Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék
Tippverseny
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Football World Cup Germany 2006
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs, elírtam: nem svéd, hanem svájci.. csak már fáradt vagyok Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 08, 2006 4:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Döntő:
Olaszország - Franciaország 2:1

3. helyért:
Németország - Portugália 2:1
JUCCÍ voltam és dögöljenek meg az olaszok!!!
bocs fanni... Rolling Eyes
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nna szép volt németek!!! remélem Klose lesz a gólkirály Wink
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

basszus judit h lehetsz ilyen bunkó??!!erre inkább nem mondok semmit,csak azt h ez elég gusztustalan beszólás volt...köszi szépen
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amúgy nem az olaszok tehetnek róla h a németek megint nem csináltak semmit,hanem csak ki akarták húzni a 11esekig,így meg ne akarjanak vb t nyerni,megérdemelték a 3. helyet,de ennél többet nem!még a franciák is jobban megérdememlnék a vb címet mint a németek!
már az argentínoknál is csak a szerencsének köszönhetően jutottak tovább...
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GERGŐ!!!
ha msn en nem beszélnénk,remélem ezt olvasod,ma 7kor a városháza előtt találkozunk,GYERE!!!
jövünk páran... Cool
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 9:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

merre mentek? trafo?
egyébként az lehet, hogy az olaszok megy az argentínok ellen szarul játszottak... de most a portugálokat nagyon vitték... mármint a helyzetkihasználás 1000szer job volt, bár az egyik tényleg öngól volt Very Happy
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 12:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igen trafoba megyünk.
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 12:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pont ez az,h Te (Csilla),legalább azt mondod h az olaszok és az argentínok ellen nem játszottak jól,de semmi ilyen gusztustalan beszólásod nem volt az olaszokra,mint juditnak...dögöljenek meg<-ilyet még az idióta részegek sem mondanak az ellenfélre,ez elég durva beszólás volt.
egyébként a bronzot tényleg megérdemelték,de ennél többet nem,ez az én véleményem...
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 12:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát ja, a bronz az övéké. remélem, ma egy jó meccset láthatunk (részemről tök mindegy, hogy ki nyer)
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 10:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt a vége:

Fanni 67
Enci 64
Csilla 60
Zsófi 57
Gergő 50
Judit 45
Rozi 35

Gratula mindenkinek!

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Hétf. Júl. 10, 2006 10:46 am (1).
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 6:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nna a "bronz" nekem is megvan Smile

Gratu mindenkinek!!!
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 7:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem lattam a dontot, de a repulogepen bemondtak a reszeredmenyt Very Happy

Gratula Fanni! Wink

Kiraly volt ez a forum, meg a tippverseny is, ilyet maskor is csinalhatnank!
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ahham!!!
egyébként szerintem a döntő nem volt a legjobb.. már amennyit láttam belőle (hiába, rohadt sokan voltak) nna de attól még nagyon komoly volt, jól elvoltam/voltunk
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 3:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem pedig meg lett az arany Cool
Istenem de boldog vagyok,h megmutatták az olaszok mindenkinek!!!!!!!!! Twisted Evil
FORZA ITÁLIA!!
legyen majd még ilyen tippverseny,ha elkezdődnek a bajnokságok!! Rolling Eyes
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lesz Wink
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 3:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

már alig várom Smile

egyébként kinek hogy telik a nyár? tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, csak nincs kedvem kilépni..
Szerző Üzenet
geerri
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megyeget... eddig balatonon voltam de még megyek pár helyre... azért kicsit uncsi... főleg így vb nélkül Very Happy
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 4:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nna az jó! én meg itt szívok, és reménykedem, hogy sikerül elhúznom itthonról -kivételesen nem csak egy estére..
Szerző Üzenet
Enci
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 9:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Balatonon en is voltam, es tok jo volt Very Happy
Amugy neha kifejezetten unalmas tud lenni a szunet Sad , foleg meccsek nelkul..
Mar majdnem egy honapja tart a szunet asszem, bar neha nem vagyok kepbe, hogy milyen nap van Rolling Eyes
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 1:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja, azt én sem tudom, hányadika van..
egyébként nekem legjobban a hétfő esti élő futsal meccsek hiányoznak.. de komolyan! tegnap este felvételről néztem meg az egyiket (egyébként felvételről sosem nézem meg) szóval tök unalmas így meccsek nélkül.. de remélem, hétvégén megyünk abádszalókra és akkor ot.. Twisted Evil
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tényleg uncsi meccsek nélkül,és tök szívás h a fociban is most van szünet,és akkor fog kezdődni minden bajnokság nagyjából,amikor a suli,és amikor már ahhoz sem lesz idegem h bekapcsoljam a tv t meccset nézni...amúgy a szünet elég uncsi,és gyorsan telik,bezzeg a suli,az olyan mintha 10 év lenne,mire eltelik.......
Szerző Üzenet
Zsófi
Újonc

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 5:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is várom a hétvégét, már kb. 1 hónapja, mióta megnéztem Csilla jegyzeteit... De apáék nem lesznek itthon, szóval nem tudnak elvinni Crying or Very sad Bocs Csilla, bocs Judit Embarassed Ti találtatok valakit, aki el tud vinni?
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 5:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
hát ez szívás.. pont ma gondoltam rá. na mindegy, megpróbálok fűzni valakit, de ne reménykedjünk...
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

valami tömegközlekedési eszközzel jönnél, Zsófi? (így vésztartalékként)
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 8:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsófi, ne gondolkodj rajta.. ötlet dobva, asszem ki fogjuk hagyni ezt is Sad na nem baj, majd jövőre
Szerző Üzenet
Zsófi
Újonc

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kár Crying or Very sad Tényleg bocs, de nem nagyon tudok mit tenni Embarassed Majd jövőre... Twisted Evil
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 7:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

semmi probléma. ha így haladunk, jövőre olyan protekcióval megyünk... Twisted Evil
Szerző Üzenet
Zsófi
Újonc

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát az biztos, ahogy olvasgatom a fórumot Very Happy A Bajnok, Kupagyőztes és Szuperkupagyőztes Gyulussal már baromi jóban vagytok. Majd valahogy hozztok csapódok...
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 7:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja hát igen.. ma nagyon be voltunk indulva.. de ezt a "Csillus" ügyet nehezen emésztem meg... Confused
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szóval én voltam, a "Csillus"
hogy most mi a fenéért nem akart ez belépni????
Szerző Üzenet
Fanni
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 10:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

VAZEEEEEEEEEEEEE
kizárták az első osztályból a FIORENTINÁT!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ezt nem hiszem el!
akkor most jön az h elmegyek olaszba,és bazi nagy botrányt csinálok...ma nézzétek a híradót..........
Szerző Üzenet
csilla90
Dumagép

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vagy a seria a helyett a másodosztályt nézed.. mondjuk tényleg szar, hogy így a játékosok is nagyon szívnak Confused
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Football World Cup Germany 2006 Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9 / 9 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.