OLI76.HU - Orosz Olivér weboldala
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
Fórum, vendégkönyv

témakörök:
vendégkönyv
online játékok
festés, airbrush
retro rovat
videoton tvc
programozás
egyéb

Fórum- Utcai Harcos
  Hozzászólások száma: 4 (oldalanként 15 hozzászólás)

4. OLI ( 2011 04 24, 10:47 )
Kicsit még csiszolni kellene rajta, mert a régi játékokban azért a figurák mozgása jobb volt, ez csak egy ilyen első próbálkozás volt.
Ha lesz második rész akkor az jobb lesz.

3. Steveboy ( 2010 01 21, 00:06 )
Annyira nem vagyok oda a verekedős játékokért, de mivel ez inkább retro élményt nyújtott, tetszik. A 6. pályát nem tudtam befejezni, de majd újra próbálom még. :)

2. OLI ( 2010 01 17, 19:54 )
Ezt a játékot a Double Dragon és a Streets of Rage játékok ihlették. A játéktermek fénykorában kedveltek voltak ezek a játékok.
Ez az első ilyen stílusú játékom. Ez látszik is rajta, a figurák mozgatása és a játékélmény nem lett olyan szuper, mint a fent említett játékokban. Remélem azért valamennyire élvezhető. Ha lesz időm, lehet hogy készítek még az évben hasonló játékot.

1. OLI ( 2009 07 02, 18:35 )
Üdvözlök mindenkit!

Ide várom mindenkinek a véleményét a játékkal kapcsolatban. Mi az ami tetszett benne, mi az ami nem tetszett, milyen változtatásokat szeretnétek amitől még jobb lehetne.Te is megirhatod a véleményed:
név*:

jelszó, e-mail, azonosító**:

üzenet***:

ellenőrző kód****:

(írd be a mező felett látható 3 jegyű számot.)* A név tetszőleges lehet, csak tűrje a nyomdafestéket.
** jelszó/azonosító nem kötelező, azért jó ha beírsz valamit (mindíg ugyanazt), mert így tudod igazolni, hogy valóban te vagy az, és ha másvalaki a nevedben ír valamit akkor azonosítani tudom, hogy valóban te írtad vagy sem. Ezt a szövegrészt senki nem látja csak én.
*** A szöveg ékezetes karaktereket tartalmazhat. HTML kódot ne írj, a szöveg formázására mód korlátozottan van. Megtartom a jogot, hogy a nekem nem tetsző (másokat bántó, nyomdafestéket nem tűrő) szöveget kitöröljem (akár az egész hozzászólást).
Jelenleg 4 "szmájli" használható a hozzászólásokban:
:)
:D
:P
:(
Színeket változtathatsz a hozzászólásodban, ha a következő szöveget írod a megfelelő helyre:
[c0] -alap, szürke szín
[c1] -fehér szín
[c2] -fekete szín
[c3] -vörös szín
[c4] -sárga szín
[c5] -zöld szín
**** Ellenőrző kódra azért volt szükség, mert az elmúlt időszakban bizonyos automata programok reklámokat próbáltak beszúrni a fórumba, így bosszantva minket. Ezért a képen látható számot be kell gépelni, és ha ez sikerül, csak akkor kerül be a fórumba a hozzászólás.