Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék
Tippverseny
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Football World Cup Germany 2006
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 7:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csehország-Ghána 3-0
Olaszország-USA 2-0
Japán-Horvátország 1-2
Brazília-Ausztrália 1-0
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 11:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaország - Koreai Közt.
Togo - Svájc
Szaúd-Arábia - Ukrajna
Spanyolország - Tunézia
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 11:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaország - Koreai Közt. 0-1
Togo - Svájc 1-1
Szaúd-Arábia - Ukrajna 0-2
Spanyolország - Tunézia 3-0

HAJRÁ-HAJRÁ CSEHORSZÁG!!!
asszem, Judit legközelebb jobban megnézem ki ül a kocsiban... a kocsit legalább már felismerem Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Szerző Üzenet
JUCCÍ
Újonc

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaország - Koreai Közt. 1-2
Togo - Svájc 1:0
Szaúd-Arábia - Ukrajna 1:1
Spanyolország - Tunézia 2:0

hát gratulálok Cilla Smile csak TE lehetsz ilyen ügyes h odajön az orrod elé a lehetőség TE meg elszalasztod:P
béndzsa vagy-bocs de nem tok mit mondani monnyuk én is vmi iesmit csináltam volna... Rolling Eyes -
JUCCÍ
ui.: csak a szokás kedvéért enyém az uccsó hely és még mindíg ne nevesssetek és tudom , h gáz szal igen én már csak iet tudok de egyszer m,ejd bebizonyítom h jobbra is képes vok...csak addig alszom 1et Rolling Eyes Wink
én
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

drága Juditom!

szerinted én mi a halált csináltam éppen akkor??? naná, hogy újságot olvastam a teraszon és épp az amerikai nagykövet gödöllő látogatásának élményeiről, meg kedves barátaink jól sikerült szurkolói találkozásáról olvasgattam nosztalgiázva. szóval akkor és ott nem hittem volna, hogy jobb is történhetett volna. pedig igen, történhetett volna.

u.i.: kösz a "Cillát", ja és tudom, hogy béna vagy... Very Happy következő német meccset hol? Laughing Wink
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaorszag- Koreai Kozt. 1:0
Togo- Svajc 1:0
Szaud-Arabia - Ukrajna 1:2
Spanyolorszag-Tunezia 4:1

HAJRA CSEHEK!!!
( bocsi de ezt nem lehet elegszer elmondani Very Happy )
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 1:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megértjük, Enikő.. valahogy én is így vagyok ezzel Very Happy

HAJRÁ CSEHORSZÁÁÁÁÁÁÁÁG!!! Very Happy
Szerző Üzenet
Zsófi
Újonc

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 2:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaország - Koreai Közt. 2-1
Togo - Svájc 0-2
Szaúd-Arábia - Ukrajna 1-2
Spanyolország - Tunézia 3-0
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kapta meg Portugalia azt a harmadik golt?
Ez az!!!! Cool
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem igaz... szegeny csehek Sad Sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ezeket a buzi délamerikai bírókat könnyű megvenni.... Crying or Very sad
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

asszem nem mondok sok véleményt a cseh meccsre... (nagy anyázás lenne akkor) csak ennyit: szép lesz csatársor nélkül az olaszok ellen... (Koller, Baros, Lenkvic vagy hogy híjják..) ja és Ujfalusi nélkül... asszem búcsút mondhatok Petr Cech-től és Nedvedtől, de azért a remény hal meg utoljára
egyébként amit a 3 ghánai csinált (lepasszolta), az futsalban mindennapos szép gyakorlat, csak itt les volt, úgyhogy enyhén beszívták... Very Happy
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat eleg buzi...
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koller fog jatszani nem?? Twisted Evil
Es Baros?? Vele mi van??
Ujfalusi nelkul ...NO COMMENT... Crying or Very sad
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja Csilla!!
Amugy Lokvenc Laughing
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy az egész meccs bunda volt és ezt most nem úgy mondom, mit cseh-szurkoló, hanem mint kritikus...
1. bírók: teljesen a ghánai csapatnak fújtak... két dologban nyilvánult meg: lesek, megnemadott szabadrúgások
2. cseh védelem: összehasonlítva a csehek két meccsét, nagy romlás látszott a védelemben... bár ha visszagondolunk már az amerikaiak ellen is volt probléma(lsd. kapufa), de most ujfalusival az élen a csehek gyönyörűen leutánozták a magyar védelmet... semmilyen labdára nem mozdultak...

