EURÓPA VÁLASZOLJ!
Írta: Flamma - Dátum: 30.12.2010 21:46
EURÓPA VÁLASZOLJ!
Egy kis útravaló az EU elnökségig
(Olyan hamuban sült töpörtyűspogi)

Gondoltam rákérdezek már, mi is az ábra manapság az Európai Unió más tagállamai szerint. Mert ugye, a Magyarországon tevékenykedő ál-vezérektől, így Orbán Viktortól sem lehet őszinte dolgokat elvárni. Ha esetleg elsőre az jutna bárkinek is az eszébe, hogy ez rágalom, akkor elmondom én mi a valódi rágalom.


Teljes hír
EURÓPA VÁLASZOLJ!
Egy kis útravaló az EU elnökségig
(Olyan hamuban sült töpörtyűspogi)


Gondoltam rákérdezek már, mi is az ábra manapság az Európai Unió más tagállamai szerint. Mert ugye, a Magyarországon tevékenykedő ál-vezérektől, így Orbán Viktortól sem lehet őszinte dolgokat elvárni. Ha esetleg elsőre az jutna bárkinek is az eszébe, hogy ez rágalom, akkor elmondom én mi a valódi rágalom.
- Talán az, amikor egy egész világ fasisztának nevezi a magyarokat és ezt ennek a politikai csürhének köszönhető.
- Vagy talán az, amikor a retek cigány a határon kívülre téved és az elkövetett disznóságait, úgy írják a sajtóban, hogy a magyarok voltak.
- De az is egy rágalom, ha az Európai Unió élére magyarok kerülnek. Mert ezek minden, csak ép nem magyarok.

Ha valaki árulást vél felfedezni, akkor azt mondom talált. Igen. Elárultam az országomat tönkretevő zsiványokat, politikai bűnözőket és a szent földünkre telepedett zsidóságot, csak azért hogy megmaradjon a hitem, a nyelvem, a tradícióm, amit csak egy vér-magyar tudhat a magáénak és csak egy igazán magyar tudja úgy értékelni, mint az megilleti.

Én egy nagyon egyszerű ember vagyok, s ez kiérezhető a levélből is. Egyszerű válaszokat várok. Ne keresetek ez mögött pártokat, szervezeteket, vagy ellenségeket. Hosszú évek óta magam keresem a válaszokat. Persze ez elég veszélyes, de ha rátalálsz, akkor érezheted csak igazán magyarnak magad. Én nem vagyok magunkfajta. Nem vagyok magamfajta. Egy vagyok a sok millió magyarból, aki válaszokat akar. A lényeg, hogy nem minden esetben csak magának.

Úhhh....!!! Eddig csak firkálgattam, de most le kell írnom:

Baszott nagy botrány lesz! Szóval jobb felkészülni!

EURÓPA VÁLASZOLJ!


Biztos, hogy jó döntés, Magyarországot, Európa élére kinevezni?

Én egy magyar apa vagyok és nem találok választ azokra a kérdésekre, amit a gyerekeim tesznek fel. Ez úton juttatom el a levelem, Európai Unió tagországaihoz, hogy a lehető legpontosabb kép alakuljon ki a válaszom megfogalmazásához. Most, hogy Magyarország lenne az EU soros elnöke, érdemes megosztani azt a kérdést, valóban alkalmasak a jelenlegi magyar vezetők egy teljes kontinens vezénylésére, egy felelősségvállalásra?

Mi, az apák, akik teljes mélységében mondhatjuk magunkat magyaroknak, nem találunk pontos megfogalmazásokat ebben a káoszban. El kell mondjam, én sem politikai pártokkal nem szimpatizálok, sem nem vagyok szervezeteknek, egyesületeknek tagja. Nem vagyok antiszemita, rasszista, sem fasiszta. Nincsenek hatalomra törekvő vágyaim. Nincs bennem zsidó vérvonal, vagy egyéb más keverék. Nem voltam soha büntetve. Egyszerűen csak egy apa vagyok, aki becsületre, tisztességre, magyarnak, európai embernek szeretné nevelni a gyerekeit.

A feladatom nagyon nehéz, mert a mai világban, úgy megtartani a magyarságom, hogy azon folt ne essen, szinte képtelenség. Az elmúlt húsz évben, a valódi vér-magyarnak, megalázottan, kihasználtan, visszahúzódva kellett figyelni az eseményeket. Európa más országa alig vett ebből észre valamit. A nyilvánosságra csak hazugságok, valótlan állítások, gonosz, negatív képek, ami csak egy célt szolgálhatott.
A kommunizmus megbuktatása után, gengszterek, politikai bűnözők és zsidó kalandorok vették át a hatalmat. A magyar népnek csak egy látszat beleszólása volt az eseményekbe.
Jelenleg Magyarország politikai elitje, mind azonos tőről fakad és azonos célokkal. Kihasználni egy országot, kihasználni egy Európát.
Más-más megnevezésekkel, de összefonódva egy ország ellen és nem egy országért, vagy egy Európáért. Magyarország előző és jelenlegi kormánya, még ha csak egy országot akarnának tönkretenni, de egy egész Európát az orruknál vezetnek és kihasználnak.

