Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Bokran
|
Elküldve: Csüt. Júl. 11, 2024 10:48 am Hozzászólás témája: Hogyan juthatok el Durrësbe a Tirana repülőtérről? |
|
|
|
Sziasztok! Jövő héten Albániába utazom, és a Tirana repülőtéren fogok leszállni. Onnan szeretnék eljutni Durrësbe, és transzferszolgáltatást keresek. Fontos számomra, hogy a transzfer kényelmes és megbízható legyen, mivel először járok ebben az országban. Tudna valaki ajánlani egy jó céget? Milyen tapasztalataitok vannak? Előre is köszönöm a segítséget! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Norgon
|
Elküldve: Csüt. Júl. 11, 2024 10:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
Szia! Én már többször használtam a Kiwitaxi szolgáltatásait, és mindig elégedett voltam velük. Ajánlom, hogy foglalj transzfert a Kiwitaxi oldalon: Przewozy i Taxi z lotnisko miasta Pafos https://kiwitaxi.com/hu/albania/tirana-airport-durres A folyamat nagyon egyszerű és kényelmes. A sofőr időben megérkezett, segített a csomagjaimmal, és egy kényelmes, tiszta autóval vitt el a célállomásra. A foglalást online is elintézheted, ami nagyon praktikus, mert így nem kell aggódnod a helyszínen. A szolgáltatás minősége kiváló, és biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|