hello
tipp
Szaúd-Arábia - Spanyolország 2:1 (ha még érvényes, mert már megy 10 perce és csak most jutott eszembe:oops: )
Ukrajna - Tunézia 2:1
Togo - Franciaország 0:1
Svájc - Koreai Közt. 1:1
JUCCÍ voltam
a MIEINK, a Válogatott, a MAGYAROK nyerték 100%-os teljesítménnyel a négycsapatos strandfoci tornát Bernben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
németek ellen 9-8, svájc ellen 6-5, belgium ellen 10-4 arányú győzelemmel nyert a magyar strandfoci válogatott. nem lennék meglepődve, ha a kilenc gólos Besenyei lenne a gólkirály és persze a mi Balázs Zolink a legjobb kapus..
Meg jo, hogy nem lattam a meccseket. Egyebkent jellemzo, hogy az RTL kivalasztja az ugymond meno csapatokat, es az elvileg szarabbak sokkal jobb meccset jatszanak... Sport Klub ilyenkor nem artana...
a meccs (német-svéd) rohadtul jó volt!!!!! a németek nagyon mentek és végre nem azt a beívelgetős, rém unalmas játékot játszották. Klose qrva jól teszi a labdát, Podolskival együtt.... ballack a végén már ideges volt, de az sem volt rossz
a bíró egy nagy szar volt (mindkét részről)... bunkó állat...
a svédeknek abszolút nem volt szerencséjük se, de mondjuk max 3 játékosnak ment a játék
a német - argentín komoly lesz... remélem a németek jutnak tovább! (nagy szívás lenne hazai pályán kikapni)
az angolok meg..... SZAR << ez a véleményem... ecuador legalább ment, mint állat, de ezek...
na ez tényleg durva volt... 15 sárga, 4 piros... igazi döntő hangulat
bár mondjuk a végén már a bíró is totál megőrült...
de azért szép volt Portugália! (hozott nekem 3 pontot )
Bazz ilyen meccset... ez a biro mehetett volna inkabb kartyajatekosnak..
Mindenesetre Portugalia megerdemelte a tovabbjutast!
Decot miert allitotta ki a biro?? Mikor ot loktek a foldre??
Elküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 6:17 am Hozzászólás témája:
ez a tegnapi durvaság ott kezdődött, hogy az egyik holland nem adta vissza a játékvezetői labdát... a portugál... ehhem... "visszaszerezte"
mondjuk tesóm olyat anyázott itt mögöttem, hogy milyen bunkó állat volt a holland, és hogy megérdemelte..
deco még kezezett is a kiállítás előtt, de azért eredetileg nem adott volna lapot
Elküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 11:43 am Hozzászólás témája:
a tegnapi meccsen az idegroham kerülgetett esküszöm...
annyira nevetséges volt már,amikor úgy húzták az időt az idióta portugálok,h mindenki a földön fetrengett,bazze,ha ilyen gyengék,akkor ne focizzanak,legszívesebben mindet lerugdostam volna szöges bakanccsal a pályáról,aztán fetrenghettek volna a picsába...
v.Nistelrooynak meg játszania KELLETT VOLNA,bazz,amiket v.Persie beadott labdákat,azokat berúgta volna,mint az állat!
a hollandok jobban megérdemelték volna h tovább jussanak,és annyira imádkozom h az angolok kiejtsék a portugálokat,v akárki,csak ejtsék ki őket a francba,és én úgy fogok akkor röhögni,mint a sátán!
mostmár nem is nagyon érdekel a vb,csak az olaszok és az argentínok miatt nézem,mivel a hollandoknak szurkoltam legjobban,a kedvenc csapatom.....
látom itt mindenki portugál szurkoló,de akkor is a hollandok voltak jobbak,a portugálok meg szégyellhetik magukat,ugyanis ha figyeltetek,akkor 1 kivételével az összes bunyó nekik volt köszönhető.
az erkölcsi győztes akkor is HOLLANDIA!!!
nevetséges volt az egész..................
nekem mondjuk a vissza nem adott játékvezetői labda nem tetszett (az is csak heitinga volt, csapat többi tagja mondta is neki, hogy adja vissza).. mondjuk ahogyan a portugálok erre reagáltak, hát az sem volt szép...
szerintem jobban játszottak most a hollandok, mint a csoportmeccseken (ott halálnyugalomban passzolgattak >> majd elaludtam rajta)
egyébként nagyon poén, mert most mindenki a bírót cseszteti...és mindenki jogosan
szerintem azt is a bíró baszta el, mert ric carvalho maradt lent, magyarul a portugáloknak kellett volna visszaaduniuk a labdát... nem pedig a hollandoknak...
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.