Hogyan történik ez? A magyarázat szinte hihetetlen, de valós.

Mivel jelenleg Magyarország politikai rétege túlnyomórészt, kettős állampolgár,(Magyar-Izraeli) így egy nagyon egyszerű módját választották, az Európai Unió kizsebelésére. A már tagországokba beolvadt és tevékenykedő zsidók kieszközölnek az Uniótól támogatást Magyarország részére, s ezt a látszat kedvéért, olyan beruházásokba fektetik, amiből milliárdokat tudnak kilopni. A lopott pénz kisebb része, saját zsebre megy, a másik, nagyobb része Izraelnek.
A zsidó ország megforgatva a pénzt, fegyvereket vásárol, s jogtalan háborúkat finanszíroz, ártatlan embereket öl, majd a maradékból, visszafordítva, befektet és vásárol Magyarországon állami ingatlanokat, amiből újra a magyar politikai vezetés gazdagodik, teljesen legálisan. Vagy is, mivel kettős állampolgár, így a zsidóság dagasztja a vagyonát és hatalmát, abból a pénzből, amit valahol Európában egy francia, német, vagy spanyol, vagy angol, vagy akármelyik uniós ország munkása megtermel. Egyidejűleg, kísérletet tesz, területek elzsidósítására, hogy később már csak egy tábla fogja jelezni, ezen a területen, valaha magyarok éltek.

Én személy szerint tudom, hogy ez nem korrekt, de hogyan mondhatom ezt el a gyerekeimnek? Elcsuklanak a szavaim, amikor a kérdéseikben ott szerepel, hogy miért hívják Budapestet, Judapestnek? A következő kérdésük, hogy ezek után nekünk is zsidónak kell majd lenni? Könyörgöm, ha egyszer magyarnak születtünk, akkor nem nevelhetem a gyerekeim zsidónak, mert egy korrupt kormány ezt akarja.

Tehát biztos, hogy jó döntés ezt a kormányt Európa élére kinevezni?

Vagy hogyan tudom megmagyarázni, a sok szupermarket, kaszinók, bankok és csillogás mellett, hogy a mi asztalunkról egyik napról a másikra fogy el az étel, mert elveszítem a munkám, elveszítem az egzisztenciám, elveszítem a hitem és elveszítem a gyerekeim bizalmát, csak azért, mert a saját országomban, magyar vagyok és nem zsidó. Amíg a jelenlegi kormány is, csak Európa szédítésével van elfoglalva, addig naponta fagynak meg idős emberek, házaspárok összebújva, erőtlenül, s az élet utolsó szikrájaként, könnyeikben egy kérdés van. Miért, amikor mi építettük nektek ezt az országot? Miért, amikor mi helytállva minden rendszernek, magyarok maradtunk? Félek, ha nem tudom megválaszolni a gyerekeim kérdéseit, akkor valamikor nekem is így kell végeznem, kidobva, megalázva, kirabolva.

Tehát biztos, hogy jó döntés ezt a kormányt Európa élére kinevezni?

Én mint egy magyar apa, teljes meggyőződéssel és hittel mondhatom ki, hogy Magyarország kormánya, Orbán Viktorral az élen, nem alkalmas egy Európai Unió elnöki posztjának betöltésére. Ha ez még is megtörténne, akkor joggal gondolhatom, hogy ma korrupt, politikai bűnözők, akiknek semmi közük a magyarsághoz, jutnak eme szerep betöltésére, majd holnap egy közveszélyes szervkereskedő, vagy kábítószer kereskedő, holnapután egy háborús tömeggyilkos, lehet az elnök. Lényeg, hogy szolgálja a világuralmi törekvéseket és eltapossa Európa népeit.

Egy olyan vezető, aki a cigány származását leplezve, elvesz egy zsidó nőt, hogy politikai karriert fusson be, majd diktatúrát gyakoroljon, így terrorizálva, a még maradék, hazájához, otthonához, családjához hű embereket. Kormány szinten, titkosszolgálat közreműködésével gyilkoltatják a cigányokat, hogy polgárháborút provokáljanak ki és rátereljék a valódi magyarságra a hibát. Ezzel előnyöket szerezve a hazájukat védelmező emberekkel szemben, majd büntetve és börtönbe zárva, terroristának kiáltsák ki. Akik kormányzásra juttatták, azok az őt körülvevő szervezett politikai bűnözői csoport, a kettős állampolgársággal rendelkező zsidó família és az alkohollal megvásárolt primitív cigányság. A valódi magyar soha nem fektetett bizalmat ebbe az emberbe. Persze erről Európa nem tud, de már a gyerekeim is ezzel jönnek haza az iskolából.

