név:
 
e-mail:
üzenet:
 

 

küldő:Csenge

válaszolok

#122

Nagyon szerettem volna jogosítványt. Más oktatóhoz kerültem volna, de mègse így alakult. Ekkor kaptam meg Gèzát. Már az első órán megmutatta milyen türelmes, segítőkèsz, profi ès nagyon kedves.
Minden időponthoz teljesen igazodott ès mindig az èn èrdekeimet nèzte. Nagyon erős alapokat adott èn csak ajánlani tudom bátran keressètek fel ha oktató keresèsben vagytok. Hálás vagyok a segítsègèèrt, nagyon köszönök mindent!

e-mail küldése

időpont:2024-04-18 14:12:27

 

küldő:Tokárné Gödri Melinda

válaszolok

#121

Hihetetlen kimondani és leírni....de tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem!...de kezdjük az elején!
Hosszú hosszú ideig halogattam...féltem elindulni ezen az úton,nem tudtam képes vagyok-e egyátalán arra, hogy egyedül szeljem az utakat.
Két baleset után méginkább erősödött bennem az érzés, hogy nem kell ez nekem.
A gyerekeim miatt szerettem volna, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapok, hogy ne kelljen mindig a férjemre várni,ha el akarok indulni velük valahová. Szerettem volna azt a szabadságot,ami ezzel járhat
Nincsenek véletlenek...hiszek a sorsban. A legjobb oktató mellé kerültem.
Bevallom gyakran éreztem azt, hogy nem vagyok képes rá,és abbahagyom,mert azt éreztem nem tudok ennyi mindenre figyelni egyszerre. Rengeteg idő maradt ki egy -egy alkalom között voltak 1 hónapos szünetek is....De Géza türelmes volt, hitt bennem, akkor is amikor én nem hittem magamban! Még friss az élmény, de a szavai akkor is a fülemben csengenek,ha csak utas vagyok valaki mellett az autóban. Ezek a vezényszavak elkísérnek az úton, hiszen Géza mindig azt mondja ez még csak az Általános Iskola. A tanulàs most nem ér véget,az élet tanít tovább. Nagyon erős alapokat kaptam, kapunk tőle mindannyian.
Az úton viszem tovább szavait: Nézek,jelzek...Holttér...lazán a kormányt...gázról le, kuplung be. megyünk??? Megtart,felenged!
Köszönöm Géza! Örökké hálás leszek!
Ha szeretnétek megtanulni vezetni, biztonságosan közlekedni,nemcsak nehézkesen valahogy levizsgázni, akkor keressétek őt bizalommal!
Géza neked további sok sikert! A gyerekeimet remélem még te tanítod vezetni! ☺️

e-mail küldése

időpont:2024-04-13 09:07:47

 

küldő:Tokárné Gödri Melinda

válaszolok

#120

Hihetetlen kimondani és leírni....de tegnap sikeres forgalmi vizsgàt tettem!...de kezdjük az elején!
Hosszú hosszú ideig halogattam...féltem elindulni ezen az úton,nem tudtam képes vagyok-e egyàtalàn arra, hogy egyedül szeljem az utakat.
Két baleset utàn méginkább erősödött bennem az érzés, hogy nem kell ez nekem.
A gyerekeim miatt szerettem volna, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapok, hogy ne kelljen mindig a férjemre vàrni,ha el akarok indulni velük valahovà. Szerettem volna azt a szabadságot,ami ezzel járhat
Nincsenek véletlenek...hiszek a sorsban. A legjobb oktató mellé kerültem.
Bevallom gyakran éreztem azt, hogy nem vagyok képes rà,és abbahagyom,mert azt éreztem nem tudok ennyi mindenre figyelni egyszerre. Rengeteg idő maradt ki egy -egy alkalom között voltak 1 hónapos szünetek is. De Géza türelmes volt, hitt bennem, akkor is amikor én nem hittem magamban! Még friss az élmény, de a szavai akkor is a fülemben csengenek,ha csak utas vagyok valaki mellett,ezek a vezényszavak elkísérnek az úton, hiszen Géza mindig azt mondja ez még csak az Àltalànos Iskola.
Az úton viszem tovább: Nézek,jelzek...Holttér...lazàn a kormànyt...gàzról le, kuplung be. megyünk??? Megtart,felenged!
Köszönöm Géza! Örökké hàlàs leszek!
Ha szeretnétek megtanulni vezetni,biztonsàgosan közlekedni ,nemcsak levizsgàzni, akkor keressétek őt bizalommal!
Géza neked további sok sikert! A gyerekeimet remélem még te tanítod vezetni! 😘

e-mail küldése

időpont:2024-04-12 18:44:11

 

küldő:Katalin

válaszolok

#119

Kedves Géza!
Nem is tudom hol kezdjem a mondandómat. Először is nagyon hálás vagyok neked és köszönöm, hogy a tanítványod lehettem és hogy hittél bennem!
Nagy elhatározással, ám nulla önbizalommal lettem a tanítványod, ráadásul iszonyatosan féltem is a vezetéstől. Tudtam, hogy kell nekem ez a jogosítvány, de hogy hogyan fogok eljutni a sikeres vizsgáig, vagy egyáltalán a sarkoig, azt nem tudtam. A segítségeddel eljutottam odáig, hogy bátran merek vezetni, elhitetted velem azt, hogy képes vagyok arra, amiről azt gondoltam nem fog menni.
Hihetetlenül türelmes oktatóm voltál, aki szívét-lelkét hozta az órákon. Sokszor voltam elkeseredve, de te mindig biztattál és találtál jót még akkor is, amikor nem igazán láttam jót, az a bizonyos pohár... Lépésről lépésre haladtunk és megcsináltuk. Nem csak veztni tanultam meg, de egy nagyon érdekes és élményekkel teli utat jártam be.
Köszönök mindent! Jössz velem továbbra is az útjaimon. ;) NEM TÁMASZTOD! HOLTTÉR!

