hát nem tudom, nem volt túl meggyőző a brazilok játéka...
gyant már kezdem sajnálni.. 3 sárgalap: 2 azért, mert elrúgta a labdát, egy meg műesésért... aki csak a 3-at olvassa, azt hiheti, milyen aggresszív... pedig csak meggondolatlan (ja és szerencsétlen -- lásd csehek elleni sárga)
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 9:10 am Hozzászólás témája:
hát ez a spanyol-francia nagy szívás volt... ez van, a spanyolok mindig egy fűszálban esnek el. évek óta
Németország - Argentína 2-1
Olaszország - Ukrajna 2-0
Anglia - Portugália 0-1
Brazília - Franciaország 2-1
most legalább a franciák is képesek lesznek normális meccset produkálni.. bár azért sajnálom a spanyolokat, a csoportmeccseken 100-szor jobban játszottak
Szerző
Üzenet
Vendég
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 10:09 am Hozzászólás témája:
én is sajnálom a spanyolokat...szerintem most az volt a baj,h nagyon erősen kezdtek,és a fontos meccsekre elfogyott az erejük.
Szerző
Üzenet
Vendég
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 10:10 am Hozzászólás témája:
hát miért nem szóltok h nem tippelek?!
tipp
Németország - Argentína 3:1
Olaszország - Ukrajna 2:0
Anglia - Portugália 2:1
Brazília - Franciaország 3:1
JUCCÍ voltam
Elküldve: Szomb. Júl. 01, 2006 8:50 am Hozzászólás témája:
Argentína cada día te guiero más.........
a németek nem érdemelték meg a továbbjutást,a szurkolóik pedig bebizonyították h mekkora paraszt bunkók!!
remélerm döntőbe jutnak és ott kapnak ki,h jobban fájjon nekik!
hát komolyan mondom h ez a legszarabb vb a világon!!
annyira igazságtalan!
most sem éppen a portugáloknak kellett volna továbbjutni,a bíró szar volt,mint ahogy az összes bíró a vb n!
egyetlen egy jó bíró NINCSEN!!
olyan szar az összes h ezeknek még magyar bajnokit is luxus lenne vezetni,nem hogy vb t...........
ehhez a vb hez annyi a hozzáfűzni valóm h NO KOMMENT
Németország - Olaszország
Portugália - Franciaoszág
Németország - Olaszország 2-1
Portugália - Franciaoszág 0-2
Mindenkit megkérek, hogy az elődöntők után mindenki ahogy teheti tippelje meg a döntő és a harmadik helyért folyó meccs végeredményét.
Én nem leszek itt szóval szerintem:
döntő Németo - Franciao 2-1
3. helyért Olaszo - Portugália 1-0
Elküldve: Vas. Júl. 02, 2006 9:09 am Hozzászólás témája:
a franciák megérdemelték a továbbjutást!!
a brazilok szarok voltak...
ez volt az egyetlen jó dolog eddig,h a brazilok kiestek,ugyanis csak azért imádkoztam h ne a brazilok (mostmár a németek se!!!!) nyerjék a vb t!
az argentínok meg 10 meccsből 9 en megverik a németeket,erről ennyit.....
Elküldve: Vas. Júl. 02, 2006 9:50 am Hozzászólás témája:
Németország- Olaszország 1-2
Portugália- Franciaország 0-2
Ha legközelebb csak pénteken leszek gépközelben, akkor most tippeljem meg a döntő és a 3. helyért meccseket? Nem elég pénteken?
És azért: COME ON ENGLAND! Nem játszottak túl szépen ezen a vb-n, de én nagyon szeretem ezt a csapatot, talán az eb összejön... És Joe Cole-om gólja...
nna remélem, mindenki (vagy legalábbis néhány ember) jön majd októberben futsal meccsre, ugyanis itt lesz Pesten a BL egyik minitornája, és nem mindennapi élményben lehet része a nagyérdeműnek.. sorsolás volt ma, és kisvárosunk (Gödöllő) ellenfele lesz az FC Raba Riga (a lett válogatott nagyja itt játszik, épp mint a Gödöllő >> más kérdés, hogy a letteket két alkalommal is 4-2re vertük a "gödöllői" Gyurcsányi Zsolt vezetésével), az FC Shakhtar Donetsk (híres-hirhedt ukrán bajnokcsapat, akiktől zakó várható, de ha már meg tudjuk őket szorítani, akkor "istenek" vagyunk), és az andorrai, moldáv, angol, svéd előselejtezőből a győztes csapat. a szakemberek szerint "könnyű" csoportot kaptunk (mihez képest...), így reménykedhetünk a továbbjutásban (2 csapat jut tovább), de ehhez FELTÉTLEN SZÜKSÉG VAN ARRA A FANTASZTIKUS SZURKOLÓTÁBORRA, AMELYIK A DÖNTŐN ÜNNEPELTE A "HAZAI" GÁRDÁT
szóval aki tud, az októberben lessen el a budapesti tornacsarnokok egyikébe, és ne felejtse, kinek kell szurkolni
HAJRÁ BIKÁK!!!
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.