.: EGYÉB ZENÉIM :.

Miután vége lett az SMD. zenekarunknak, egyedül írogattam tovább a zenéket, de már csak hobbi szinten. Innen letölthetsz közülük párat:

 
ACID-MUSIC (by SMD.)

05:26 / 5,2 Mb

Zene: Neox. Ez egy nagyon húzós zene! Csak az ínyenceknek és az Acid-stílust kedvelőknek ajánlom, és csak jó hangcuccon! :) Úgy az igazi! Ez a szám egyes csabai diszkókban meglehetősen nagy sikert aratott kb. 2-3 éve.

 
DREAM

03:49 / 3,6 Mb

Feldolgozás! Zene: Neox. Hogy ki a zene eredeti szerzője, nem tudom, de szerintem valamelyik francia film főcímdala lehet...

 
NA KÉREM SZÉPEN!

04:06 / 3,9 Mb

Zene: Dj. Visage, Dumák: Palik Laci, Mix: Neox. Ezt a zenét tehettem volna a Poén-zenék közé is, de úgy döntöttem, itt megérdemeltebb helye van, mivel sokat dolgoztam rajta.

 
ROLLING HOME (instrumental)

04:08 / 3,9 Mb

Feldolgozás! Eredeti szerző: Rednex. Zene: Neox. Ez a zene tulajdonképpen az eredeti másolata. Egyszer kíváncsi voltam, hogy le tudnám-e másolni ezt a zenét. Ha ismered az eredeti számot, akkor össze tudod hasonlítani...

 
THE NEW BEGIN

06:33 / 6,2 Mb

Zene: Neox. Erről a számról csak annyit, hogy rengeteget dolgoztam rajta, egyik legjobban sikerült számom szerkezetileg! nem beképzeltségből mondom, mások véleménye is ez!

 
T.I.R. REMIX

06:04 / 7,2 Mb

Zene: Neox és Blast. Én feldolgoztam, Blast pedig "kicsit" megmixelte!

 
T.I.R. REMIX (High Quality version)

02:48 / 9,7 Mb

Az előző zene jobb minőségű, bár rövidebb verziója. Zene: Neox és Blast. Én feldolgoztam, Blast pedig "kicsit" megmixelte!

Design by Neox 2004.