Szívből ajánlom Gézát mindenkinek, annak különösen, aki azt gondolja sose tanulhat meg vezetni, mert Gézával nincs lehetetlen! Nem csak a legjobb oktató, hanem egy nagyon korrekt és tiszteletre méltó ember is!

e-mail küldése

időpont:2024-04-11 12:39:50

 

küldő:Jantsek Juliana

válaszolok

#118

Kedves Géza!
A munkájára nézve az jut eszembe hogy lelkiismeret, korrektség, megértés.Pedig néha igencsak feladni akartam, mert azér' kemény díó ez a vezetés! Végtelenül hálás vagyok hogy segitett és tanitott hogy ez sijerüljon!

e-mail küldése

időpont:2024-04-06 06:21:58

 

küldő:Péter Tibor

válaszolok

#117

Kedves Géza!
Ezúton is szeretném kifejezni a hálámat, hogy türelmesen tanított és rengeteg plusz energiát fordított arra, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgám. Köszönöm azt is, hogy rugalmas volt, figyelmbe vette az én időbeosztásomat. Sokat tett azért, hogy megalapozon nálam egy jó vezetési technikát és a forgalomhoz szükséges gondolkodásmódot.
További jó munkát és jó egészséget kívánok!

e-mail küldése

időpont:2024-03-15 16:53:12

 

küldő:Vargáné Kéri Nikoletta

válaszolok

#116

Kedves Géza! Nagyon hálás vagyok a türelmedért, és a sok bíztatásért amit tőled kaptam,tanulhattam! Férjem által ismertelek meg és nem bántam meg, jó döntés volt. Voltak nehézségek a tanulás során amiből nagyon sokat tanultam. Sokat fogok még gyakorolni,hogy jobban menjen a vezetés!
Nagyon Szépen Köszönöm még egyszer a sok segítséget,türelmet,oda figyelést.

e-mail küldése

időpont:2024-02-29 17:32:26

 

küldő:Varga Gyula

válaszolok

#115

Kedves Géza! Szeretném itt is meg köszönni ,hogy kedves feleségemet meg tanítottad vezetni és ma Sikeres vizsgán vagytok túl. Külőn köszönet, a sok türelemért,rugalmasságért ,pontosságért készséges együtt müködésért!A családomban a feleségem a a Harmadik akinek siker élményt okoztál! Nekem már 10 éve hogy vezetek azt is neked köszönhető!

e-mail küldése

időpont:2024-02-29 17:31:06

 

küldő:Norbert

válaszolok

#114

Családomban senkinek sem volt se autója, se jogsija, mindenhová biciklivel és tömegközlekedéssel jártunk. Évente jó ha egyszer ültem autóba, néha még az is csak taxi volt, úgyhogy én tényleg a nulláról kezdtem mindent. Tanulási nehézségeim ellenére Géza minden tőle telhetőt megtett, hogy egy nap sikeres forgalmi vizsgát tegyek, és a jogosítványom mögött a lehető legjobb vezetési tudás legyen.
Szívből tudom ajánlani Gézát, hiszen ő a legeslegjobb oktató, aki tényleg, minden helyzetre felkészíti diákjait, és mindent megtesz értük, hogy a lehető legjobban megtanítsa őket vezetni. Nagyon hálás vagyok mindenért, és köszönök mindent mégegyszer.

e-mail küldése

időpont:2024-02-29 12:03:02

 

küldő:Ramóna

válaszolok

#113

Kedves Géza !

Nehéz leirni pár mondatban hogy mit is kaptam tőled.
Mindig bátorítottál támogattál ,és megszidtál ha rászolgáltam.
Anyukám által ismertelek meg, de azért téged szerettelek volna oktatómnak mert megfogott amit meséltek rólad és nem csalódtam.
Köszönöm hogy mindig számithattam rád és számithatok .
Tényleg teljes szívemből ajánlóm mindekinek Gézát aki szeretne megtanulni vezetni .

e-mail küldése

időpont:2024-01-20 17:21:10

 

küldő:Noémi

válaszolok

#112

Kedves Géza!
Én egy átvett diák voltam, és úgy mentem oda hozzád hogy, nem is igazán szerettem volna jogsit csak túl akartam lenni rajta. Nem igazán volt kedvem az egészhez, de te ott voltál mellettem és végig bíztattál, rendszert hoztál az egész vezetésbe, amit addig csak hébe-hóba összevissza csináltam. 2 napja tettem sikeres forgalmi vizsgát. Köszönök mindent! 

e-mail küldése

időpont:2024-01-20 12:44:23

 

küldő:Némethy Zsuzsanna

válaszolok

#111

Kedves Olvasó!

Először is le kell szögeznem, hogy a legjobb dolog amit kaptam az oktatás alatt, hogy nem csak megtanultam vezetni, hanem TUDOK vezetni.
Nagyon hálás vagyok Gézának, mert egy csodálatos ablakot nyitott meg számomra a világ felé. A lehető legjobb döntés volt, hogy Őt választottam oktatónak. Egy igazán csodás embert és remek oktatót ismertem meg benne.
Már több mint két hete megvan a jogosítványom és egy pillanatig sem féltem amikor egyedül kellett beülnöm a volán mögé. Sőt egy igazán klassz érzés nap mint nap vezetni a saját autómat. Minden alkalommal a fejemben csengenek vissza tanító szavai, sokkal hangosabban, mint amikor együtt szeltük az utakat. 😃

Köszönöm Géza, hogy végig vezettél engem ezen az úton! Te vagy a legjobb és örökre a szívembe zártalak! 🥰

e-mail küldése

időpont:2023-12-03 17:58:56

 

küldő:Hanna

válaszolok

#110

Szia Géza! Szép napot kívánok minden olvasónak.
Nem is tudom hogy kezdjem el…
Egy pár éve ismerem a Gézát (már családtag ként is). Eléggé kíváncsian vártam azt a pillanatot hogy elkezdhessek vezetni, de szerintem ezzel valahogy ő is így volt. Mindig biztatott, minden egyes vezetést pozitív élménnyel zártam. Sokan kérdezték hogy nem izgulok-e a vizsgától/vizsgán de mostmár így utólag bebizonyosodott bennem hogy miért is nem?! Mert a Géza tanított meg, tudtam hogy azokat az a alapokat tudom ami a sikeres vizsgához kell. A többi meg csak rajtam múlott meg hát a többi sofőrön.
Nem szeretnék regényt írni de szerintem így mindent bele foglaltam!
Szóval csak annyit szerettem volna hogy köszönöm❤

e-mail küldése

időpont:2023-11-23 10:16:10

 

küldő:Serfőző-Mikla Bettina

válaszolok

#109

Kedves Géza!

