Elz tma megtekintse :: Kvetkez tma megtekintse |
Madelinecoerm
Csatlakozott: 2025.04.20. Vasrnap 10:54 Hozzszlsok: 75 Tartzkodsi hely: Germany
|
|
Vissza az elejre |
|
|
Robertmig
Csatlakozott: 2025.03.23. Vasrnap 12:49 Hozzszlsok: 49 Tartzkodsi hely: Nepal
|
Elkldve: Vas. Jn. 15, 2025 6:48 pm Hozzszls tmja: Kapsle proti diabetu – co to jako je? |
|
|
|
online test for determining the disease
Zdravm vechny, kdo sem zabloudili! Mm pro vs dneska tma, kter se m osobn dost dotk. Jo, jde o cukrovku. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Mon vs napadne: Pro zrovna eit njak kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lht. No a jak u to bv, lovk se do toho pono a zjist vci, co by neekal. A svte div se nco na tom asi bude. O jakych kapslich to vubec mluvime?
ekl jsem si, e tohle tma si zaslou pozornost. Nejsem dn doktor, ale jako laik mm pr poznatk. O jakych kapslich to vubec mluvime?
O jakch kapslch to vbec mluvme?
Kdy se ekne kapsle na cukrovku, me to znt jako arlatnstv. Ale v posledn dob se na trhu objevuj doplky stravy, kter nejsou jen tak njak prek z neznm laboratoe.
Napklad kapsle s extraktem ze skoice, hokho melounu nebo gymnemy mon jste o tom u slyeli.
Neekejte zzraky, ale urit posun tam bt me.
Zkouel jsem to a tohle se stalo
Ruku na srdce, kdo by nebyl?
Zaal jsem brt kapsle s obsahem hokho melounu a skoice.
Bral jsem to pravideln 2x denn a k tomu samozejm drel stravu.
A co se stalo? Po tech tdnech jsem ml ni rann glykemii.
Navc neml jsem dn vedlej inky.
Jo, mon placebo ale i placebo nkdy funguje, ne?
Nejsem sm, kdo to e
Kamardka moj mmy bere podobn ppravek a tvrd, e se ct o 100 % lp.
Samozejm kad jsme jin.
J km: dleit je, e to pomh. A komu jak, to u je na kadm.
A co na to doktoi?
Nkte lkai jsou oteven kaj, e pokud to nepek lb, pro ne.
Existuj studie, co potvrzuj inky uritch rostlin na hladinu cukru.
Zvrem?
Nekm, e kapsle spas svt.
Mte njak tip, co se vm osvdilo?
Napite svj nzor teba tm nkomu pomete.
online health diagnostics
c32335256z
O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich t 0220a1a _________________ SpeedyIndex google fast indexing tool free |
|
Vissza az elejre |
|
|
|
Nem kszthetsz j tmkat ebben a frumban. Nem vlaszolhatsz egy tmra ebben a frumban. Nem mdosthatod a hozzszlsaidat a frumban. Nem trlheted a hozzszlsaidat a frumban. Nem szavazhatsz ebben frumban.
|
|
|
|
|