What is stem education?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Programok/MP3
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
jimmymartain

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 31, 2024 1:39 pm    Hozzászólás témája: What is stem education? Hozzászólás az előzmény idézésével
What is stem education,STEM education refers to an approach to teaching and learning that integrates concepts and skills from four key disciplines: Science, Technology, Engineering, and Mathematics. The goal of STEM education is to prepare students with the necessary knowledge, skills, and mindset to succeed in a world increasingly driven by technology and innovation.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
milo67

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 07, 2024 10:46 am    Hozzászólás témája: Re: What is stem education? Hozzászólás az előzmény idézésével
jimmymartain írta:
What is stem education,STEM education refers to an approach to teaching and learning that integrates concepts and skills from four key disciplines: Science, Technology, Engineering, and Mathematics. The goal of STEM education is to prepare students with the necessary knowledge, skills, and mindset to succeed in a world increasingly driven by technology and innovation.

ackowledged..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Programok/MP3 Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden