theblue byiam
theblue byiam Nórika honlapja - Kezdõoldal
  Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Tóth Nóra vagyok ,- szüleim csak Nórikának hívnak, - 2004. augusztus 11-én születtem Budapesten. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem Dr Ruttner Zoltán doktor bácsinak és,mindenkinek,aki szorgoskodott a születésem körül, hogy segítettek a világra jönnöm! Fiatal korom miatt apukám írja eme sorokat, de néhány év múlva már én is beleszólok, hogy mi kerülhet ide és mi nem.

Nagyobb koromban, amikor már megtanulok írni és olvasni, majd én is fogom szerkeszteni a honlapomat! Addig szigorúan csak szüleimre támaszkodhatok mindenben. Természetesen mindezekért hálás vagyok. Cserébe mosolyommal és bájos szépségemmel szolgálhatok.

Egyelõre teszem a csecsemõkori dolgomat, sokat alszom, rendesen táplálkozom, szerencsémre anyukám elegendõ táplálékhoz juttat minden alkalommal. Szoktam kicsit "rosszalkodni", sírni, de szerintem hamar megbocsátanak a szüleim, mert olyan aranyos is tudok lenni!

Nézd meg a fényképalbumomat, ahol a születésem és az azt követõ idõszak pillanatai láthatók képekben.

A video felvételeken szintén fontosabb események vannak, egyszerû médialejátszó programmal, - mint például a Windows mediaplayer - könnyedén lejátszhatók. Apa a kamerájával mindig felvesz, hogy az ismerõsöknek tudjon dicsekedni velem. Persze ez azért is jó, hogy ha majd nagyobb leszek, akkor meg tudom nézni magamat, hogy milyen voltam kiskoromban.

Mindenkinek ajánlom a családi honlapunkat, amit ide kattintva megnézhet!

Figyelem!!!!
Újdonság a honlapomon a Fórum menü, ahol bárki megírhatja véleményét,nyithat új témát, kifejtheti világnézeti gondolatait. Szeretném, ha írnátok a fórumba minden megkötés nélkül, mert szeretném olvasgatni a véleményeteket, javaslatotokat.

A szavazógéppel, - amit ezen az oldalon jól látható helyen találtok meg - a véleményeteket mondhatjátok el teljesen névtelenül. Bátran használjátok, így elmondhatjátok a dícsérõ és a nem dícsérõ gondolatotokat!

Nórika

 

 
theblue byiam
Szavazás

Mi a véleményetek a honlapomról?

Kiváló
Közepes
Még elmegy
Nagyon rossz
szavazás állása
 
theblue byiam theblue byiam
theblue byiam Copyright by Image and More  
  theblue byiam theblue byiam