tudhatták, hogy baj lesz! Mint mindenben, itt is a MIÉRT-et kell keresni, persze a „véletlen”, mint indifferens tényező is szerepet játszhat a közjátékban.


Légifelvétel a gátszakadásról (vagy robbantásról?)

Egy fal, ami a talapzatnál 65 méter széles, hogyan szakadhat át attól a nem túl nagy nyomástól, ami ránehezedett? Hiszen csak a iszap felett lévő víz nyomása terhelte! Az iszap a helyén maradt, attól a kevéstől eltekintve, amit a kizúduló víz mosott ki magával! (szerk.)


Ha megnézzük, mire jó mindez, akkor megérthetjük, hogy eltereli a figyelmet a „politikáról” és szoktat bennünket a különleges helyzetekhez, így egyfajta tréning ez is, miközben tesztelni lehet a magyarországi mozdítható csapaterőket és megvizslatni, kik is azok, akik a kaszárnyákban maradnak ilyenkor! Az ár nem számít, felelősként pedig a gátőrt (ha volt egyáltalán) mutathatják fel!

Nem hiszek a véletlenekben, s eddig még mindig beigazolódott, hogy jól hiszek, ha nem „hiszek”. Azokban a körökben, ahol a „véletleneket” eltervezik, mindig azt a kérdést teszik fel maguknak, hogy „mire jó ez nekik, hogyan tudják a helyzetet kihasználni a saját céljaik megvalósítására?”, s ha ezt megértette valaki, akkor rájöhet, hogy alig van különbség aközött, hogy konkréten ők tervezték el, vagy csak direktben kihasználják, mert az eredményét tekintve a következménye mindig és egyre rosszabb a nemzetnek!

A szándékosságot azért nem szabad kizárni, mert a Btk is ismeri a gondatlanság fogalmát, de az elhunytak tekintetében már mindegy, hogy szándékosan, vagy gondatlanságból lettek kiiktatva. Ez az a gumicsont, amivel a zsizsik operál. Most mire jó mindez? Mindeközben Szili kilép, Matolcsynak selyemzsinór – mint a belorusz elnöknek –, Lukasenkónak (ne feledjük, hogy semmi nem az, aminek látszik), s mindez egyszerre!

Japán és Észak Korea elkezdték a közeledést egymáshoz és Kuba is éppen most javítgatja viszonyát Salvadorral. Természetesen mindez csak a történelmi véletlen műve, nem pedig a valóban nagy veszély esetén történő világméretű összefogásra példa! Közben az eső is eleredt nálunk, pedig eddig is folyamatosan lógott a lába a légtérben, de tegnapra erős légtértámogatás mellett a töméntelen permettel rásegítettek, hogy elérje a „túlcsordulás – túltelítettségi pontját”. Az a jó ebben, hogy a kazár médiának nem kell foglalkozni a valódi eseményekkel, mert közben azért valami nagy, sötét és morcos közeledik felénk, így a meglepetés erejével fog szolgálni a meglephetők számára.

A szavazósdit komolyan gondolók sajnos nem csak bárányok, hanem egyenesen marhák is, akik bőghetnek kedvükre a minimálbér megadóztatása miatt (amit persze kompenzálni ígért Olstein), bár ezt a pontot már nem kellene elérni, ha meglátásaim egzaktak maradnak. Az arab világ, közösen a törökökkel dec. 27-ig akarja egy MEGA -„békeflottáival” áttörni a gázai zsidó-blokádot. Mivel köztudottan fel vannak már elég jól szerelve mindenféle hi-tech kütyüvel, ezért feltételezem, hogy addig le kell zajlódnia sok olyan háttéreseménynek, amely semlegesíti a héber „magasabbrendű harcikedvet”. Az időpontokkal mindig gond lehet, mert nem az idő számít, hanem a megvalósíthatóság, viszont az nagyon is lényeges elem. Berlusconi antiszemita viccet mesél, amit egy vatikáni zsidó azonnal felül-bírál, de ezen a szinten véletlenek még véletlenül sem fordulhatnak elő. Alakul ez Béláim!

