Nagy Géza autós-motoros oktató vendégkönyve

Vissza a főoldalra

Hozzászólok!

 

Hozzászólások:

 

következő oldal >>

küldő:Eszter

válaszolok

#53

Kedves Géza! Kedves Mindenki, aki profi oktatót keres!

Korábbi hozzászólásomat szeretném kiegészíteni azzal, hogy mindaz a türelem, bizalom és tudás, amit a jogosítványom megszerzése előtt Gézától kaptam, mára teljesen kiforrta magát. Erre mondják, hogy a jó alap nélkülözhetetlen mindenhez az életben. Volt oktatómnak hála, nem azok közé tartozom, akik nem mernek elmenni sehova, mert esetleg parkolni fog kelleni, vagy nem mernek a belvárosban vezetni, hiszen ott csoda mód valódi forgalom van, de nem is csak a zsebemben lapul a jogsim. IMÁDOK vezetni, és ki sem szállnék az autóból. Köszönöm még egyszer kedves Géza!!!

e-mail küldése

időpont:2017-10-03 08:50:59

 

küldő:Eszter

válaszolok

#52

Kedves Géza!

Szeretném megköszönni a lelkiismeretes, profi oktatást, amiben részesültem. Mindez párosult maximális segítőkészséggel, megértéssel, bizalommal, és a gyakorlatban is alkalmazható tudást kaptam. A mai napig visszacsengenek szavaid vezetés közben, ami hatalmas segítség.
Példaértékű amennyi energiát fektetsz abba, hogy tanítványaid ne csak egyszerűen jogosítványt szerezzenek, hanem biztonságosan, profin és élvezettel vezessenek.

Köszönök mindent!!!

e-mail küldése

időpont:2017-07-18 06:47:41

 

küldő:Szabó Emese

válaszolok

#51

A legjobb oktató! Türelmes, kedves, nem aláz meg. Az órákról jókedvvel és nem sírva mész haza. Mindig csak dícsér, ha pedig valamit elrontassz, akkor is normálisan, türelemmel magyarázza el, hogy hogyan kéne csinálnod.

e-mail küldése

időpont:2017-06-17 16:59:58

 

küldő:Major Hanna

válaszolok

#50

Sziasztok!Kedves Géza!

Amint mondtam ami késik nem múlik! Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg türelmet és belém feketettet energiát amit tőled kaptam! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Akik őt választják nem fognak csalódni! Bizalom! Bizalom! Bizalom!

e-mail küldése

időpont:2017-06-13 06:43:46

 

küldő:Vidákné Csuka Emőke

válaszolok

#49

Én most kaptam meg a jogsimat nagyon köszönöm az oktatómnak Gézának a profi munkát amivel lépésről lépésre felépítette nulláról, türelemmel és kitartással nekem a gépjárművezetést, most a mai naptól már boldog vezetői engedély tulajdonosa vagyok. Köszönöm a profi munkát

e-mail küldése

időpont:2017-05-15 18:42:10

 

küldő:Gábor

válaszolok

#48

Öcsémmel teljesen laikusként kerültünk Gézához, hogy aztán jó hangulatú órák és a nehézségek közös leküzdése után elsőre sikerrel vegyük a vizsgát. Köszönjük a közös munkát, s hogy az életben is hasznosítható tudást kaptunk!

e-mail küldése

időpont:2017-04-24 07:23:40

 

küldő:Szabó Szilvia

válaszolok

#47

Sziasztok!
Régóta készülök arra,hogy megosszam itt veletek pozitív élményeim, és egyúttal megköszönjem Gézának mindazt a türelmet és hozzámállást amit tanúsított. Profizmus, türelem, kompromisszumkészség, segítőkészség és persze humor

Sikeres forgalmi vizsga után vagyok, most már járom az utakat csakis úgy és olyan körül tekitéssel ahogy Ő tanította csak ajánlani tudom mindenkinek és így is teszem További szép napot mindenkinek.

e-mail küldése

időpont:2017-03-29 10:10:49

 

küldő:Kővári Anita

válaszolok

#46

Sziasztok.Kedves Géza!Nagyon köszönöm Neked a sok-sok türelmet és azt a profizmust,amivel megtanítottál a vezetés szeretetére és szabályaira. Én is,mint sokan mások,teljesen az alapokról indultam.Munkahelyem miatt elég problémás volt az időbeosztásom,de Ő mindig alkalmazkodott hozzám,úgy szervezte az órákat,hogy nekem jó legyen.Óráról-órára megpróbált egyre több tudást átadni és a nehezebb napokon is türelmes volt velem.Ma már túl vagyok a sikeres forgalmi vizsgán és tudom hogy ehhez az eredményhez nagyban hozzájárult az Ő maximális hozzáállása,az oktatási stílusa,és a nyugtató szavai,amelyek bizony nagyon jól jöttek,főleg a célegyenesben.Mindenkinek ajánlom és ígérem Tanár Úr hogy megfogadom az összes tanácsát és még nagyon sokáig emlékezni fogok a szavaira.További Sok Sikert Kívánok és még egyszer Nagyon Köszönöm:Anita.

e-mail küldése

időpont:2017-02-15 10:29:19

 

küldő:Galgóczy Viktória

válaszolok

#45

Sziasztok!


