Nagy Géza autós-motoros oktató vendégkönyve

Vissza a főoldalra

Hozzászólok!

<< előző oldal

küldő:T. Tamás

válaszolok

Szeretnék köszönetet mondani kedvenc autós oktatómnak, kiváló szakértelméért, figyelmességért, és kedvességért, melyekkel a tanulóórák alatt elhalmozott, és felkészített a vizsgákra.

Hát mit mondjak gyerekek?!?
Kb, másfél hónap alatt megvolt minden.
Rutin elsőre sikerült, nekiálltunk a forgalomnak, Bp, hatalmas forgalomban, keresztbe kasul. Egy pillanatig sem bizonytalanodtam el, mert éreztem, hogy vele biztonságban vagyok, és erős magabiztosságot adott, az hogy ő ül mellettem. Óriási szakértelemmel rendelkezik, és rengeteg tapasztalata van már.
A forgalmi-vizsga elsőre sikerült vele.
Úgy mentem oda, hogy autót még életemben nem vezettem

Ezek nagy szavak ám ebben a szakmában.
Ez egy közös munka eredménye, egy olyan felkészítő menedzselésen mentem keresztül vele, melyben a hangsúlyt a való élet kapta, és nem a forgalmi vizsga megszerzése volt az elsődleges cél, hanem, hogy egy életen át, magabiztos, az autóvezetésben kompetens, balesetmentes defenzív tagja legyek, az amúgy igen elvadult, agresszív pesti forgalomban is.

Árak korrektek voltak, az iskola nem a lehúzásra épül, nincsenek rejtett próbálkozások, sem apró betűs rész.

Már már gyanúsan korrekt volt minden. Emberileg, üzletileg minden rendben volt.
Csak ajánlani tudom.
Ritka és Megbecsülendő ma már az ilyen hozzáállás, szakértelem.

Ha valaki kérdezni szeretne , kíváncsi az élményekre a tanuló oldaláról, nyugodtan kérdezzen, vissza fogok nézni.

Mégegyszer, Köszönöm neked Gézu.

e-mail küldése

időpont:2010-02-09 05:09:49

küldő:Balázs F A Katalin

válaszolok

Egy Kedves, korrekt, becsületes oktató, és jó barát is, én vele vezettem 3 hónapot, és csak ajánlani tudom mindenkinek!!Géza nagyon köszönök mindent neked!! És remélem még a továbbiakban is találkozunk! Üdv Kata

e-mail küldése

időpont:2010-02-05 11:43:40

küldő:Juhászka

válaszolok

Nagyon köszi...

e-mail küldése

időpont:2009-07-03 18:55:23

küldő:Nagy Géza

válaszolok

válasz a(z) 3. üzenetre, címzett: anonymus

hoffher= Hoffher

akadáj= akadály

:-D

e-mail küldése

időpont:2009-05-23 09:48:44

küldő:Nagy Géza

válaszolok

válasz a(z) 3. üzenetre, címzett: anonymus

Ez így van, elnézést!
XIX. kerületben van, de ez csak részlet kérdése, mert Hoffher utca csak egy van Budapesten és ez nem akadáj a sikeres vizsgatételhez! ;-)

e-mail küldése

időpont:2009-05-23 09:47:47

küldő:anonymus

válaszolok

1202-es irányítószám alatt nem létezik hofherr utca...
talán javítani kéne...

"A járműkezelési vizsgára Hofherr utcai vizsgapályán (1202 Budapest, Hofherr Albert u. 109. ) készítem fel tanulóimat, hogy a gyakorlás ugyanott történjen, mint a vizsga."

e-mail küldése

időpont:2009-05-23 01:21:36

küldő:Rácz Kriszta és Kármen

válaszolok

válasz a(z) 1. üzenetre, címzett: Szerkesztő

Sziasztok!
Ezúton szeretnénk megköszönni Nagy Gézának a pénteki sikeres forgalmi vizsgánk érdekében nyújtott erőfeszítéseit!

Két, joggal sikertelen forgalmi vizsga után ajánlották őt, mint a "reménytelen esetek" oktatóját.
Valóban reménytelennek éreztük a helyzetünket, ugyanis az előző oktatónknál "levezetett" 67 pótóra után majdnem elölről kellett kezdenünk mindent, mert Gézánál nem lehet csak úgy, "agyatlanul" vezetni...!
Hálásak vagyunk a hihetetlenül pontos és következetes oktatásáért és azért, hogy volt türelme kivárni, hogy a régi beidegződéseink lekopjanak (addig mondta a dolgokat, míg el nem jutott hozzánk, néha már azt hittük nem bírja tovább:-)); ugyanakkor sok holtponton lendített át minket a bíztatásaival; neki tényleg szívügye, hogy meglegyen a jogsi!
Aki nála tanul, abban is biztos lehet, hogy csak annyi pótórát kell vennie, amennyi szükséges (ez ma kevés oktatóról mondható el és nem elhanyagolható szempont)!
Ajánljuk Őt Mindenkinek!

e-mail küldése

időpont:2008-03-19 13:18:34

küldő:Szerkesztő

válaszolok

-MODERÁLVA-
Itt lehet megvitatni, mindent, ami az autós-motoros oktatással kapcsolatos. Lehet mesélni tapasztalatokról, vagy akár tanácsot is lehet kérni szakképzett oktatótól.

e-mail küldése

időpont:2008-01-15 17:07:28

<< előző oldal