alxwlker
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 20, 2026 4:12 pm Hozzászólás témája: Space Mode a Chicken Roadban: mitől más ez a mód? |
|
|
|
Az első köröm Space Mode-ban elég gyors pofon volt, mert sima módból mentem át, és azt hittem, ugyanaz lesz, csak látványosabban. Nem így volt. Itt tényleg figyelni kell minden pillanatban, mert a csirkét valós időben kell irányítani a szóközzel, és teljesen más érzés, mint amikor a normál körben csak nézed, ahogy nő a szorzó, és jókor kell cash outolni. Az oldalon is az van, hogy a Space Mode inkább arcade jellegű, aktív részvételt és gyors reakciót kér, szóval nem az a mód, ahol fél szemmel játszol.
Nekem az vált be, hogy először nem akartam hősködni benne, hanem kis téttel próbáltam megszokni a ritmust. Ez szerintem itt különösen fontos, mert a Chicken Roadnál a tét 0,01 és 200 euró között állítható, és ugyanúgy számít a kontroll, mint a sima crash módban. A másik tippem, hogy ne Space Mode-ban akarj először stratégiát építeni, ha még a normál játékmenet tempóját sem érzed stabilan. Én néha közben erre szoktam visszanézni, this is what I use: Chicken Road demo.
Ami nekem tetszik benne, hogy sokkal élőbb és feszültebb az egész, viszont emiatt könnyebb hibázni is. A klasszikus módban még van egy kis távolság, itt meg jobban benne vagy a körben. Ettől még ugyanúgy ott marad a kockázat és a random érzés is, mert hiába reagálsz jól, nem minden menet alakul ugyanúgy. Én ezért ezt inkább akkor indítom el, amikor tényleg oda tudok figyelni, nem csak rutinból kattintgatok. |
|