Lassan egy hónapja, hogy sikeres forgalmi vizsgát tettem. Nagyszerű érzés a vezetés. Hatalmas szabadságérzetet ad. Azóta is ahová lehet, autóval megyünk. 😊 Nagyon hálás vagyok Neked a bíztatásért! Te akkor sem adtad fel, hogy megtaníts, amikor Én már kezdtem feladni. Nem elsőre sikerült, de annál biztosabbnak érzem Magam a volán mögött.

Nagyon köszönök mindent!

Sok sikert kívánok a továbbiakban!

e-mail küldése

időpont:2023-08-22 15:37:30

 

küldő:Test

válaszolok

#108

válasz a(z) 86. üzenetre, címzett: Nagy Géza László

Test

e-mail küldése

időpont:2023-08-10 22:36:58

 

küldő:Rausch Boglárka

válaszolok

#107

Kedves Géza!

Több mint fél éve szereztem meg a segítségeddel a jogosítványomat, ami azóta is egy csoda nekem. Sajnos nem mindig voltam ott fejben, őszintén nem volt önbizalmam amit magamnak sem vallottam be. A mai napig előfordul, hogy megrettenek vezetés közben, de a rengeteg jó tanács, segítő és bátorító szó visszhangzik a fejemben és túl lendít ezeken. Nekem Géza nem csak egy jogosítványt segített megszerezni, hanem önbizalmat adott a vezetéshez és kicsit a mindennapi élethez is.

Köszönöm neked Géza.

Ha valaki ezt olvassa: ne habozz, jelentkezz Gézához, maximálisan át ad neked mindent amit tudnod kell és ha olyan bátortalan vagy mint én többet is kapsz, mint más oktatóktól. Kapsz mellé egy bölcs barátot is.

Üdv,
Bogi

e-mail küldése

időpont:2023-08-08 10:57:50

 

küldő:Balogh Zsuzsanna

válaszolok

#106

Köszönjük szépen a gyerekünk precíz felkészítését a vizsgára! Nagyon hálásak vagyunk Neked a végtelen türelmedért és a minden apró részletre kiterjedő oktatásért, különösen a holttér ellenőrzéséért. Mindenre megtanítottad, ami kell ahhoz, hogy biztonsággal tudjon vezetni. Amikor ügyetlenkedett vagy elcsüggedt, akkor is biztattad, erősítetted az önbizalmát, és megszerettetted vele az autóvezetést. Elsőre sikeresen levizsgázott, ráadásul teljesen hibátlanul, dicsérettel(!), ami csodálatos eredmény. Annyira jól megtanult tőled mindent, hogy most már ő szól ránk, ha mi nem csinálunk valamit szabályosan vezetés közben. :-)
Még egyszer nagyon köszönjük! Zsuzsa és Sanyi

e-mail küldése

időpont:2023-07-21 14:26:06

 

küldő:Tóth-Pákozdi Erika

válaszolok

#105

Kedves Géza!
Lassan 2 hónap telt el hogy sikeres vizsgát tettem a te felkészítésed segítéségével. Nem lehetek elég hálás neked.😊
Nagyon jó és lelkiismeretes embert egyben oktatót ismertem meg személyedben.
Precízen és részletesen kifejtetted mindig az órákon tanult dolgokat, feladatokat. Nagyon hálás vagyok a sok sok türelmedhez és a sok jo tanácshoz amit adtál nekem és persze a rosszabb napjaimon a biztatást. Nagyon élveztem az órákat főleg mikor rossz passzban voltam és jo kedvre derítettèl. Mai napig hallom a szavaidat mikor beülök a kocsimba és elindulok 😁. És igen a holttér nagyon fontos mimdig minden helyzetben és megtartott kuplung pedál😆🙂
Egy a lényeg nem kívánhattam volna jobb oktatót mint amilyen te vagy.
Köszönöm a közös munkát.😊
Üdvözlettel:kicsi lány😊


e-mail küldése

időpont:2023-05-24 17:01:21

 

küldő:Bagi József

válaszolok

#104

Tisztelt Géza!
Mai nappal a 2. gyermekem is sikeres B kategóriás vizsgát tett az Ön háttérmunkájának és tudásának gyümölcsével. Köszönjük szépen mindkettő gyermekem precív felkészítését. Én, mint autóbusz vezető és szerető apa mindkét gyermekemnél határozott, jól felkészült személygépkocsi vezetőket kaptam. Köszönjük a munkáját és további sikereket kívánunk: Bagi család

e-mail küldése

időpont:2023-03-02 15:33:00

 

küldő:Szentesiné Buzás Szandra

válaszolok

#103

Kedves Géza!

