.: LETÖLTHETŐ JÁTÉKOK :.

Ezen a oldalon olyan kis játékokat gyűjtök, melyek teljesen free programok, én is ingyenesen töltöttem le őket legális oldalakról innen-onnan. Ezeket most megosztom veletek. Letöltéshez katt a játék nevére!

 
SPACE HAWK (FULL VERZIÓ)

5,7 Mb

 

Egy régi klasszikus játék. Ha összeülsz egy haveroddal, nagyon jó csatákat lehet vívni egymás ellen osztott képernyőn. Természetesen egyszemélyes módban is csinálhatod a küldetéseket!

 
TRUCK DISMOUNT

2,1 Mb

 

Egy "idegbeteg" játék. Hogyan tudunk minél nagyobb sérülést okozni egy próbababának egy teherautó és egy fal segítségével? Telepítsd fel a játékot, és megtudod.

 
STAIR DISMOUNT

2,1 Mb

 

A fenti játék lépcsős változata. Itt a lépcsőn kell lelökni a próbababát!

 

POCKET TANKS 1.00

2,9 Mb

 

A klasszikus tankos játék, melyben a gép ellen, vagy egyik haveroddal egymás ellen is játszhatsz. Számos fegyver áll rendelkezésedre, hogy minél több pontot szerezz a másik megsebzésével. Bár a program shareware, mégis olyan, mintha full lenne. Csupán egy-két fegyver hiányzik az arzenálból...

 

DX-BALL 2.

5,5 Mb

 

Falbontogatós játék. Sok felvehető ajándék, nagyon sokféle pálya. Kétszemélyes mód is van benne. A program zip fájlba van csomagolva. Kicsomagolás után egyszerűen indítsd el, nem kell telepíteni.

Design by Neox 2004