ezzel szemben:
szerintem a 11es teljesen megérdemelt volt... a kiállítás is... ezzel semmi problémám...

a meccs szerintem mindenkép ghána továbbjuttatásáért ment mert ha most belegondolunk ki az esélyesebb:
Olaszo 6p
Cseho 3p
Ghána 3p
Usa 0p

matematikailag akérki továbbjuthat, de:
Olaszo-Cseho
Ghána-Usa

na mégis ki az esélyesebb? mert nem a csehek az tuti...

de viszont ha nem így van akkor:
minden elismerésem Ghánának, a Csehek rossz formában (legjobb csatáraik nélkül) kikaptak, megérdemelten győzött Ghána... de szerintem ez nem lehetett teljesen tiszta...
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja Ghana tenyleg jol jatszott, de Csehorszagnak szivas akkor is, hogy 2 csatarja is serult, mar a vedojuk se jatszhat..
De amugy miert allitottak ki Ujfalusit?? En ott lemaradtam Embarassed
De en akkor is remelem, hogy nem Ghana hanem ok jutnak tovabb!!
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 9:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a meccs izgalmas volt...
mindenesetre kellemesen csalodtam az amerikaiakban..szerintem jol jatszottak az olaszok ellen plane, hogy a masodik felidoben meg ok voltak eggyel kevesebben.
De az latszott, hogy a vege fele baromira elfaradtak, pedig akar ra is lohettek volna, de nem mertek csak passzolgattak halal lassan..
Szoval szerintem megerdemeltek ezt az egy pontot!
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

barosról azt hallottam, h valószínűleg az egész vb t kénytelen lesz kihagyni,annyira súlyos a lábsérülése...
koller valószínűleg még az olaszok elleni meccset hagyja ki.
a cseh meccsen a bíró egy szar szemét volt,de ez jellemző az összes bíróra a mostani vb n!
ugyanez volt 4 éve,nem a jobb jutott tovább,hanem akinek a bíró fújt (lásd. Olaszo.-Korea, Spanyolo.-Korea...)Korea nem véletlenül jutott elődöntőbe,és az olasz és spanyol játékosok nem véletlenül várták meg a bírót,és nem véletlenül verekedtek össze............
zaccardot kurvára sajnálom az miatt a rohadt öngól miatt,mert őt most valószínűleg darabokra fogja szedni az olasz média,és a szurkolók... Sad
amúgy de rossitól az nagyon aljas húzás volt,ahogy belekönyökölt az amerikai arcába.
ja,Enikő,Újfalusit azért állították ki,mert az a szabály h ha egy játékost 100% os gólhelyzetben akadályoz meg az UTOLSÓ védő (aki újfalusi volt),akkor az egyből piros lap.
szerintem nem volt rossz a cseh védelem,nem volt vele nagyobb gond.10 emberrel pedig már nem volt veszíteni valójuk,így kockáztattak,nem jött be.
újfalusi és a csatárok nélkül pedig nem tudom mi lesz.
sajnálom h most éppen az olaszokkal fognak játszani a továbbjutásért,mert én a cseheknek is drukkolok,de azt azért tudjátok h az olasz csapatot mennyire szeretem.....
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Franciaország - Koreai Közt. 2-1
Togo - Svájc 0-1
Szaúd-Arábia - Ukrajna 1-2
Spanyolország - Tunézia 4-1
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha jól számolok,akkor jutnak tovább a csehek és az olaszok,ha a cseho.-olasz,és a ghána-usa meccs is döntetlen lesz.
akkor olaszo. első heéyen jut tovább 5 ponttal,az usa utolsó 2 ponttal,és cseho.-nak és ghánának lesz 4-4 pontja,viszint akkor cseho.-nak jobb lenne a gólkülönbsége,de akkor még az is kéne, h a cseh-olasz meccs sok gólos döntetlen legyen,mondjuk 2-2,mert akkor cseho.-nak több lenne a rúgott gólja,és pont egyenlőség esetén az számít!
akkor is továbbjutnak a csehek és az olaszok,ha usa megveri ghánát,és a cseh-olasz meccs döntetlen lesz.
szóval usának kell szurkolni mint állat!+egy olasz-cseh döntetlenért!
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 10:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát az úgy rohadtul necces lesz, mert akkor csak a gólkülönbség számít... az meg eddig usának 1-3, cseheknek 3-2 (eddig). szóval ha usa nyer 1 vagy 2 vel, akkor még jók lennének, perzse ha a csehek kibírják a döntetlent. akkor olaszok 5, csehek 4, usa 4, ghána 3. szóval még van remény, de ha a csehek nem kapnak pontot, akkor szívás van. Sad szóval hajrá csehek!!!!
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 10:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nemazé de szentem az egymás ellen elért eredmény számít és akkor rábasznak a csehek...