Ahogy kibogozom a szálakat, kezd nekem is leesni a tantusz. A zsidókat most kezdik komolyan „befenyíteni” a saját korábbi retorikájukat felhasználva, ami igen kínos dolog! Mubarak egyiptomi elnök direktben passzolta Netanjahuék arcába az azbeszt-kesztyűt, nyomatékosítva, hogy ha nem egyeznek meg a palesztinokkal nagyon gyorsan, akkor ennek következménye a világ-szintű terror végigsöprése a rendszerükön. Ebben a mostani „terror-fenyegetettségben” az az egzaktul precíz, hogy rákenhetik egy fiktív alakra – mondjuk Oszamára –, miközben a kazárok célpontjait az összes összefogó nemzet úgy válogathatja ki, hogy az nagyon fájjon a gyémántos zsidóknak, s közben a teljes légtér blokkolva legyen! Egy eszközt sok célra fel lehet használni, mert emlékezzetek rá, hogy az Ázsiai Unióban is az egyik fő cél a „terrorizmus elleni harc”, ami ott a zsidó-terror minden formáját jelenti. Most erről még nem írom le minden elképzelésem, mert az, hogy Merkel a nagy betelepülő-barát diplomáciáját követően most kelt ki éppen ellenük, ultimátumot közölve, nagy hirtelen, elég nagy fordulatot feltételez. Tudják, hogy mi jön!

A terror arra is jó, hogy háborúba rángassák az EU-t, viszont arra is jó, hogy szétszedjék a már megbontott erővonalak mentén. A káosz-elmélet elég kiszámítható, ha tudod, ki és milyen céllal okozza azt. A látszatot természetesen mindvégig és egészen a végpont bekövetkezéséig fenn kel tartani, éppen azért, mert az emberek zöme komplett fogyasztói csürhe-idióta! Ha nem így lenne, akkor talán néha gondolkodóba esnének, ez meg Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve szerint a gójoknak már 100 évvel ezelőtt sem ment! Ha nem így lenne, talán megértenék ezt is!

Azért van remény, mert egyre többen használják a fejüket és kombinálnak! Köszönöm, hogy elkezdtétek megérteni, hogy csakis így működhet a ráhatás a rendszer valódi arculatára. A gépem megint nagyon belassult, így azt sem tudom, hogy a narancsos zsidrákjai meddig hagynak még írni, de az a tudat nyugtat, hogy ezt a folyamatot megállítani már nem lesznek képesek. Épp most kezdtem bele egy cikkbe, ami garantáltan megnyugtatja majd a türelmetleneket, és ezzel együtt fel is ébreszti a még alvajárókat! Ráadásul ellátja majd hasznos feladatokkal a fotelharcosokat, és megosztja a figyelmét a betolakodóknak! De persze túl hamar nem lesz meg, bár amikorra meg kell legyen, addigra pont meg is lesz!

Zárásként a terrorizmus maszlagot „meglovagolva” egy csemegével is szolgálhatok. Egy Walla néven futó izraeli portál körkérdést intézett olvasóihoz, hogy ők mint „tenoristák” vajh mit is robbantanának fel előszeretettel leginkább. Az eredmények szerint a szavazók az alábbi helyeket repítenék a levegőbe legszívesebben:

36% Isztambulban a Kék Mecsetet,
25% a párizsi Ejffel tornyot,
19% a Vatikánt (Sátánostól),
8% pedig Londonban a Big-Ben-t,
6% a Brandenburgi Kaput,
3% a görög szigeteket és Prága régi városrészét,
1% -körül Moszkva is a Kreml-el, de a Vaszilij Blazsennij Székesegyház szimbolizálta!

A kérdőív a szavazás megkezdése utáni 17. órában eltűnt, de szemfülesek lementették. Normálisak ezek? NNI, figyelitek ugye a zsidó-virtust, vagy csak az arra adott adekvát választ? Az okok nem ismerete az okozatok téves értékeléséhez, „téveszmékhez” vezet, amely sajnos a legtöbbőtökre igaz állítás. Tényleg azt hiszitek, hogy barátkozni jönnek ide is a „főnökeitek” és tényleg azt hiszitek, hogy ez a béke irányába mozdul? Remélem, hogy pár agyhelybe sikerült valami fényt plántálnom, még ha ez számotokra fájdalommal is jár!

Posta Imre

(Megjelent a www.postaimre.com honlapon 2010. október 05-én)