Има ли &am

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
6879amabel

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 28, 2026 12:11 am    Hozzászólás témája: Има ли &am Hozzászólás az előzmény idézésével
Често се връщам към по-стари игри, защото ми носят усещане за простота. Новите технологии са навсякъде, но не винаги това е плюс. Затова темата ми е интересна. Често се чудя дали класическите ротативки не са по-надеждни от новите версии. Новите изглеждат впечатляващо, но понякога ми липсва простотата на старите игри. Не знам дали това е навик или просто въпрос на вкус.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
amazinglindi

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 28, 2026 1:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Обичам да пробвам нови неща, но не безразборно. За мен е важно играта да е ясна и да не ме обърква. Това влияе директно на желанието ми да продължа. Според мен зависи какво търсиш. Някои нови игри са прекалено претрупани, докато по-изчистените варианти ми действат по-приятно. Важното е да има избор, а не всичко да изглежда еднакво.
Vissza az elejére
38digital

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 28, 2026 3:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
В един момент реших да направя сравнение вместо да разчитам на впечатления. Прекарах време в тестване на различни стилове игри. Това ми даде доста по-ясна картина. Аз започнах да сравнявам старите и новите ротативки онлайн, когато попаднах на добре подредена страница с такива игри. Това ми помогна да видя разликите по-ясно и да избера какво ми подхожда. С времето разбрах, че не възрастта на играта е важна, а начинът, по който е направена. Така започнах да играя по-осъзнато.
Vissza az elejére
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés! Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden