30 éves önjelölt író-költõ vagyok, vagy mifene. 12 éves korom óta írok verseket. 20 évesen elégettem összes mûvemet, mert nem láttam értelmét írni, aztán 3 évnyi szünet után újra kezdtem. MI mást tehettem volna? 25 éves koromban magánúton jelentettem meg egy közös verseskötetet Vajda Katával, melynek címe: Két arc, egy lélek. A könyv visszhangja számomra pozitív volt, ezért azóta önálló kötetem országos megjelenésére koncentrálok. Ez sajnos nehéz, mert kiadó akadna bõven, csak épp az anyagi részét nekem kell állnom, ami jelenleg lehetetlenség.
Az Accordia kiadónál pályázati úton nyertem egy lehetõséget országos bemutatkozásra, a Szavak csillámló hóesése címû kötetben jelent meg pár versem. Valamint több ilyen amatõr költõt felvonultató könyvben szerepeltem már.
Szóval jelenleg is élek, alkotok.
Verseim általában a  reménytelenségrõl, a reménytelen szerelemrõl szólnak, de igyekszem majd hangulatban javítani õket:))
A legjobb kritika számomra az volt, hogy verseimbõl József Attila és Tóth Árpád, valamint Radnóti Miklós jut eszébe az olvasóknak. Õket sokáig nem olvastam, de mióta ebbe a kritikába többször beleütköztem, próbálom pótolni ebbéli hiányosságaimat.
Prózai mûveimet pedig a élet írta...a saját életem....