Az én és öcsém vezetés tanulási története hosszú és bonyolult. Megpróbálom aránylag röviden, de lényegre törően leírni.
Mi nem Gézánál kezdtünk, egy másik autós iskola, egy másik oktatóval.
Aki egy fiatal oktató, azt hittem jó lesz, mondjuk elképzelésem se volt, hogy mire számítsak, de már a heti időpont egyeztetés is nagyon nehéz volt. Hetek mentek úgy el, hogy nemtudtam vezetni. Sokszor beszélt lekezelő stílusban, nem a nevemen szólított, hanem azon amit épp kitalált. Ezért szóltam is neki, hogy ezt ne, mert megalázónak érzem, ezt ő nem értette, mert apukája aki szintén oktató szintén így szokott viselkedni.
Pár alkalom után már vezhettem Ceglédre, 90es sebességnél úgy kapaszkodtam a kormányba, hogy még a kezem is megfájdult. Öcsém is nehezen jött ki vele legfőképp a lekezelő viselkedése miatt.
Emlékszem, hogy például sose mondta, hogy hogyan kell 2-be kanyarodni, és erre csak annyit mondott, hogy balesetveszélyesen vezetek. Semmi sikerélményem nem volt, pozitív visszajelzést sose kaptunk csak a negatívot.
Majd mikor a sok mindenből kezdett elegünk lenni, döntöttünk, hogy oktatót váltunk. Kedves munkatársam ajánlotta Gézát. Úgy mentem át, hogy májustól- augusztusig kb., ha vezettem 20órát. Nem is kell mondanom, hogy kezdhettem mindent előről. Első pár alkalommal nagyon féltem, rengetegszer felakartam adni. Már az első órán megtanultam a 2-sbe fordulást.😊 Lassan, de Géza segített felépíteni az önbizalmamat, ami sehol sem volt, tisztán emlékszem, hogy ő volt az aki rengeteg alkalommal öntötte belém a lelket, hogy miért csináljam, miért jó ez nekem. Mert vele érdekes őszinte tudtam lenni. Géza személyébe egy, türelmes, jó oktató mellett, mondhatni kaptam egy pszichológust is. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, persze az mellett, hogy a hibáimat is jelezte. Majd szépen lassan kezdtem elhinni, hogy megtanulok vezetni és fog ez nekem menni. Majd a vezetési órák csak úgy repültek, észre se vettem, hogy már x órája vezetek.
Majd jött a vizsga napja, nagyon féltem.
Öcsém előttem egy héttel vizsgázott, elsőre sikeres forgalmi vizsgát tett. A Vizsa előtti hetem káosz volt mindig a vezetésen járt az eszem, mikor a kislányommal voltam, munkában, elalvás előtt.
Majd eljött a nap, nagyon izgultam mentünk két kört, hát nem ment jól.
Majd eljött a pillanat, és végig csináltam, próbáltam az összes előző hibámra odafigyelni, és azt vettem vizsga közben észre, hogy nem vagyok ideges és magamon meglepődve nagyon is nyugodt voltam. Mikor visszatértünk a bázisra és meghallottam, hogy gratulálok el se hittem, ott elsírtam magam. Szerintem ott abban a pillanatban jött ki a sok-sok hónapos feszültség.
2022. December 22.-én elsőre sikeres vizsgát tettem, ami Géza nélkül nem sikerült volna.
Azóta van saját autóm, minden nap vezetek, gyakorlok, hogy egyre jobban menjen. Még nagyon sokat kell vezetnem, gyakorolnom, hogy azt tudjam menni, hogy már minden oké és jól megy. De eltudom vinni vásárolni a mamámat vagy a kislányommal nem kell ázni,fázni.
Nem kell másra várnom.
A lényeg, hogy mindent nagyon köszönök és hálás vagyok minden percért öcsémmel együtt.
Köszönjük Géza!
Szandra, Patrik

e-mail küldése

időpont:2023-02-16 21:09:35

 

küldő:Fábiánné Takács Nóra

válaszolok

#101

Kedves Géza!
Már lassan 2 hónapja annak, hogy sikerült a vizsgám, azóta gyakorlok és túl vagyok pár pozitív élményen is.
Ahogy a jogsi a kezemben volt, kétnaponta gyakoroltam a saját autónkon, aztán az élet úgy hozta, hogy pontosan 2 héttel a sikeres vizsga után el kellett vinnem a kislányomat az orvoshoz. Izgalommal, de belevágtam. Jó érzés volt, hogy a 2 gyereket autóval vihettem, és a párom is nyugodtan elmehetett dolgozni. Mosolyogtam rajta, hogy olyan parkolóhelyet találtam, ahová, ahogy a vizsgán, párhuzamosan, hátramenetben állhattam be. Ezúttal elsőre jól kiviteleztem.
A karácsony előtti nagy bevásárlást is én intéztem, több megállóval és Vecsésen is jártam. A karácsonyfáért együtt ment a család, akkor is én voltam a sofőr.
Januárban is igyekeztem minél gyakrabban autóba ülni, Vecsésre és Monorra már több alkalommal elmentem. Budapest még várat magára és a hosszabb utakra is még gyakorlatot kell szereznem, hiszen nem vezetek minden nap. De nem siettetem, szeretnék biztos lenni magamban, amikor megteszem a következő nagy lépést a vezetés terén. Hiszen már az is nagyon nagy dolog nekem, hogy a heti bevásárlást már a lányaimmal együtt, hármasban, autóval intézzük. Nagyon élvezik a "csajos" programot.Tavasszal elindulunk kirándulgatni is.
A vezetés már ilyen rövid idő alatt is sok pozitív élményt okozott, nagyon örülök, hogy belevágtam!
Minden alkalommal van egy kis izgalom bennem, de eszembe jutnak azok a mondatok, amiket mindig hallottam tőled. A SIKK-et mondom magamban, így biztosan nem hagyok ki semmit, igyekszem „felpörögni” és nem felejtem a holtteret sem.
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy megtanítottál vezetni, a türelmet, a tudást, és a sok-sok apró mozzanatot, amit átadtál nekem az órákon. A rugalmasságot, hogy mindig úgy alakítottad az időpontokat, hogy nekem és a családnak jó legyen. Örülök neki, hogy nálad tanulhattam, mert biztonságban éreztem magam, a megnyilvánulásaidból tudtam, te úgy fogsz megtanítani, hogy aztán később biztonsággal ültethetem be a gyerekeket is magam mögé. Ez volt számomra a legfontosabb. Mindig szívesen ültem be az autóba, és jó kedvvel szálltam ki, hiszen a hibák mellett a pozitív dolgokra is mindig felhívtad a figyelmemet. Jó érzés volt, amikor egy-egy apró sikernek velem együtt örültél!
Mindent köszönök! Nóri

e-mail küldése

időpont:2023-02-07 21:28:15

 

küldő:Pikó Viktória

válaszolok

#100

Kedves Géza!