viszont én nem nézem le annyira usát, hogy ne bírnák megverni ezeket a díszpintyeket... szal szerintem csehek és olaszok továbbmennek így:
olaszo 5
cseho 4
usa 4
ghána 3
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 10:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egybk én utálom az olaszokat szal felőlem továbbmehetne cseho és ghána is sory:D
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 10:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

konkrétan ha a csehek továbbjutnak, én nem is tudom, mit csinálok. rohadtul elbaszták ezt a meccset, meg így előre a következőt is... olyan ismerős helyzet Confused
egyébként meg a 16-ban is bazi nagy szívás lesz... brazil, horvát, japán vagy ausztrál ellenféllel.. szóval ez a vb -eddig- nem a cseheké Sad
no de mindegy, akkor majd lesz "hajrá-hajrá Németország!" Smile
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 2:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ez a japán-horvát meccs egy ritka szar meccs........
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 3:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bazze, majdnem bealudtam ezen a meccsen...
Asszem a Japan- Horvat meccsről ennyi eleg is. Laughing
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne is mondjatok...folyamatosan ezen agyaltam, hogy tovabb juthatnak e a csehek.. Sad
Hat ez kurva jo, hogy Barosnak ennyire sulyos a serulese. Crying or Very sad
Azt olvastam, hogy Koller tud jatszani az olaszok ellen!! Bar a media az egy nagy szar..

Hat a csutortok mindenesetre necces lesz..
En mostmar nem csak az olasz- cseh meccset varom.
Kivancsi leszek az USA- Ghanara is!
En USA-bol nem neztem ki ennyit, de tenyleg le a kalappal!
De Rossitol az elegge durva volt... Mad

Amugy a birok egy nagy szarok!!
Meg jo hogy hazai palyan negyedik lett Korea az elozo VB-n... reszben koszonet a biroknak..

Mindjart kezdodik a Brazil- Ausztral meccs..azert remelem az jobb lesz!! Very Happy
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mostmar Usanak drukkolok, ha meg jobban osszeszedik magukat,meg barmi lehet!
( Ezt ugyertettem, hogy a Ghana elleni meccsen drukkolok nekik) Wink

Az lenne a legtutibb ha csehek (jol) elvernek az olaszokat!!
Tegnap szerintem Ghana ellen nagyon ossze voltak zavarodva. Sad
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most dobbentem ra, hogy a Japan-Horvat meccset 0:3 ra tippeltem.. Embarassed Laughing
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 4:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi enikő......
"Az lenne a legtutibb ha csehek (jol) elvernek az olaszokat!! "...NO KOMMENT Crying or Very sad
Szerző Üzenet
rozzancs
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 4:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hy!
most egy PÁR napig nem leszek otthon mert itt vagyok PEsten unokatesóméknál (örülhettek)!
JUJ KÉPZELJÉTEK MEEEK PINK KONCERTRE!!!!!!!!!!!!!remélem jó lesz! Laughing
ja az esti meccs:Franciao.-dél-korea 2-1