Európa arról sem tud, hogy miért volt olyan sürgős a média törvény gyors bevezetése. A sok elhazudott problémákat akarják eltussolni, elkerülve a kockázatot, hogy el ne veszítsék az elnöki státuszt, mert abból még egy pár milliárdot ki lehet sajtolni a zsidó világmegrontóknak.

Tehát biztos, hogy jó döntés ezt a kormányt Európa élére kinevezni?

Egy olyan ország, amelyik a diplomáciát összevonja a bűnözéssel, az nem akarja, hogy ezek a dolgok felszínre kerüljenek. Orbán Viktor az elnöki beiktatás előtt nem szeretné, ha veszélyeztetné a hatalmi előremenetelét olyan eltussolt ügyek kiszivárgása, mint az Annegrett Zimmermann svájci diplomatanő és az általa Magyarországon rejtegetett svájci drogdíler, akit a svájci hatóságok már régóta köröztek.

Ebből a kapcsolatból alakult ki egy tragédia Magyarországon, ami összehozható ártatlan emberek halálával és egy rendőrgyilkossággal. Tehát a magyar kormány eltakarja azt a tényt, hogy az országban senki nem lehet biztonságban és egy potenciális áldozata egy szándékosan tönkretett országnak. Ebben az esetben nem csak a kormány keze van benne, hanem a titkosszolgálatok és felső rendőri szervek is. Sőt, nem kizárt, hogy már Svájc keze is benne van. Persze Svájc érinthetetlen, mert bankjaik, egy aljas taktikával sodorták a szegény magyar népet eladósodott sorba, azzal az elképzeléssel, ha egy népnek nincs pénze, akkor szava sem lehet.

A lopott Uniós pénzek végállomása Svájc, ahol biztonságra találva, diktálhatják a tempót, kiéheztetett magyar rabszolgáknak. Ezeket a magyar embereket, saját vezéreik árulták el, akik most Európa Uniós elnökségre pályáznak, hogy azt a kevés lángot is elfojtsák Magyarország népében, ami eddig szótlanul hagyta őket élni. Erről és több más diplomáciai bűnözőkről hallgatnak. Ha ez nyilvánosságra kerülne, akkor folt lehetne a kormány nem létező becsületén és ami legfontosabb, elzárhatnák a kokain útját, ami a magyarországi elitet, valamint a kábítószerből élő, politikai réteget súlyosan érintené.

Továbbiakban, nem szeretné, ha felszínre kerülne, mekkora magasságig emelkedtek azóta a bűncselekmények Magyarországon, amióta ő van hatalmon. Nekem mint magyar apának nem meglepő. Cigány vezér csak vonzza a bűnözést, és nem megállítja. Az emberi élet, értéktelenné vált és naponta halnak meg erőszakos bűncselekmények miatt. Főleg idős, magatehetetlen kiszolgáltatott lakosok, akikért az államnak kellene felelősséget vállalni.

Tehát biztos, hogy jó döntés ezt a kormányt Európa élére kinevezni?

Mindenképp titokban akarja tartani a bűnöző kormány, hogy titkos megállapodásokban, milliós nagyságrendű izraeli állampolgárt akar Magyarországra telepíteni, azzal a szándékkal, hogy elüldözze a magyar őslakosságot, vagy rabszolga sorba kényszerítse. Ezzel veszélyeztesse egész Európa biztonságát. Ahol Európában két zsidó található, ott már béke nincs. Ha Izrael tudja, hogy számára már biztonságos új hazát készítettek elő, akkor bármelyik percben kirobbanthat egy véres brutális akciót, ami az egész világra veszélyt jelenthet, aztán elhúzza a belét, hogy egy új hazában haragítsa magára a világot. Az Európa Uniónak nagyon észnél kell lenni Magyarországgal szemben.

Amíg az országot meg nem tisztítják a zsidóktól, és vissza nem adják azt a valódi magyar tulajdonosoknak, addig az EU egy időzített bombát pénzzel. Ez a bomba ha robban, akkor egész Európát megégetheti. Természetes, ha egy csaló kormány nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön, hány lakóházat emel a zsidók részére EU-s pénzből, hogy majd későbbiekben azonnal szállásolni tudja a gonosz honfoglalókat. De azt sem szeretné a magyar bűnöző kormány, ha kiderülne, hány izraeli katona van készültségben titokban elrejtve magyar földön. Akik már úgy repülnek a magyar légtérben, mint ha otthon lennének.

