Elküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:48 am Hozzászólás témája:
amúgy nem az olaszok tehetnek róla h a németek megint nem csináltak semmit,hanem csak ki akarták húzni a 11esekig,így meg ne akarjanak vb t nyerni,megérdemelték a 3. helyet,de ennél többet nem!még a franciák is jobban megérdememlnék a vb címet mint a németek!
már az argentínoknál is csak a szerencsének köszönhetően jutottak tovább...
Elküldve: Vas. Júl. 09, 2006 9:21 am Hozzászólás témája:
merre mentek? trafo?
egyébként az lehet, hogy az olaszok megy az argentínok ellen szarul játszottak... de most a portugálokat nagyon vitték... mármint a helyzetkihasználás 1000szer job volt, bár az egyik tényleg öngól volt
pont ez az,h Te (Csilla),legalább azt mondod h az olaszok és az argentínok ellen nem játszottak jól,de semmi ilyen gusztustalan beszólásod nem volt az olaszokra,mint juditnak...dögöljenek meg<-ilyet még az idióta részegek sem mondanak az ellenfélre,ez elég durva beszólás volt.
egyébként a bronzot tényleg megérdemelték,de ennél többet nem,ez az én véleményem...
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:11 am Hozzászólás témája:
ahham!!!
egyébként szerintem a döntő nem volt a legjobb.. már amennyit láttam belőle (hiába, rohadt sokan voltak) nna de attól még nagyon komoly volt, jól elvoltam/voltunk
nekem pedig meg lett az arany
Istenem de boldog vagyok,h megmutatták az olaszok mindenkinek!!!!!!!!!
FORZA ITÁLIA!!
legyen majd még ilyen tippverseny,ha elkezdődnek a bajnokságok!!
Elküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 9:22 am Hozzászólás témája:
A Balatonon en is voltam, es tok jo volt
Amugy neha kifejezetten unalmas tud lenni a szunet , foleg meccsek nelkul..
Mar majdnem egy honapja tart a szunet asszem, bar neha nem vagyok kepbe, hogy milyen nap van
ja, azt én sem tudom, hányadika van..
egyébként nekem legjobban a hétfő esti élő futsal meccsek hiányoznak.. de komolyan! tegnap este felvételről néztem meg az egyiket (egyébként felvételről sosem nézem meg) szóval tök unalmas így meccsek nélkül.. de remélem, hétvégén megyünk abádszalókra és akkor ot..
tényleg uncsi meccsek nélkül,és tök szívás h a fociban is most van szünet,és akkor fog kezdődni minden bajnokság nagyjából,amikor a suli,és amikor már ahhoz sem lesz idegem h bekapcsoljam a tv t meccset nézni...amúgy a szünet elég uncsi,és gyorsan telik,bezzeg a suli,az olyan mintha 10 év lenne,mire eltelik.......
Én is várom a hétvégét, már kb. 1 hónapja, mióta megnéztem Csilla jegyzeteit... De apáék nem lesznek itthon, szóval nem tudnak elvinni Bocs Csilla, bocs Judit Ti találtatok valakit, aki el tud vinni?
Hát az biztos, ahogy olvasgatom a fórumot A Bajnok, Kupagyőztes és Szuperkupagyőztes Gyulussal már baromi jóban vagytok. Majd valahogy hozztok csapódok...
Elküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 10:38 am Hozzászólás témája:
VAZEEEEEEEEEEEEE
kizárták az első osztályból a FIORENTINÁT!!!
ezt nem hiszem el!
akkor most jön az h elmegyek olaszba,és bazi nagy botrányt csinálok...ma nézzétek a híradót..........
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.