Kezdőlap
Belépés
Regisztráció
Segítség

Kezdőlap, avagy rábeszélés

Üdvözöllek az oldalon, kedves látogató!

Kérlek, olvasd el ezt a néhány mondatot, mielőtt bármilyen cselekvésbe kezdenél:

Ezen a honlapon a Naruto (és néha Naruto Shippuuden) manga és anime alapján készült online szerepjáték LESZ található. A játék még erősen készülőben van.

A legtöbb hasonló szerepjáték oldal, fórum alapú, legfeljebb pár "játékosra" van tervezve. Azoknak a lényege, hogy a "játékos" ír egy hozzászólást a honlapon, amiben részletezi a karaktere cselekvését és/vagy állapotát. A fórum készítője, vagy az ő segítői pedig — ha szabályosat írt az adott játékos —, annak megfelelően megváltoztatják a karakterének a kiírását az "adatlapján". Ezt hívják FRPG-nek. (Fórumos szerepjáték.)

Ez az alapvető különbség a legtöbb — nem szeretnék általánosítani —, azokhoz hasonló, karakter-fejlesztős, online, böngészős játék és az oldalunk között.

Még kérded, hogy miért éri meg itt játszani?

Pedig elég egyértelmű..

Az oldalon regisztrálnod kell, hogy játszhass. A karakteredet Te alakítod olyanra, amilyen Neked tetszik. Kiválaszthatsz neki számos kezdési tulajdonságot, majd belevetheted magadat a játékba!

Mik a lehetőségeid itt?

Bár, még nagyon fejlesztés alatt áll az oldal, de elég sok van.

Figyelem! Az oldal csak egy rajongói oldal, és mások szórakoztatásának céljából készül! Ez egy teljesen ingyenes játék lesz minden játékos számára!