Köszönöm a sok türelmet és a kitartást, hogy megtanítottál vezetni. Mikor elkezdtük a közös órákat nem gondoltam volna hogy ennyire gördülékenyen tudtunk haladni, bár voltak fenn akadások, de ezeken könnyen átlendítettél. Lassan két hete van jogosítványom világosban jobban szeretek menni sötétben vezetésért lehet keresni fogom még. Sokszor cseng a fülemben a tanácsai mit hogy kell csinálni. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanított vezetni, ha lehetne újra önnél tanulnék.

Mindent nagyon köszönök.

e-mail küldése

időpont:2023-01-01 19:01:54

 

küldő:Nechifor-Zsámboki Mónika

válaszolok

#99

Kedves Géza!

Lassan két hónapja, hogy sikeres forgalmi vizsgát tettem. Azóta, ha van rá alkalmam, igyekszem volán mögé ülni, hogy minél több rutint szerezzek. Sajnos, mivel a férjem nagyon szeret vezetni, és csak egy autónk van, nem mindig kapom meg a kormányt, de már eljutottunk odaáig, hogy ha kell, elenged egyedül a kocsival (mivel viszonylag új az autó, nyilván azt félti - persze csak viccelek ).
A mai napig hallom az ön hangját a fülemben vezetés közben, ahogy adja az instrukciókat.

Nem indultam nagy elvárásokkal, amikor elhatároztam, hogy végre jogosítványt szerzek. Tudtam, hogy szükségem van rá, tudtam, hogy előbb-utóbb meg tudom csinálni, tudtam, hogy annyira nem tartok a vezetéstől, de igazából nem is hozott lázba a dolog, így belevágtam, lesz, ami lesz. Egy nagyon jó oktatót ismertem meg az ön személyében. Igaz, az első órákon volt néha olyan érzésem, hogy én most rögtön kiszállok a kocsiból, és inkább hazasétálok, nem kell nekem az a jogosítvány, de igyekeztem tanulni a hibáimból, minél kevesebbszer elkövetni őket, önt is egyre jobban megismertem, és egy idő után már tudtam, hogy mikor miért szól valójában a dorgálás. Ami nagyon sokat segített, hogy az órák végén a dícséret és a jól megoldott szituációk megemlítése nem maradt el, így mindig úgy mentem haza, hogy milyen jót vezettem.

Több, már jogosítvánnyal rendelkező ismerősömmel is beszélgetve, egyre biztosabb vagyok abban, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy ön volt az oktatóm. Önnél valóban az volt a lényeg, hogy tisztességesen megtanítsa az autó kezelését, és felkészítsen a sikeres forgalmi vizsgára. Amikor volán mögé ülök, nyilván van egy kis izgalom bennem, de félelmet nem érzek, magabiztosan vezetek, és a mai napig, amikor kiszállok a kocsiból, értékelem magamban, hogy mi volt jó és mi az, amit legközelebb jobban kell majd csinálnom.

Köszönöm, hogy öntől tanulhattam!

e-mail küldése

időpont:2022-11-21 15:18:14

 

küldő:Balogh Boglárka

válaszolok

#98

Kedves Géza!

Pár napja már, hogy megkaptam a jogosítványomat, de teljesen szerintem még most sem fogtam fel, hogy sikerült
Mióta eszemet tudom, mindenkinek azt mondtam, hogy nekem soha nem lesz jogsim, mert alkalmatlan vagyok rá.
Aztán kiköltöztünk Üllőre, megszületett a kisfiam és rájöttem, ez így nem fog menni, nem fogok tudni mindent gyalog elintézni. De még akkor is csak vártam. Majd tavaly karácsony előtt a férjem eltörte a lábát és 3 hónapog fekvőgipszben volt. Nah, az volt az a pont, amikor azt éreztem nem várhatok tovább. Megfogadtam, hogy idén megtanulok vezetni!!!
Beiratkoztam az autósikolába és belevágtam.
Hazudnék, ha azt mondanám könnyű volt, mert nem volt az. Időközben újra teherbe estem, de nem adtam fel. Már nem kicsit gömbölyödő pocakkal is folytattam és egy percig sem bántam meg.
Bebizonyítottam legfőképp magamnak, de másoknak is, hogy képes vagyok rá!
Sikerült és ez a legfontosabb. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam!

Szeretném neked itt is megköszönni a sok segítséget, türelmet és bátorítást, mert Nélküled ez nem ment volna!! Mindenkinek ilyen lelkiismeretes oktatót kívánok, mint amilyen Te vagy!
Köszönök mindent!

e-mail küldése

időpont:2022-10-13 08:51:25

 

