Jogosítványos vezetés lehetősége!!!
A részletek a lapon olvashatóak.
A jogosítvány arra való, hogy használjuk,
ne csak a tárcánkban pihenjen!
Fotógaléria A 8 legjobb mondat, gépjárműoktatóktól:
1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban!
2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban.
3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre!
4. A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!
5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.
6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön mellett álló autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.
7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percen. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni.
8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
06-30-9428113
Levél nekem
Vendégkönyvem

Videó a motoros
oktatásról.
(Új!!!)

Ha nem lenne hang, akkor codecs--> itt.

Valósághű szituációs KRESZ-teszt!!!
(angol, német, olasz, francia nyelvű)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Géza gépjárművezető-szakoktató vagyok. Több, mint 20 éve dolgozom autós-motoros szakoktatóként. Igyekszem tanulóimat a legjobb tudásom szerint felkészíteni, mind a járműkezelés, mind a forgalmi vizsgákra. A járműkezelési vizsgára Hofherr utcai vizsgapályán (1202 Budapest, Hofherr Albert u. 109. ) készítem fel tanulóimat, hogy a gyakorlás ugyanott történjen, mint a vizsga.

Oktatási területem: Budapest pesti oldala, Kispest Határ út környéke, de természetesen egész Budapest területén készítem tanulóimat a forgalmi vizsgára.

Találkozási pontok: 3-as számú metróvonal Határ út, Népliget, Pöttyös utca megállóhelyei, de egyéni megbeszélés alapján rugalmasan alkalmazkodom tanulóimhoz.

Óradíjak kategóriánként:

MOTOR-kategóriák:

Letölthető tájokoztató anyagok a motoros képzéssel kapcsolatban:

Motorkerékpár (A1, A korl.): Katt ide!
Korlátozás nélküli motorkerékpár (A): Katt ide!
Segédmotorkerékpár (M): Katt ide!

 

SZEMÉLYAUTÓ-kategória:

Letölthető tájékoztató anyagok a személyautós képzéssel kapcsolatban:

Személygépjármű (B kategória): Katt ide!

Épp azon töri a fejét, hogy visszaforduljon a jogosítványszerzés rögös útján? Úgy érzi, eddig nem részesült személyre szabott oktatásban, esetleg több sikertelen vizsgán van túl, és nem érzi, hogy kellőképpen fejlődne, kudarcélménye volt? Hívjon fel bátran esetleg tudok segíteni, még akkor is, ha eddig nem a Károlyi iskolában tanult! Nagy tapasztalattal rendelkezem a rossz beidegződések kijavításában, az eddigi sikertelenségek okainak felkutatásában. Nincs annál nagyobb öröm számomra, amikor valaki segítségemmel 4-5 sikertelen forgalmi vizsga után fedezi fel a vezetés örömét, és jut hozzá a hőn áhított plasztiklaphoz a jogosítványhoz. Nálam nincs reménytelen eset.

Gyakorlóvezetés lehetősége jogosítványosoknak!!! Amennyiben Ön már jogosítvánnyal rendelkezik, de nem igazán mer még a forgalomban vezetni, akkor itt az alkalom.
Nálam a jogosítványosoknak is van lehetősége órákat venni.

A vizsgákra való eredményes felkészülés érdekében honlapomról letöltheti mind a járműkezelés (1. oldal, 2. oldal), mind a forgalmi vizsga lapjait. Esetleg még csak KRESZ vizsgára készül? Akkor tegye próbára tudását itt!

Amennyiben kérdése, kérése van hozzám, ne habozzon, tárcsázzon a lap tetején megjelölt telefonszámon, illetve írjon e-mailt! Készséggel segítek bármilyen gépjármű-oktatással kapcsolatos problémájában. Ha van kedve, írjon a lap tetején található vendégkönyvembe*.

Amennyiben a lap megjelenítésével kapcsolatos technikai problémája támad, forduljon a lap szerkesztőjéhez, az alábbi e-mail címen, illetve feltétlenül jelölje meg, milyen böngészőt használ, és mekkora a képernyője felbontása!

Ha van kedve, szavazzon, mennyire tetszett honlapom!
Számomra az Ön véleménye a legfontosabb.

MEGAPORT Szavazó

Weblink Linkgyűjtemény