Space Mode a Chicken Roadban: mitől más ez a mód?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
alxwlker

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 20, 2026 4:12 pm    Hozzászólás témája: Space Mode a Chicken Roadban: mitől más ez a mód? Hozzászólás az előzmény idézésével
Az első köröm Space Mode-ban elég gyors pofon volt, mert sima módból mentem át, és azt hittem, ugyanaz lesz, csak látványosabban. Nem így volt. Itt tényleg figyelni kell minden pillanatban, mert a csirkét valós időben kell irányítani a szóközzel, és teljesen más érzés, mint amikor a normál körben csak nézed, ahogy nő a szorzó, és jókor kell cash outolni. Az oldalon is az van, hogy a Space Mode inkább arcade jellegű, aktív részvételt és gyors reakciót kér, szóval nem az a mód, ahol fél szemmel játszol.

Nekem az vált be, hogy először nem akartam hősködni benne, hanem kis téttel próbáltam megszokni a ritmust. Ez szerintem itt különösen fontos, mert a Chicken Roadnál a tét 0,01 és 200 euró között állítható, és ugyanúgy számít a kontroll, mint a sima crash módban. A másik tippem, hogy ne Space Mode-ban akarj először stratégiát építeni, ha még a normál játékmenet tempóját sem érzed stabilan. Én néha közben erre szoktam visszanézni, this is what I use: Chicken Road demo.

Ami nekem tetszik benne, hogy sokkal élőbb és feszültebb az egész, viszont emiatt könnyebb hibázni is. A klasszikus módban még van egy kis távolság, itt meg jobban benne vagy a körben. Ettől még ugyanúgy ott marad a kockázat és a random érzés is, mert hiába reagálsz jól, nem minden menet alakul ugyanúgy. Én ezért ezt inkább akkor indítom el, amikor tényleg oda tudok figyelni, nem csak rutinból kattintgatok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Bejelentés! Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook // Icons in Part By: Travis Carden