küldő:Nagy-Péteri Vera

válaszolok

#97

Az én történetem egészen 2005-re nyúlik vissza. Akkor egy budapesti autós iskolánál kezdtem el a B kategóriás jogosítvány megszerzését. 2006-ban 3x vágtam neki a forgalmi vizsgának sikertelenül. utolsó hónapos kismamaként nem jelentkeztem többet vizsgázni, majd az újszülött körüli teendők, és a bér kiesése miatt el is úszott a lehetőség. Ezután hosszú évekig nem is jutott eszembe, hogy nekikezdjek újra, bár visszatérő álmom volt, hogy vezetek, és mindenhol úgy választom ki az útvonalat, hogy rendőrrel ne találkozzak Aztán az elmúlt időszakban 3 gyermek mellett egyre nehezebb lett a logisztika, hóban-fagyban biciklivel vittem őket suliba-bölcsibe, és megelégeltem, hogy ázunk-fázunk, sokszor lebetegedtünk. Amikor autós iskolát kerestem, mindenki Gézát ajánlotta, így nem is volt kérdés, hogy beiratkozom a Deltába. Viszonylag magabiztosan mentem vezetni a sikeres KRESZ vizsga után, hiszen évekkel ezelőtt már vezettem. Hamar kiderült, hogy mennyire rosszul. Rossz pedálkezelés, rosszul megtanított váltás. Az egész folyamat olyan volt, mint mikor egy gyermek elmegy TSMT tornára, és le kell satírozni nullára az idegpályákat, hogy újra felépíthessék. Mondhatjuk, hogy nem nulláról, hanem minuszról indultunk. Emlékszem, egy alkalommal annyira rosszul ment, hogy kiszálltam a végén, és el kellett döntenem, hogyan tovább. Akkor azt mondtam, Géza, 3 gyerekkel kell közlekednem biztonságosan. Ha 100 óra, akkor 100 óra, amit vennem kell, de te hamarabb fel fogod adni, mint én. Géza válasza erre az volt: az kizárt. Én sosem adom fel. És azt hiszem, ott akkora szívlöketet kaptam, hogy ez továbblendített a nehézségeken. És így is lett. Nem kellett 100 óra. Szépen felépítve tanította meg a gyakorlatban a KRESZ-t, a helyes pedálkezelést, és mindent. A szavai azt hiszem, szállóigék lettek, és ott csengenek minden tanítványának fülében a vezetés során. Tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem. Elsőre. Tegnap én ezt fel sem tudtam fogni. Ma már kezd derengeni. Örökre hálás leszek azért a munkáért, türelemért, BIZALOMÉRT, és mindenért Gézának. Az életünk tegnap megváltozott. Nem kell a férjemre várni, ha kell egy karton tej, vagy egy fólia ásványvíz. Nem kell a férjemre várni, ha szakad az eső és 3 fok van, hogy a gyerekek hazajussanak az adott intézményből. Nem kell a férjemre várni, hogy elmenjünk kirándulni, a telekre, a mamákhoz. Óriási szabadságot kaptam, kaptunk. Igyekszem avval meghálálni, hogy biztonsággal vezetek, magunkért, és másokért. HOLTTÉR! NEM KAPCSOLSZ? Köszönöm Géza!

e-mail küldése

időpont:2022-10-12 16:05:54

 

küldő:Nagy Melinda

válaszolok

#96

Kedves Géza! Örülök, hogy Tőled tanultam meg vezetni , ha újra kellene kezdeni ismét Téged választanálak. Köszönöm a türelmedet és a segítő készségedet! Egy kiváló oktatót, és embert ismerhettem meg! Hálás leszek Neked örökre! 🙂

e-mail küldése

időpont:2022-10-09 08:27:32

 

küldő:Szalai Vivien

válaszolok

#95

Kedves Géza
Ezúton szeretnem megköszönni megegyszer a tudást, az onbizalmat és a sok támogatást. A jogosítvány egy dolog , azonban én úgy erzem egy masodik apukát is szereztem köszönöm szepen hogy mindig mellettem volt, emberségesen és becsületesen tanított. Orokke hálás leszek!

e-mail küldése

időpont:2022-08-22 17:54:54

 

küldő:Antoni Balázs

válaszolok

#94

Kedves Géza!
Elvették a jogosítványomat,az utánképzésre jelentkeztem.Augusztus 4-én vizsgáztam kreszből,ahol 95%-ot értem el.Ez a szigorított verzió,ahol 66 kérdés van.A vezetés felmérésem nem sikerűlt jól,figyelmetlenűl vezettem.Ezért 7 óra vezetésre kell mennem + forgalomból újra kell vizsgáznom.Külön szeretnék még vezetési órákat venni.A hétvégék lennének jók,szombat-vasárnap.Várom mielöbbi válaszát,hogy így el tudna e vállalni!Sűrgős lenne! Előre is köszönöm!

e-mail küldése

időpont:2022-08-15 21:52:38

 

küldő:Szabó Szabrina

válaszolok

#93

Kedves Géza!

Március 11.,pontosan 5hónapja volt az a nap,amikor a föld felett járva sétáltam el a Kökitől a SIKERES vizsga után.
Sosem tudok majd elég hálás lenni azért,amit velem,velünk véghez vitt.Akkor is hitt bennem,amikor én már nem!!
Kismamaként és két sikeretelen vizsga után,nagy két hónapos sebnyalogatást követően találtam rá Gézára 2021októberében.
Nem felejtem el,mikor felhívtam először😅😅😅
-Azt szeretném kérdezni,hogy tudna időt szánni egy elkeseredett kismamára,aki már kétszer megbukott?
A válasz: Nézze,találkozzunk ma,meglátjuk mit hozhatunk ki ebből.Ne keseregjen!MEGOLDJUK!
Nagyon rugalmas volt mindig.Reggel 6-tól vezethettem,hogy beérhessek dolgozni.Minden héten talált nekem időpontot.Nagyon figyelmes volt velem végig.Nem babusgatott az állapotom miatt.Határozott és nagyon következetes volt végig.Gyakorlatilag a 0-ról tanított meg mindent.
34hetes terhesen vizsgáztunk. A vizsga után szinte azonnal autóba ültem.Mivel 3gyermekem van,azért nagyon hálás vagyok,hogy hozzásegített a biztonságos vezetéshez.Rengeteg okos dolgokat tanított,amik abszolút a hétköznapi biztonságos vezetéshez segítettek hozzá.
Azóta már 2500kmet levezettem. Budapestere hetente bejárok,a gyerekeket sok szép helyre tudtam már elvinni és amire a legbüszkébb vagyok az 5hónapos jogosítványomal elvittem a gyerekeket a rokonokhoz Mohácsra és a kisbabával aznap vissza is utaztunk,ami azt jelenti,hogy 500km-ert levezettem egy nap alatt.
Géza!NAGYON KÖSZÖNÖM A VÉGTELEN TÜRELMÉT,AZT,HOGY OLYAN NAGY SZERETETTEL ÉS ALÁZATTAL VÉGZI A HIVATÁSÁT.
A SZAVAI,TANÁCSAI,INTELMEI A FÜLEMBEN CSENGNEK.
KÖSZÖNÖM!!
ÜDVÖZLETTEL:
SZABRINA

