Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
YanFarton
|
Elküldve: Hétf. Jún. 23, 2025 8:54 am Hozzászólás témája: Machové logo pre Firmu |
|
|
|
Dobrý deň, hµadám overeného výrobcu, ktorý sa zaoberá výrobou machových obrazov alebo dekoráciou rôznych povrchov pomocou stabilizovaného machu. Veµmi by ma poteąili vaąe odporúčania alebo skúsenosti, pretoľe by som rád skráąlil svoj interiér týmto prírodným prvkom. Ak poznáte firmu alebo remeselníka, ktorý ponúka kvalitné rieąenia v tejto oblasti, budem vďačný za kaľdú radu. |
|
Vissza az elejére |
|
|
JamesD
|
Elküldve: Hétf. Jún. 23, 2025 8:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
Predstavte si, ľe vstúpite do kancelárie a hneď pri vstupe vás privíta zelené, svieľe a na dotyk príjemné Machové logo pre Firmu. Nie je to len dizajnový prvok, ale aj spôsob, ako vytvori» jedinečný prvý dojem. Nedávno som na jednom fóre objavil tému o inovatívnych moľnostiach, ako oľivi» firemné priestory, a práve tieto machové logá tam boli často spomínané https://www.ekomoss.sk/machove-logo-pre-firmu/ .Machové logo pre Firmu nie je len o estetike. Práve naopak, prináąa so sebou mnoľstvo výhod. Stabilizovaný mach, ktorý sa pouľíva na výrobu týchto log, je úplne bezúdrľbový. To znamená, ľe nepotrebuje polievanie, strihanie ani ąpeciálnu starostlivos». A navyąe, zachováva si svoju krásnu farbu a ątruktúru dlhé roky.Jedna firma, o ktorej som čítal, si nechala vyrobi» Machové logo pre Firmu a umiestnila ho do recepcie. Efekt bol okamľitý – zákazníci si ho vąímali, komentovali a dokonca sa pri ňom radi fotili. Zrazu sa z obyčajného loga stal „wow“ prvok, ktorý podporil imidľ firmy ako modernej a ekologicky uvedomelej značky.Čo je na tomto rieąení skvelé, je aj to, ľe kaľdý projekt je originálny. Farba, typ machu a samotný dizajn loga sa dá prispôsobi» podµa ľelania a korporátnej identity. Niektoré spoločnosti kombinujú mach s drevom alebo kovom, čím dosahujú eąte väčąiu vizuálnu atraktivitu. |
|
Vissza az elejére |
|
|
YanFarton
|
Elküldve: Hétf. Jún. 23, 2025 8:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
Ďakujem veµmi pekne! |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|