| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Daniel
|
Elküldve: Hétf. Márc. 02, 2026 1:11 pm Hozzászólás témája: Bejelentkezési hibák: jelszó, „Emlékezz rám |
|
|
|
Tegnap este konkrétan leizzadtam, mert háromszor egymás után beírtam a “biztos jó” jelszót, aztán jött a klasszikus „hibás e-mail vagy jelszó”, végül meg az, hogy ideiglenesen zárolták a fiókot. Később esett le, hogy ment a Caps Lock… és én szépen végignyomkodtam a próbálkozásokat, mint egy robot. Ilyenkor tényleg jobb megállni pár kísérlet után, mert kb. 5 rossz próbánál simán jöhet a 15–30 perces zár, és csak magadat szívatod.
Két tipp, ami nekem mostantól alap: ha elakadsz, ne próbálkozz 20-szor, hanem nyomd meg az „Elfelejtett jelszó?” opciót, és az e-mailben kapott linket használd fel gyorsan (az ilyesmi általában 24 óráig él, aztán kezdheted elölről). A másik: az „Emlékezz rám” kényelmes, mert napokig nem kér belépést (akár 30 napig), de csak a saját telódon hagyd bekapcsolva, és dobj rá 2FA-t is, mert az sok nyűgtől megkímél.
Ha gyorsan rá akarok nézni, mit érdemes ilyenkor csinálni, én ezt használom: http://rollerkentaur.hu. A végén meg annyi, hogy néha minden simán megy, néha meg “random” jön valami technikai hülyeség — jobb felkészülni rá, mint idegben kattintgatni tovább. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|
|