<-Történetünk->

2003 nyarának végén álltunk össze, eloször még csak hárman Adrián, Liszi, és Bence (én). Pakson a teniszpályáknál lévo garázssoron béreltünk egy garázst és ott játszottuk a rokk zenét. Próbáltunk, próbáltunk és kigondoltuk, hogy milyen jó lenne, ha trombita is szólna a zenében. Ekkor kerestük meg Fülit, aki a paksi big bandben fújta (fújja), hogy jöjjön el és erosítse a bandánkat.

Az elso fellépésünkre 2004 február 28.-án került sor Pakson. Utána megismerkedtünk nevesebb zenekarokkal is akik vendégül láttak/látnak minket ha úgy alakul.

Részt vettünk egy tehetségkutató rendezvényen is 2004 nyarán a pécsi Summerground-fesztiválon ahol sokan szavaztak ránk, minek köszönhetoen idén a nagyszínpadon zenélhetünk.

Röviden kb. ennyi, mivel idén érettségizem június végéig ritkábban fogunk zenélni a közönségnek, de úgy tervezzük, hogy idén március végén készítünk egy 4-5 számos cd-t.

Nyáron viszont minden tehertol mentesülve új erovel vágunk neki a rokker életnek, lehet,hogy új dobossal (ha lesz), de ez még a jövo zenéje...