Home
Crew
Pictures
Videos
Reference
Contact
Rólunk
No Name Project

2009 nyarán alakult meg csapatunk. A különös névválasztás története több évre nyúlik vissza. Alapító tagjaink (Trish, Wuwu, Renée) már 2005-ben alkottak közösen egy lány crew-t, majd idővel mindenki külön utakon járt. Számos formációban elindultunk már b-boyokkal is együttműködve, de egyik felállás sem bizonyult tartósnak. Innen jött az ötlet, hogy: "legyen az a név, hogy nincs név" : 
Később kiegészültünk újgenerációs b-boyokkal és azóta Magyarországon egyedülálló módon a csapatot b-girlök és b-boyok alkotják vegyesen. Minden csapattagban közös, hogy rengeteg támogatást kapott Aitner Dórától, aki hazánkban és külföldön is a legelismertebb táncosok közé tartozik. Ezúton is köszönet neki, meg egy nagy respect:
Megalakulásunkat követően hamarosan az Offline Sport Games Országos break tánc versenyen mosonmagyaróvári bboyokkal kiegészülve 3. helyezést értünk el. Számos hazai és külföldi versenyen, rendezvényen illetve  videoklipekben, TV- műsorokban képviseltük már magunkat. Célunk, hogy minél több helyen reprezentáljuk a magyar bboying kultúrát, versenyeken és show műsorok keretében egyaránt. Ennek érdekében várjuk a megkereséseket szponzorációval és fellépési lehetőségekkel kapcsolatban. Amit mi nyújtani tudunk, színvonalas és változatos műsorok.

Designed & Coded by rowley | Copyright 2010 No Name Project
Események / Events

BOTY Hungary
Dátum: 2010. április

Tokaj Hip-Hop Party
Dátum: 2010. március

It's rite break battle
Dátum: n/a