mAm - Hatalom és Mágia


Üdvözöllek a mAm oldalán!

Sajnálatos módon az eddig itt működő fórum kilehelte lelkét,
avagy az örök vadászmezőkre távozott sok-sok más szerepjáték-fórummal egyetemben.
Olyanokkal, melyeknek tervezői biztosak voltak benne, hogy eléggé kevés dolguk van ahhoz, hogy napokat töltsenek teljesen hasztalan olyan szerepjátékok megteremtésével, melyekből már mindenkinek elege van, mert tucatnyi klónjával volt "szerencséjük" találkozni.

Ám a mAm más. A mAm világában szerencsére élnek nekromanták, akik közös erővel az éj leple alatt újjáélesztették a fórumot. De sajnos pár dologgal nem számoltak..
Az újjáéledt mAm többé nem az volt, amire emlékeztek. Külseje eltorzult, számos része pedig nem látta el feladatát többé.. A nekromanták sajnálkozva megrázták fejüket. Többet ők nem tehettek, így a Varázstanács felügyelete alá helyezték az elgyöngült mAm-ot.
A bölcs mágusok a tanácskozás közepette úgy határoztak, hogy egy átmeneti helyre teszik a mAm-ot, ahol megerősödhet, és felkészülhet varázslatukra, mellyel aztán visszanyerheti régi erejét.. sőt talán többet is annál.

A mágusok bizakodóak voltak. Összedugták fejüket a probléma okán, hiszen a varázslat, melyre készültek meghaladta képességeiket. Tanulniuk kellett, tanulmányozniuk a többi világ bölcseinek tanításait.
A nép pedig várta az új, újjászületett, és erősebb mAm visszatértét. Addig pedig ha valamelyik bíztatni akarta a gyógyulófélben lévő mAm-ot, elzarándokolt a helyre, ahol az várta a bölcsek varázsát.

Ez a hely, melyre te is elzarándokolhatsz a http://temporary_mam.extra.hu ( a link kattintásra nem működik; másold ki, és illeszd a böngésződ címsorába ). Tedd meg, mert érdemes. A mágusok a nép bizakodását látva ugyanis nagyobb lelkesedéssel vágnak bele a feladatba, hiszen egy elfeledett, többé már nem érdekelt fórumot feléleszteni minek? Az ő energiájuk is véges.

Enquil V'lar
 a R'korri Tanács feje, a főváros kormányzója, és a Varázstanács tagja ( ja, és a mAm főadminisztrátora )

Utoljára frissítve: 2007.11.14.