| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
AliceMackenzie
|
Elküldve: Kedd. Máj. 12, 2026 7:50 am Hozzászólás témája: Van értelme statisztika alapján fogadni? |
|
|
|
| A statisztika alapján történő fogadás szerintem sokkal jobb megközelítés, mint amikor valaki csak érzésből rak tippeket, mert a Boabet például elég kényelmes felületet ad ahhoz, hogy gyorsan átnézd a csapatok formáját, az előző meccsek eredményeit és az aktuális szorzókat. Persze a számok önmagukban nem garantálnak nyereményt, de hosszú távon sokkal tudatosabban lehet dönteni, ha valaki figyeli a hazai és idegenbeli statisztikákat, a sérüléseket vagy akár azt is, milyen sűrű a csapat programja. Én azt vettem észre, hogy a legtöbb kezdő ott hibázik, hogy túl gyorsan akar profitot termelni, és minden meccsre fogad. Pedig sokkal többet ér, ha az ember kivárja azokat a találkozókat, ahol valóban van érték a szorzóban. Emellett fontos az is, hogy normális platformot használj, ahol könnyű követni az élő eseményeket és széles a kínálat, mert ez rengeteget számít hosszabb távon. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|
|