e-mail küldése

időpont:2022-08-11 18:58:30

 

küldő:Nagy Attila

válaszolok

#92

Köszönjük Géza!!!
Hogy mit? Mindent!
Több éve van szerencsém Gézát ismerni, és nem volt kérdés hogy a sikeres KRESZ tanfolyam után nála szeretnénk motoros vizsgát tenni.
Azt gondoltuk, hogy nehéz lesz, hisz 3-an (a fiam, a barátja és jómagam) 3 féle (közlekedési) előélettel rendelkezünk.
A fiam 2 éve Gézánál tanult AM kategóriára, azóta 15000 km-t vezetett.
A barátja vezetési és motorkezelési tapasztalat nélkül érkezett.
Valamint én, 30 éves autós vezetési rutinnal (na jó, rossz beidegződéseekel) és csekély (segéd)motorkezelési tapasztalattal.
Géza már az első közös rutinpályás órán kíválóan kezelte az eltérő tudást, és személyre szabott feladatokkal instrukciókkal érte el, hogy mindenki sikerélménnyel távozzon az órákról.
Szabadidejét sem kímélve (szabadnapjáról csak ezért lemondva) még a vizsga előtti napon is oktatott annak érdekében, hogy mindannyian sikeres rutinvizsgát tegyünk.
A sikeres vizsga után újabb hármas feladattal kellett megbírkóznia sikerrel:
Már az első órán felmérte, hogy a fiam mennyit őrzött meg a két évvel ezelőtti oktatásból. Szerencsére sokat, így "csak" a szabályok alkalmazásának elmélyítése és a fiam egóját a megfelelő szintre (le)hozása volt a feladata.
A gyermekem barátjánál a rendelkezésre álló rövid idő alatt hatalmas előrelépést ért el a KRESZ logikájának megismerésében és a biztonságos közlekedés alapjainak elsajátításában.
Nálam is hatalmas változásoka inditott el (az autóvezetésben is), ehhez mondjuk kellett, az is hogy az első forgalmi órán 20 perc alatt három alkalommal vétsek bukást okozó hibát, amit az óra után külön kielemeztünk...
Nem gondoltam volna, hogy három ennyire eltérő karaktert lehet egyszerre három különböző módszerrel ugyanarra a feladatra sikerrel felkészíteni
A kötelező óraszámok levezetése után elérkezett a vizsga, ahol is mindhárman sikerrel helyt áltunk.
De ami ennél is fontosaóbb, hogy Gézánál, nem lehet CSAK levizsgázni.
Ő továbbtekint ennél és olyan tudást ad át ami nemcsak a szabályos, de a biztonságos motorozást teszi lehetővé.
Köszönjük Géza!!!


e-mail küldése

időpont:2022-07-28 12:03:07

 

küldő:Puskás Petra

válaszolok

#91

Mielőtt elkezdtük a közös munkát a tanár úrral sose ültem autóban vezetői oldalon. A közös munka bizonyítási vágyamnak és bizonytalanságomnak köszönhetően nem mindig volt gördülékeny, de ennek ellenére az órákon és az órák befejeztével mindig jókedvűen, bizakodva tekintettem a következő alkalomra.Géza segítségével meg tudtam ragadni azokat a dolgokat, amik jól sikerültek és közösen javítottunk azon, amin szükséges volt. A közös munkánk eredményeként nemcsak jogosítványt szereztem, hanem bátorságot is.Tudom honnan indultam és hihetetlen milyen számomra rövidnek tűnő idő alatt mennyit tudtam fejlődni a kapott türelem,figyelem és tudás által.
Köszönök szépen mindent! Szerencsés vagyok, hógy ilyen oktatónál tanulhattam!

e-mail küldése

időpont:2022-07-05 17:11:34

 

küldő:Brigitta Lengyel

válaszolok

#90

Jobb oktatót nem is kívánhattam volna nála. Mindent megtett a fejlődésem érdekében és azért, hogy jó vezető legyek, aki szeret vezetni. Hálás vagyok minden pillanatért amit a fejlődésemre áldozott. Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy én egy jó vezetővé váljak. Egy csodás ember, szívét lelkét kitette azért, hogy minden tudását átadja számomra.Sikeres forgalmim lett elsőre, amit csak neki köszönhetek.

e-mail küldése

időpont:2022-06-24 20:28:40

 

küldő:Ozsvath Attila Zsolt

válaszolok

#89

Kedves Géza, annyira hálás vagyok, őn nélkül nem sikerült volna a jogositványom, nagyon szépen köszönök mindent! Legjobb tanár aki szivből csinalja amit szeret!

e-mail küldése

időpont:2022-05-20 16:24:17

 

küldő:Jónás Norbert

válaszolok

#88

Kedves Géza! Szavakban nem tudom kifejezzni mennyire hálás vagyok. Amikor a kressz vizsgáhozz közeledtem az életem egy negatív mély pontra került. Csökkent az önbizzalmam és rengeteg rossz dolog történt velem.. Még azt sem hittem el hogy sikeres lett a kressz vízsgám. Amikor első alkalommal beültem géza mellé és vezetni tanultam. Géza azonnal észrevette rajtam bármennyire is probáltam rejtegetni hogy szomorú vagyok, és kedvetlen,zárkozott. Azt hiszem a 2.óránnál elérte azt hogy megtudjak nyílni és elmondani azt neki ami igazán fáj és bizzni tudjak benne és persze abban is rengeteget segített hogy az önbizzalmamat is fel tornázzam. Nem csak mint oktató hanem mint emberre is felnézzek és nagyszerű "lelkész" is lehetne gézából. párszor volt hogy leordítottam volna a saját fejemet visszagondolva de Géza még is 10.-re is elmondta ha valamit nem megfelelően kezeltem, használtam. Egészen odáig amíg megnem értettem hogy mennyi mindenre megtudott tanítani a vezetésben, odafigyelésben és mennyire türelmes volt velem szemben. Sok szerepe volt benne hogy összetudtam magam szedni lelkileg. Az utolsó 2óra a forgalmi vizsga elött szintén negatív fordulatott vett az életem,és figyelmetlenebb voltam de Géza még is elérte hogy ne adjam fel, hitt bennem és elérte hogy higgyjek magamban is eszméletlen hálás vagyok mert sikeres vizsgát tettem, és sikerült minden elsőre. Azt hisszem hogy hallomások alapján nem is kívánhattam volna jobb oktatót magam mellé. Köszönöm Géza mert nélküled valószínűleg hanyagoltam volna a vezetést,jogsizást.