holnap:Togo-Svájc 0-1
Szaúd-Arábia-Ukrajna 0-2
SPANYOLORSZÁG-TUNÉZIA 3-1
na pussz:rozi (ZSÍR) Twisted Evil
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi Fanni!!
De tenyleg az lenne a legbiztosabb!A dontetlen eleg necces..ki tudja, hogy hogy alakulnak a golaranyok!
Kulonben viszlat Csehorszag... Crying or Very sad
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Basszus!!
Fanni!!
Lattad a vizilabda dontot??
Crying or Very sad Crying or Very sad
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor meg az olaszok esnek ki,úgyh HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a vízilabdát láttam,és CSESSSSZÉK MEG A KIBASZOTT KURVA REDVÁS KÖCSÖG SZERBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGRESSZÍV VADÁLLATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYŰLÖLÖM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HAJRÁ MAGYARORSZÁG AKKOR IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A MAGYAR CSAPAT A LEGJOBB,ÉS ÉN ÍGY IS IMÁDOM ŐKET,MÉG JOBBAN MINT EDDIG,MERT BEBIZONYÍTOTTÁK,H A SZERBEK AGRESSZÍV KÖCSÖGÖK,ÉS A MAGYAROK INKÁBB KIKAPTAK,DE NEM MENTEK BELE A MOCSKOS DURVA AGRESSZÍV JÁTÉKBA,ÉS LEGALÁBB SZÉPEN KAPTAK KI!
a szurkolók pedig marha jófejek voltak,mert így is ugyanúgy bíztatták a csapatot,a szerbeket meg jól kifütyülték! Twisted Evil
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az olaszok szerintem biztos nem esnek ki!!

Bazz...olyan vadallatok voltak a szerbek!!!
Szerintem is HAJRA MAGYARORSZAG!!!
Mi a szarnak nem kaptuk meg az utolso golt??
Nem is volt benn??
A szerbek meg megkaptak ami belul volt a vonalon!!
Evil or Very Mad
Lattad a vegen az interjut Kemeny Denessel?
Ha bazzeg meg jo, hogy csalodott!!!
Mit kell cseszegetni?!!
Hulye buzi riporter!! Evil or Very Mad
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Epp ideje volt mar, hogy a brazilok felebredjenek... Rolling Eyes
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mai meccseket nem néztem... még rehabilitálódom a csehek óta... remélem a jó öreg Karel kitalál majd valamit, és nem csak Petr Cech-re bízza a továbbjutást... bár ha tényleg csak rajta múlna, akkor világbajnokok lennének Smile
szóval HAJRÁ CSEHORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedden Németország-Ecuador.. na az durva lesz... hajrá németek!
Szerző Üzenet
JUCCÍ
Újonc

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CILLA! na akkor ki van ráindulva a németekre?! Laughing Very Happy Razz Cool
hihiihihihihihihihihhihi
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azért nem adták meg a magyaroknak az utolsó gólt,mert a bíró szerint 5 m en belül volt,és azt a szívós marcinak nem lett volna szabad...
de BAZDMEG,NEM VOLT BELÜL,VISSZAJÁTSZOTTÁK CSOMÓSZOR ÉS NEEEEEEEEEEEM VOLT BELÜL!!!
szerb vadállatok,végülis csak beverték molnár száját,letépték kása fejét,összeverték steinmetzet,ez persze nem gond,de ha ezt a magyarok csinálták volna,akkor még sztem a bírók is a magyaroknak estek volna...ugyanezek a bírók csalták el nekünk a döntőt tavaly a vb n.....
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedden HAJRÁ ECUADOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cool
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja,azt a hülye nőt,a riportert én is utálom!!!!!!!!
ilyen hülyét!csalódott??-ááááá,nem csak elvesztettük a döntőt itthon,a szerbek ellen,miért lenne csalódott!
jól megmondta neki kemény dénes Twisted Evil
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Juditom!
azok után, hogy az a marha beírta nékem fórumba, hogy "Nyugi Csilla! úgyis továbbjutnak a csehek" szóval az qrvára jól esett... már csak azért is, már csak miatta is hajrá németek! Smile
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem meg kellett volna, hogy adjak azt a golt!!!!
Seggfej birok.. Twisted Evil
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HAJRA ECUADOR!!! Cool
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 7:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bazze!!!
Mikor keveset tippelek a franciaknak akkor bezzeg a kilencedik percbe mar golt lonek?!! Mad
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy latszik az volt az elso es utolso francia gol.. Laughing
Hat ezt irtozatosan beszoptak a franciak.. Laughing
Remelem ebbol a csoportbol Korea mellett Togo jut tovabb!! Cool
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 9:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Togo - Svájc 1-1
Szaúd-Arábia - Ukrajna 0-1
Spanyolország - Tunézia 2-0

az elsőről már lemaradtam...
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 9:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Németország - Ecuador
Costa Rica - Lengyelország
Svédország - Anglia
Paraguay - Trinidad és Tobago
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Football World Cup Germany 2006 Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
4 / 9 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.