| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Daniel
|
Elküldve: Pént. Júl. 31, 2026 4:55 pm Hozzászólás témája: Kriptovalutás tranzakciók a Nine Casinónál: hálózatok, címek |
|
|
|
Egy kriptós befizetésnél már majdnem elküldtem az összeget, amikor észrevettem, hogy a tárcám másik hálózatot választott alapértelmezettként. Még időben leállítottam a tranzakciót, majd a nine kaszino fizetési felületén újra ellenőriztem az elfogadott valutát, a hálózatot és a megadott címet.
A kriptovalutás átutalás gyors lehet, de egy hibás tárcacím vagy nem támogatott hálózat miatt az összeg végleg elveszhet. A befizetési cím ráadásul változhat, ezért nem használok automatikusan egy korábban elmentett adatot. Arra is figyelek, hogy a kaszinó által megadott minimumösszeg a hálózati díj levonása után is teljesüljön.
Az első tanácsom, hogy nagyobb befizetés előtt küldj kisebb próbaösszeget, ha a díjak ezt lehetővé teszik. A második, hogy a címet ne kézzel gépeld be: másold ki vagy olvasd be a QR-kódot, majd az első és utolsó karaktereket külön is hasonlítsd össze. Kifizetésnél ugyanezek az ellenőrzések szükségesek.
A kripto árfolyama a feldolgozás ideje alatt is változhat, így a végső érték eltérhet attól, amire számítottam. A gyors tranzakció sem csökkenti a játék kockázatát: az eredmények továbbra is véletlenszerűek, ezért én kriptóban is előre rögzített keretet használok. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|
|