Valamint, az izraeli titkosszolgálat emberei, fényes nappal hajtják végre Budapest utcáin a véres akcióikat, mert a szír taxis nem tetszik nekik és a beköltözésük előtt ki akarják tisztítani az országot az ártatlan araboktól. Erről is sokat tudna mesélni a magyar kormány, aki inkább hallgat, s törvénytelen eszközökkel fogja be a média száját. Persze a terrorizmus elleni harc fogalmával mindent háríthatnak, ami mélyebben megvizsgálva csak egy átlátszó takaró és hazugság.

Tehát biztos, hogy jó döntés ezt a kormányt Európa élére kinevezni?

Ha egy ország vezető, tisztességes politikát folytat, akkor nem kell körülvennie magát több száz, terrorelhárító kommandóssal. Milliárdos EU pénzeket fektetni, felszerelésekbe, fegyverekbe, járművekbe és személyi védelemre. Csak az fél, akinek félni valója van. Közben meg az Európai Unió ész nélkül dobálja a pénzt egy feneketlen kútba. Egyáltalán mi az, amiről az Európai Unió tud? Esetleg mindenről tud, de ez a működési elv? Hol vannak ilyenkor a fejlett európai országok titkosszolgálatai? Ha jól dolgoznak, akkor ezeket már rég jelentették, csak nem akarnak beszélni róla, ami azt sejteti, hogy bűntársakként vesznek részt különböző EU tagok, akik kettős játékot játszanak Európa népei ellen.

Ahhoz hogy a gyerekeimnek, őszinte választ adhassak, hogy mi is valójában az értelme, egy Európai Uniónak, előbb nekem kellene tudni pontosan. Mi egyáltalán az Európai Unió célja és minden országban az van mint Magyarországon? Mert ha az, amit most leírtam, akkor az egy nagy szégyen Európa minden népére nézve. Nekem teljes meggyőződésem, hogy hozzám hasonló, becsületre törekvő apák alkotják ezt az Uniót és nem hataloméhes gengszterek.

Azok az igazhitű, magyar apák, készek olyan Európa részesei lenni, ahol, él az őszinteség, létezik az önzetlen emberi kapcsolat, ahol testvérként állnak sorfalat egész Európa lakosságával és elzárják az útját egy erkölcstelen, karakter nélküli, politikai maffiának. Hisznek a korrekt diplomáciában, tekintet nélkül, hogy Európa melyik országához tartozik. Erőt, türelmet és kitartást garantálva, fogják nevelni gyerekeiket egy közös Európáért, aki mindannyiunk szülőanyja. De ehhez előbb az kell, hogy lerázzák az országot elfoglaló sátáni hadat.

Az egyszerűségemet nem igazán kedvelik, ami azt vonhatja maga után, hogy megpróbálhatnak elhallgattatni. Talán egy részről, valamiféle megkönnyebbülés, mert nem kell választ adjak tudatlanul a gyerekeim kérdéseire. Ennek ellenére hiszem, hogy Európa más országainak az apái, az én gyerekeimnek is egy teljesen őszinte választ adnak majd, ha még is sikerülne nekik. Én a leírtakért vállalom a felelősséget és a valóságtartalmuk, ott rejlik minden igaz magyar tudatában. Ha az Európa tanács egy olyan vizsgáló bizottságot alakít, akik nem korruptak, nem befolyásolhatók és valóban egy korrekt EURÓPA a céljuk, akkor kitárul a valóság. Fontos, hogy ez a bizottság zsidómentes legyen.

Addig is, Orbán Viktort nem az Európai Elnökségre kell juttatni, hanem egy bizalmatlansági szavazáson dönteni a sorsáról, s vele együtt a zsidó főnökeiről. Továbbiakban a magyar nép nyerje vissza a teljes körű szabadságát, majd ezzel párhuzamosan eltörölni minden olyan törvényt, amit az Orbán-rendszer alkotott. Beleértve a média korlátozására vonatkozó törvényt is. Magyarországnak és Európának nem új törvényekre van szüksége, hanem a rablók, a hazaárulók kiirtására és a zsidók visszairányítására Izraelbe, ahol garázdálkodhatnak. Ha esetleg a válasszal még is késnének, akkor nyugodtan ragasszák a kriptám falára, éjszakánként visszajárok majd olvasgatni.

Utolsó sorban, kívánok egy nagyon boldog új évet minden Európai Unió tagállamnak és lakosainak.

"Raklap"

(Megjelent a www.postaimre.com honlapon 2010. december 30-án)