Imoney

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kalen

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 12, 2022 4:38 pm    Hozzászólás témája: Imoney Hozzászólás az előzmény idézésével
Az Imoneyslots mindig teljesíti a kötelezettségeit, személyesen ismerek olyan embereket, akik ott dolgoztak. Állítólag nagyon felelősségteljesen viszonyul az ügyfélszolgálathoz. Én magam, mint játékos, éreztem az adminisztráció minden báját, amikor ellenőrzési problémával találkoztam. Nem tudtam feltölteni a fotóimat a Live-fiókomon keresztül. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és 5 percen belül megkaptam a címet, ahová feltöltöttem a képet a telefonomról, és 10 percen belül mindent jóváhagytak. Ez a szint és az érdeklődés minden egyes ügyfél iránt. Csak az Imoneyslots https://imoneyslots.com/hu/ Azt tanácsolom, hogy játsszon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Korolevichna

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 17, 2022 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm, sokáig nem találtam minőségi helyet a játékhoz, gratulálok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Események Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden