Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Imant
|
Elküldve: Csüt. Szept. 09, 2021 10:16 am Hozzászólás témája: Televizor nou |
|
|
|
Bună ziua tuturor. Cum să alegi televizorul potrivit? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Josefer
|
Elküldve: Csüt. Szept. 09, 2021 10:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
Primul lucru la care oamenii sunt atenți este producătorul. Mai jos este o listă cu mărcile pe care le pot recomanda.
Sony, LG, Samsung, Xiaomi, Sharp, Philips, Panasonic, Toshiba, JVC.
Rezoluția unui televizor este măsurată în pixeli, cu cât sunt mai mulți, cu atât este mai bună calitatea imaginii și invers, dar pe măsură ce crește numărul de pixeli, crește și prețul. Există mai multe tipuri de rezoluții, HD și mai jos sunt vechi și ar trebui evitate. Full HD este minim, 2K are aproape aceeași dimensiune ca Full HD, 4K este o opțiune excelentă pentru anii următori, UHD 4K este aproape la fel ca televizorul 4K. Poți să te uiți la https://www.bomba.md/ro/category/tv-toate-televizoarele/ și poți vedea câteva opțiuni acolo. Acolo puteți filtra televizoarele în funcție de parametrii de care aveți nevoie și puteți face comparații. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Tanir
|
Elküldve: Csüt. Szept. 09, 2021 10:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
Costul ridicat pe care îl au aparatele de uz casnic de la producători cunoscuți se datorează adesea nu atât calității, cât unui număr mare de funcții suplimentare și popularității unui brand promovat. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|