| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
AleksShamles
|
Elküldve: Kedd. Dec. 30, 2025 2:37 am Hozzászólás témája: De ce sunt blocurile de caracteristici atât de rare? |
|
|
|
| Uneori parcurg site-uri web și mă gândesc: cum aleg companiile ce să arate și ce să ascundă? De ce blocurile care descriu funcțiile platformei sunt atât de rare, în timp ce sloganurile de marketing sunt peste tot? Este aceasta o strategie sau este doar modul în care industria este obișnuită să facă lucrurile? |
|
| Vissza az elejére |
|
|
TemmaGig
|
Elküldve: Kedd. Dec. 30, 2025 2:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Se pare adesea că companiile decid singure ce să arate și ce să ascundă pe baza Strategiei de marketing sau a obiceiurilor stabilite în industrie. Blocurile cu caracteristici specifice platformei sunt rare, iar sloganurile sunt peste tot pentru a face impresie. În mijlocul exemplului, merită să acordați atenție site-ului web https://soft2bet-romania.com/ , unde, în ciuda elementelor de design și imagine, există o descriere completă a modulelor, integrărilor și arhitecturii, permițându-vă să înțelegeți cu adevărat platforma. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|
|