e-mail küldése

időpont:2022-04-02 16:07:50

 

küldő:Dankó Dalma

válaszolok

#87

Iszonyatosan hálás vagyok a Gézának!! Kiskori álmom, hogy a volán mögé ülhessek, és ő rengeteget segített az álmom elérésébe! Ma sikeres forgalmi vizsgát tettem! Csak ajánlani tudom! Köszönöm Szépen!

e-mail küldése

időpont:2022-04-01 09:51:54

 

küldő:Nagy Géza László

válaszolok

#86

Jó napot.Telefonon tudok tájékoztatást adni.Én már másik iskolában dolgozom A Károlyi -Au-autósiskola megszünt.

e-mail küldése

időpont:2022-03-31 20:19:53

 

küldő:Imre Nikoletta

válaszolok

#85

Kedves Géza!

Sajnos az e-mail nem működött, így itt írok
Egyelőre csak játszadozok a gondolattal, hogy végre elkezdem a jogosítványhoz vezető utat.
Szeretnék érdeklődni, hogy a tájékoztatóban feltüntetett árak tehát a 25 000 Ft elmélet és a 69 000 Ft gyakorlat (plusz EÜ vizsga, alkalmassági, vizsgadíj stb.) 2022-ben is érvényesek vagy volt áremelés? Továbbá vállal még oktatást?

Válaszát előre is köszönöm,
Üdvözlettel,

Imre Nikoletta

e-mail küldése

időpont:2022-03-31 13:22:19

 

küldő:Nagy Lilla

válaszolok

#84

Kedves Géza
Hagy kezdjem az elejével. Barátom Gézánál Csinálta végig a Gyakorlati vezetést, így végig kísérhettem a folyamatát az egésznek, nagyon sok jót mesélt Gézáról, Amikor végzett a Jogosítvánnyal még akkor is nagyon sok jót mondott róla hogy jó vissza Gondolni rá és vissza menne bármikor. Elsőre sikeres Forgalmi vizsgát tett, emelett olyan tudást kapott hogy magabiztosan vezet soha nem féltem be ülni mellé ezek után nem is volt Kérdés hogy Gézát válasszam mint Gyakorlati Oktató, jól döntöttem!Ezek hatására el kezdtem kreszt elsőre sikeresen, ez után kezdtem Gézánál vezetni az első pár óra nem ment olyan egyszerűen de Géza ösztönzött hogy nem letörni kell hanem menni előre ,annak ellenére hogy ki hagytam pár órát meg értett és segítőkész volt , egyre több önbizalmat adott és magabiztosságot nagyon sokszor nem figyeltem rá de rá jöttem hogy muszáj figyelnem hogy sikerüljön a célom , és sikerült ma itt állok egy sikeres Forgalmi vizsgával a hátam mögött amiben ha Géza nem lett volna nemtudom mi lett volna velem nagyon sokat segített támogatott és meg tanított hogy ne az akaratoságom legyen az első hanem az hogy oda figyeljek mindenre! Kívánok további sok sikeres tanítványt és további sikeres munkát és kitartást
Üdv.: Nagy Lilla

e-mail küldése

időpont:2022-03-29 20:51:53

 

küldő:Pénzes Attila

válaszolok

#83

Kedves Géza!
Lassan már a 4. Hónapja vezetek Géza Jóvoltából..
Még csak most fogalmazódott meg bennem hogy Géza mennyi mindenre meg tanított nem csak a vezetésben és a közlekedésben hanem, az életben is nagyon sok mindent tanultam tőle; hitet, magabiztosságot, kitartást.
Utólagosan is Köszönöm Tanár úr a Belém vetett hitet és Munkát.
További sok és sikeres tanítványt kívánok!

Üdv; Pénzes Attila.

e-mail küldése

időpont:2021-09-21 20:03:25

 

küldő:Gérné Fekete Katalin

válaszolok

#82

Kedves Géza!

Nem tudom elmondani milyen hálás vagyok!
Egy másik oktatóval nagyon rossz élményeim voltak.
Abba akartam hagyni a vezetést, de egy év kihagyás után mégis úgy gondoltam hogy adok még egy esélyt a dolognak. Milyen jól tettem! Nagyon féltem a sebességtől először, de annyit bíztattál és önbizalmat adtál hogy nem adtam fel. Igen, nem vagyok könnyű eset, ezt elismerem. Sok energiát fektettél abba hogy elhigyjem képes vagyok rá. Azon kívül hogy megmutattad a vezetés alapjait, emberileg is támogatták és az önmagamba vetett hitemet is építetted. Melyik oktató foglalkozik ennyit a tanítval?
Ezenkívül én rettenetesen izgulós vagyok. Ez volt életem első vizsgája ahol egyáltalán nem izgultam, hanem nagyon élveztem. Ezt is neked köszönhetem hiszen olyan nyugodt és biztonságos légkört teremtettél a vizsgán (is), amiben teljesen jól, komfortosan és biztonságosan éreztem magam.
Köszönök szépen mindent! El se hiszem hogy van jogosítványom! Kívánok mindenkinek ilyen oktatót!
Minden jót!
Gérné Fekete Katalin

e-mail küldése

időpont:2021-09-17 13:47:32

 

következő oldal >>