| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
alxwlker
|
Elküldve: Pént. Ápr. 24, 2026 8:26 am Hozzászólás témája: Plinko Magyarországon: jogi helyzet és fontos tudnivalók |
|
|
|
Nálam az első meglepetés nem is a játék volt, hanem az, hogy Magyarországról játszva nem mindegy, melyik oldalt nyitod meg. Egyszer belefutottam egy olyan platformba, ahol a befizetés körül már az elején gyanús volt minden, és azóta sokkal jobban figyelek erre. Amikor a RTP Plinko oldalt átnéztem, jobban összeállt, hogy itthon az online szerencsejátékot a Szjtv. szabályozza, az engedélyezés pedig az SZTFH-hoz tartozik, miközben sok Plinkót kínáló oldal nemzetközi, például MGA- vagy Curaçao-licenccel működik. A forrás szerint ezért is fontos előre megnézni, van-e rendes licenc, támogatják-e a HUF-ot, és milyen minimum befizetéssel indul a játék.
Nekem az vált be, hogy elsőre mindig lecsekkolom a fizetési részt, és csak utána nézem a játékot. Ez az egyik tippem is: ne csak a szorzókat bámuld, hanem azt is, hogy az oldal mennyire tűnik normálisan használhatónak magyar játékosként. A másik, hogy ha van demo mód, előbb ott próbáld ki, mert a Plinko gyors, mobilon is simán fut HTML5-ben, és könnyű túl hamar belelendülni. A dezigen.hu szerint a magyar bankok néha blokkolhatják a tranzakciókat nem licencelt platformok felé, szóval ez sem elméleti dolog.
Nekem azóta sokkal nyugodtabb az egész, mióta nem csak a játékot nézem, hanem a környezetét is. Maga a Plinko továbbra is gyors és véletlenszerű marad, szóval hiába választasz jobb oldalt, attól a dobás vége még ugyanúgy random lesz. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|
|