.: FIFA 2004 :.

A Forma-1-en kívül még egyetlen sportot szeretek játszani, a Fifát. Ehhez gyűjtöttem össze pár kiegészítőt és szerkesztőprogramot, amelyekkel egyedivé teheted a játékot.

 
FIFA 2004 PATCH v1.1

3,6 Mb

 

Egy patch a Fifa 2004-hez.

 
CREATION CENTRE 2004

1,6 Mb

 

Ezzel a programmal a már meglévő csapatokat módosíthatod át. Új csapatneveket, játékosneveket- és tulajdonságokat készíthetsz, kiválaszthatod a csapatok hazai stadionját. Új mez-számot adhatsz nekik. Az egyetlen bökkenő, hogy teljesen új csapatot nem lehet létrehozni vele (legalábbis nekem nem sikerült), tehát csak egy meglévőt lehet módosítani. De mindenféleképpen nagyon jó program!

 
FIFA 2004 FLAG RAPTOR

0,4, Mb

 

Unod már a stadionban egy-egy csapat zászlaját? Készíts ezzel a programmal újat, amely teljesen egyedi. Ez csak importer program, tehát magát a zászlót valamilyen külső rajzprogrammal kell megrajzolni.

 
FIFA 2004 KIT RAPTOR EDITOR v2.1

2,8 Mb

 

Ha már saját csapatot hoztál létre, akkor nem csak saját zászló, de saját mez is dukál hozzá. Ezzel a programmal ezt könnyedén megtudod csinálni, és még 3D-s előnézeti kép funkció is van a programban. Ez is importer program, tehát a mezt egy külső programmal tudod átrajzolni.

 
FOOTBALL MATCH FACE IMPORTER v2.0

0,9 Mb

 

Ha már minden saját a játékban, miért ne rajzolhatnád át magát az arcokat is? Egy kis munkával akár a saját vagy barátaid arcát is beteheted a csapatba. importer program, külső rajzprogramot is igényel.

 
FIFA 2004 MAGYARÍTÁS

0,5 Mb

 

És egy tökéletes, 100%-os magyarítás a játékhoz. Egyetlen hátránya, hogyha ez fönnt van, akkor pl. a Creation Centre program nem működik. :(

 

Design by Neox 2004.