Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
FrankFr
|
Elküldve: Hétf. Máj. 12, 2025 4:49 pm Hozzászólás témája: Telefon simplu și bun pentru un părinte? |
|
|
|
Salut tuturor!
Tatăl meu are un telefon vechi care începe să dea semne serioase de oboseală, iar cu ocazia aniversării lui aș vrea să-i iau unul nou. Problema e că nu vrea nimic prea complicat — fără funcții inutile, doar ceva fiabil, cu ecran clar și baterie decentă. Am tot căutat prin magazinele obișnuite, dar m-a cam descurajat lipsa de opțiuni potrivite. Mă întreb dacă cineva a fost într-o situație similară și poate să-mi recomande de unde a cumpărat și ce model s-a dovedit potrivit pentru un părinte care nu e foarte tehnic. Mulțumesc dinainte! _________________ лото клуб |
|
Vissza az elejére |
|
|
SemMM
|
Elküldve: Hétf. Máj. 12, 2025 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
Căutam un cadou pentru tatăl meu care își dorea un telefon mai bun, dar nu voia ceva prea complicat. Am aflat de la un prieten că optim.md are o gamă variată de telefoane la prețuri excelente. Am intrat pe site și am găsit rapid modelul perfect pentru el – un Samsung Galaxy care se potrivea cu cerințele sale. Cea mai bună parte a fost că am putut plăti și în rate, ceea ce m-a ajutat să îmi organizez mai bine bugetul. După ce am plasat comanda pe optim.md, am primit un mesaj de confirmare imediat, iar telefonul a ajuns acasă într-un timp record. Tatăl meu a fost foarte mulțumit și a început să-l folosească imediat. Totul a decurs fără probleme, iar livrarea a fost rapidă și eficientă. Aș recomanda cu încredere optim.md pentru achiziții de telefoane și nu numai. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|