Kedves Géza!

Köszönöm neked a türelmet és a tanítást nagyszerű oktató vagy örülök,hogy téged választottalak.Mindenkinek csak ajánlani tudlak.

e-mail küldése

időpont:2017-02-14 18:38:41

 

küldő:Csatlós Kármen

válaszolok

#44

Sziasztok!

Gézát mindenkinek csak ajánlani tudom, egy rendkívül türelmes, profi és következetes oktató. Addig ismétli a dolgokat amíg az ember megjegyzi, és nem "ráz le" annyival, hogy : ezt már elmondtam százszor. Ez a legfontosabb egy tanárban! Nem csak a forgalmi vizsgára készít fel, hanem a biztonságos vezetésre a későbbiekben is!

Én teljesen az alapoktól kezdtem nála, és féltem is nagyon az elején nem tudtam mit várjak a vezetéstől. Kb. a 3. órámra viszont már számoltam vissza az órákat, alig vártam, hogy megint mehessek. Géza nagyon sokat segített nekem, sosem éreztem azt, hogy ez lehetetlen, még a nehezebb tanórák után sem. Segített nekem legyőzni a legnagyobb ellenségeimet is, a jobbkezes utcákat. 😀

A forgalmi vizsgától tartottam nagyon, de szerencsére elsőre meglett! Egész végig Géza szavai jártak a fejemben, a legalapabb dolgoktól a párhuzamos parkolásig.

Kedves Géza,
köszönöm még egyszer, első önálló utam után biztos elmesélem milyen volt!

Üdvözlettel,
Kármen

e-mail küldése

időpont:2016-11-28 21:22:56

 

küldő:Gy. Ildikó

válaszolok

#43

Tisztelt Nagy Géza!

B kategóriás jogosítványt szeretnék, a nyáron már elkezdtem a tanfolyamot egy budapesti autósiskolánál. A nulláról indultam, három hónap és 14 gyakorlati óra után is meglehetősen csekély tudással rendelkezem. Sok a tanuló az oktatómnál, így ritkán van lehetőségem 1-1 órát venni, valamint úgy gondolom, túl kevés támogatást kapok ahhoz, hogy elsajátíthassam a vezetés fortélyait.
Váltani szeretnék, ezért kerestem meg Önt. A weboldalán belinkelt iskola egyik mobilszámán Károlyi Anikó is megerősített abban, hogy a legjobban akkor járnék, ha Ön vállalná el az oktatásom.
Egyenlőre "pihennék", a KRESZ vizsgám még több mint 20 hónapig érvényes, ahogy napokban beszéltünk róla, amikor oktatás közben zavartam.
Lekötelezne, ha a jövőben Önnél tanulhatnék, nem jelent gondot több havi várakozás sem, akár a tavasszal újult erővel és örömmel vágnék bele a tanulásba.
Várom szíves válaszát!

Üdvözlettel;
Ildikó

e-mail küldése

időpont:2016-11-06 11:01:42

 

küldő:Pohl Diána

válaszolok

#42

Kedves Géza!

Köszönöm szépen az elmúlt időszakot azt hogy türelemmel, megértéssel és szakszerűen állt hozzám. Megtanított vezetni mind emelet nem féltem a vezetéstől hanem élveztem minden egyes percét és csak ajánlani tudom mindenkinek aki belevág ebbe! Nekem nagyon sokat segített a hozzá állása és az, hogy minden tudását átadta nekem hogy jó vezető legyek. Még egyszer hálás vagyok hogy Nagy Gézát választottam és hogy sokan ajánlották nekem mert megérte és nagyoon de nagyoooon köszönöm!!!
Igenis remek vezető leszek azzal a tudással amit kaptam

Köszönök mindent, és mindenkinek ajánlom

Üdv: Pohl Diána

e-mail küldése

időpont:2016-11-02 15:09:55

 

küldő:Szögi Dóra

válaszolok

#41

Kedves Géza!

Köszönöm a precíz, szakszerű és türelmes, rugalmas felkészítést!
Mindenkinek ilyen oktatót kívánok!Üdvözlettel,
Szögi Dóra

e-mail küldése

időpont:2016-09-28 14:09:54

 

küldő:Veronika

válaszolok

#40

Kedves Géza!


Köszönöm a türelmedet, a biztatást, a törődést.
Szuper oktató vagy.
Kívánok neked az elkövetkezőkre szerelmet, boldogságot, egészséget, minden jót!!!


Kedves Mindenki!

Csak ajánlani tudom Gézát. Türelmes, biztató, rugalmas, fiatalos oktató. Élveztem az összes órát, amit levezettünk. És ma boldog is vagyok, hiszen első alkalomra sikerült levizsgáznom forgalomból. Köszönet neki!

e-mail küldése

időpont:2016-08-05 14:04:03

 

küldő:Nagy Mark

válaszolok

#39

Egy masik autosiskolanal kezdtem, ahol korulbelul annyit tanultam meg, hogy van olyan szerkezet, hogy auto. Nem tudtam vezetni, egyaltalan, 40 ora utan sem... Feltem az autoban. Azthittem ez ilyen, es majd idovel felbatorodik az ember, ha lesz rutinja. Ez nem igaz... Ha az ember normalis vezetes oktatast kap... De milyen is az a normalis oktatas?

