Mûanyag nyílászárók - Ajtó - Ablak - Redõny - Szúnyogháló - Harmonika ajtó - Küszöbök - Ajtó, ablak utólagos hõ és hangszigetelése

 
     -- Nyílászáró-Vígh -- Copyright 2006. --                                            06-20/957-1043                                    E-mail: vighroland@freemail.hu

NYITÓOLDAL

                        AKCIÓ!

      

REDÕNYÖK

(Alumínium és mûanyag)

------- ------------------------------------------------------------

SZÚNYOGHÁLÓK

(Fix, nyitható, elhúzható)

-------------------------------------------------------------------

RELUXÁK

(Antisztatikus bevonattal 29 színben)

---------------------------------------------------------------------------------------------

OLASZ HARMONIKA AJTÓK

 -----------------------------------------------------------------------------

                                                 RÉZ-KRÓM DÍSZKÜSZÖB BORÍTÁSOK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AJTÓ, ABLAK UTÓLAGOS HÕ ÉS HANGSZIGETELÉSE (svéd technika)

Elérhetõség

.::.  DIMEX MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK!  .::.

--------------------------------------------------------------------------------------

Közeledik a tél!

-- Nyílászáró --

-- Vígh --

 

Telefon:

 

06-20/957-1043

 

E-mail:

 

vighroland@freemail.hu

 

 

                        Ajtók

 

A profilok és betétek alapszíne kívül - belül fehér. A különféle vízszintes, függõleges, ferde szárnyosztások a keret méretén belül szabadon változtathatók. Az alkalmazott azonos vastagságú hõszigetelõ- és üvegszerkezetek, szendvicspanel betétek - a legtöbb típusnál - egymással felcserélhetõk, kombinálhatók. 100*210 cm-es méretben gyártjuk, de  az ettõl eltérõ méretû bejárati ajtók gyártására is van lehetõség  a rendszeren belül. Befelé és kifelé nyitható változatban is kérhetõ.

Ablakok

 

 Cégünk a DIMEX típusú műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik. Temékeinket Németországból importált anyagokból állítjuk össze, amit a 30 éves múltú Dimex cég forgalmaz. A profil anyagok 5 kamrás kivitelben készülnek. A zárak, vasalatok, zsanérok ROTTO rendszerrel vannak szerelve, ami problémamentes zárást biztosít, a záró- darabok dupla rögzítése pedig megfelelően gondoskodik a betörésvédelemről. Az ablak anyaga UV állós, mely ellenáll az időjárás okozta anyagromlásnak. A beépítési és kivitelezési lehetőségek skálája rendkívül széles. Termékeinket szín, forma és méret széles választékával saját ízlésének megfelelően alakítjuk ki.

Ami kint szél, az a szobában huzat. A huzat kialakulása igen egyszerû. Ha mondjuk az ablak két oldala eltérõ hõmérsékletû, akkor  légnyomás különbség lesz, amitõl a fejünk, fülünk, a vesénk fájdul meg, romlik közérzetünk.

Ajtók, ablakok utólagos hõszi-getelésével segíthetünk a bajon.

 Fûtési költségei az áremelés ellenére kevésbé emelkednek.

 

Tovább >>

Tovább >>

 Keressen meg, megéri!

 

 

 

Redõnyök

A külsõtokos redõny a
legelterjedtebb rendszer. Beépítése a nyílászáró elé történik, a jól megválasztott tokméret esetén nem gátolva nagy mértékben a kilátást.

Elõnye:

Gyors, bontás és különösebb szennyezés nélküli beépíthetõsége. A redõnytok lehet köríves és szögletes kialakítású. Leggyakoribb a kézi mûködtetésû változat, de minden redõnyfajtá-nál megvalósítható a motoros mûködtetés is.

Az arra alkalmas redõnytokba szúnyogháló is szerelhetõ.

Tovább >>

 

Szúnyoghálók

Készülhet fix, alumínium keretben, mobil függõleges és vízszintes elhúzású.  Kétszárnyú er-kélyajtókra két oldalról egybehúzható és tolóajtó formában. A függõlegesen mozgatható kiválóan alkalmas a tetõtéri nyílászárók elfedésére. Készülhet még redõnnyel egy tokban, de attól függetlenül mozgatható, valamint zsanérosan nyíló ajtó is. Mindegyik típusban a szúnyog-háló üvegszálból készül, ami minden esetben szürke színu. Rendelhetõ pollenszûrõ hálóval.
Lehetõség van az alumínium szerkezetek RAL skála szerinti szinterezésére.

Tovább >>         

Biztonsági   Páncélajtók!

5 év garanciával közvetlen a gyártótól!

- Szállítás, beépítés - bontás, helyreállítás elszállítással 

 

 

 
 
 
   -- Nyílászáró -- Vígh --  Copyright 2006. --                            --  06-20/957-1043  --                                    -- E-mail: vighroland@freemail.hu --