Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
ANNA
Csatlakozott: 2024.06.25. Kedd 11:00 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: london
|
Elküldve: Kedd. Jún. 25, 2024 11:16 am Hozzászólás témája: football news |
|
|
|
A futball a szenvedélyem! Imádom a dinamikájáért, a kiszámíthatatlanságáért és a csapatszelleméért. Ez egy olyan játék, amely életkorukra, nemzetiségükre vagy társadalmi helyzetükre való tekintet nélkül összehozza az embereket a világ minden tájáról.
Gyerekkoromban elkezdtem focizni, és azóta is focizom. Nézem a meccseket a tévében, játszom a barátaimmal a pályán és szurkolok a kedvenc csapatomnak. A futball számomra nem csak hobbi, hanem az életem része.
Szeretem, hogy a foci kitartást, gyorsaságot, mozgékonyságot és stratégiai gondolkodást követel meg a játékosoktól. Megtanít csapatmunkára, egymás támogatására és a közös cél elérésére való törekvésre. Ezenkívül a futball nagyszerű módja annak, hogy egészségügyi előnyökkel töltsön időt, és sok pozitív érzelmet szerezzen.
https://florianwirtz-br.com/ _________________ Átigazolás a Bayerhez és egy csúnya sérülés
Professzionális szinten a German Pulheim még soha egyetlen meccset sem játszott szülővárosában, |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|