.: Üdvözöljük Kedves Látogatóinkat! :.Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új lakás berendezéséről, a konyhabútor meghatározó eleme lesz lakásunk hangulatában, ezért fontos, hogy életritmusunkhoz, szokásainkhoz igazodjon!

Üzletünk Kaposvár Ady E.u.5. szám alatt található, (térkép menüpont alatt helyrajzilag is megtekintheti).

A konyha a családi étkezések, közös főzések és baráti összejövetelek helyszíne, a közösségi élet egyik centruma lehet. Alapvető követelmény tehát, hogy esztétikus, kellemes és harmonikus környezetet biztosítson, ahol öröm a munka, minden kézre esik és jó a hely kihasználás. Konyhabútorainkat változatos formavilág, az elemek bősége és óriási színválaszték jellemzi.

Ezenkívül forgalmazzuk még frigoMEC Olasz vendéglátó ipari gépek forgalmazójának termékeit.

Az általunk forgalmazott termékeket megbízható minőség, gazdag stílusválaszték és biztos európai háttér jellemzi. A készülékek tökéletes kialakításának, a magas minőségű alapanyagok használatának, a stílusos dizájnnak és a legmodernebb technológiák felhasználásának köszönhetően a termékek hosszú távú és gyakori használatra alkalmasak. Még a legforgalmasabb üzletekben is.

 

 

 

Olasz konyhabútorok egyenesen Olaszországból...

Barangoljon a konyhabútorok világában.

 

 

 

 

Egyedi  gyártás előnye, hogy szinte minden megoldás kivitelezhető! Az egyszerűbb megoldásokat, sok egyénre szabott praktikus megoldásokkal tudjuk kiegészíteni. Több mint százféle ajtóminta, szín kombinációból válogathat, tervezhet. Szintén nagy választékban kínáljuk munkalapjainkat, fogantyúinkat.

 

.:Tervezéstől a kivitelezésig!:.Egyedi bútorok tervezése, gyártása, és helyszíni összeszerelése!Egyéni igényeket kielégítő konyhabútorok gyártása, megbeszéljük a konyhájának szükséges méreteit, designét, elvárásait,megtervezzük ön elképzelései alapján a konyháját gardrób szekrényét, anyag és színösszeállítását.

- Valósággá alakítjuk álmait......


Ne alkudjon meg a széria bútor korlátaival!


Ha már rászánta magát, hogy új bútort vásárol, csináltat az legyen olyan, amilyennek ön megálmodta! Egy komoly egyedi bútor - főleg beépített konyha bútor - hosszú évekig fogja szolgálni önt, nem mindegy milyen a tervezése, a látványa, a minősége.