Kicsit remenyt vesztve, a "talan nem is nekem valo a vezetes" gondolattal, meg egyszer neki alltam, hatha... Akkor ajanlottak nekem Nagy Geza urat. Mar az elso alkalom utan ereztem, talan van remeny. Milyen is az a normalis oktatas, mint feljebb kerdeztem. A valasz egyszeru, az amit Nagy urtol kaptam. Egy hozzaerto, lelkes, lelkiismeretes ember. Mindent elmagyarazott, akar ujra es ujra. A folyamat sokkal gyorsabban haladt mint vartam, es kedvet kaptam a vezeteshez. A vegere mar nem feltem, es batran mertem beulni az autoba.

Csak ajanlani tudom. Nagyszeru oktato.
Nagy ur, megegyszer koszonom, hogy elinditott az uton, hogy en is autovezeto lehessek.

Udvozlettel,
Nagy Mark

e-mail küldése

időpont:2016-06-21 22:57:24

 

küldő:Pintér Erika

válaszolok

#38

Kedves Tanár Úr! Jelenleg egy budapesti autósiskola tanulója vagyok, a gyakorlati oktatás 14. óráján vagyok túl! Sajnos azt tapasztalom, hogy az oktatóm nem magyaráz el dolgokat, viszont számonkéri ha nem tudom, és jól leszúr hogy rondán fékezek, nem tudok parkolni rendesen, stb.. Egyre rosszabbul érzem magam emiatt, kvázi teljesen hülyének érzem magam... Segítene nekem? Oktat Budapesten is? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát, amit természetesen a honlapján olvasott hozzászólások alapján nagyon várok :-)! Üdv, Erika

e-mail küldése

időpont:2016-06-13 15:15:24

 

küldő:Ilona

válaszolok

#37

Nem is tudom hol kezdjem,de a legfontosabb,hogy nagyon-nagyon hálás vagyok a Gézának. Én teljesen a nullán kezdtem, elég problémás ügy voltam, Gézának sok-sok türelmét vettem igénybe.de, és ez a legfontosabb, hogy volt neki türelme!!A sokadik óra után is elmondta,rendületlenül ismételte addig ameddig meg tanultam! Elsőre sikerült a forgalmi vizsgám! Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom a Nagy Géza oktatót,mert nem csak szakmailag, de emberileg is maximálisan ott van és oda figyel arra is ami elméletileg nem az Ő dolga,pl.,ha fáradt voltam vagy ha a gyermekemmel kapcsolatban volt valami... De komolyan Géza, NAGYON KÖSZÖNÖM!további sok sikert kívánok neked és a családodnak is!Üdv. Ilona.

e-mail küldése

időpont:2016-04-06 16:09:26

 

küldő:Norbert

válaszolok

#35

Sziasztok!

Igazából elsősorban köszönetet szeretnèk mondani Gèzának amièrt megtanított vezetni. Ebben nem ez a legnagyobb elismerès, hanem hogy ezt mind 1 hónap alatt sikeres vizsgával. Majdnem kifutottam a 2èves "kreszvizsga időből" míg letehettem a forgalmi vizsgámat. Elmesèltem ezt Gèzának ő pedig a világon a legkorrektebb módon ált hozzám, rögtön elkezdte a felkèszítèsemet nem kevès időt ès energiát áldozott rám a szűkös határ idő miatt (szűk 2 hónap), mindent elmagyarázott, megmutatott, nem keveset szenvedett velem, de elkötelezte magát, ha el is hagytam magam, ő felszedett a földről ès bátorított. Ő nem arra fog megtanítani hogy mi elèg a vizsgához hanem megtanít vezetni, ilyen oktató pedig ritka. Örülök hogy ő lett az oktatóm! Mindenkinek csak ajánlani tudom Gèzát, nagyszerű Oktató ès Ember is egyaránt. Az elöttem szólóakhoz hasonlóan Köszönöm hogy megtanított vezetni. Emberfeletti teljesítmènnyel foglalkozott velem, örökkè hálás leszek!

e-mail küldése

időpont:2016-02-09 08:14:03

 

küldő:tanarbazis.hu

válaszolok

#34

Sziasztok!

A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu

Keress tanárt vagy jelentkezz Te is tanárnak! Kérünk oszd meg, mert másnak is szüksége lehet rá!

Like: https://www.facebook.com/tanarbazis

e-mail küldése

időpont:2015-09-05 13:02:38

 

küldő:sally

válaszolok

#33

eJifUT http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

e-mail küldése

időpont:2015-08-12 14:40:56

 

következő oldal >>

powered by PHtmL verzió 1.2full
copyright ©2005-2006 minden jog fenntartva
weboldal http://www.phtml.hu