OLI76.HU - Orosz Olivér weboldala
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
személyes blog festmények, airbrush online játékok android retro rovat videoton tvc programozás
Fórum, vendégkönyv

témakörök:
vendégkönyv
online játékok
festés, airbrush
retro rovat
videoton tvc
programozás
egyéb

Fórum- Diamond Hunter 3
  Hozzászólások száma: 4 (oldalanként 15 hozzászólás)

4. ( 2015 08 20, 15:47 )

3. Steveboy ( 2011 10 08, 21:46 )
Most sikerült valamivel tovább eljutnom. Ha jól látom, akkor a pontozás mégis úgy van a végén, hogy minél messzebb jutunk, annál több pont jár. Esetleg minden 5. vagy 10. pályára nem lehetne betenni 1-1 bónusz életet?
Ja és még valami! Milyen magasságból nem éli túl a zuhanást a játékos? Előfordult olyan, hogy menekülnöm kellett a létráról, mert felülről üldöztek, de amint oldalra húzódtam és zuhantam, rögtön meghaltam. Esetleg, ha valami buborékban egy felkiáltójel jelezné a veszélyt és megtorpanna a figura, akkor lehetne választani másik irányt (jelen példában néhány fokkal lejjebb való haladást) és úgy van esély a menekülésre. Persze, ha kiakarjuk nyírni a figurát, akkor lehetne 2. gombnyomásra zuhanni is.

2. Steveboy ( 2011 10 08, 09:32 )
Hali! Egész jó ez a 3. Diamond Hunter! Mondjuk a lépcsőknél kicsit zavaró, hogy zuhanás közben nem lehet belekapaszkodni a létrába. Meg kell várni, hogy leérjünk, s csak utána lehet felmászni.
Másik észrevétel a pontozással kapcsolatban.
Ha vége van a játéknak, akkor kapunk +500 pontot? Szerintem jobb lenne, ha mondjuk teljesített szintenként növekedne a pontszám pl. 1. szint +50 2. szint +100 3. szint +150 vagy valami hasonló.
Érdekes, hogy vannak néha kifejezetten könnyű pályák (1 gyémántot kell megszerezni és vége), de vannak igen nehéz pályák (nyilak, szellemek, hulló virágok, nehezen megközelíthető gyémántok stb.). Tudom, hogy ez a véletlenszerű beállítás miatt van, de azért kicsit furi.

1. OLI ( 2009 07 02, 18:35 )
Üdvözlök mindenkit!

Ide várom mindenkinek a véleményét a játékkal kapcsolatban. Mi az ami tetszett benne, mi az ami nem tetszett, milyen változtatásokat szeretnétek amitől még jobb lehetne.Te is megirhatod a véleményed:
név*:

jelszó, e-mail, azonosító**:

üzenet***:

ellenőrző kód****:

(írd be a mező felett látható 3 jegyű számot.)* A név tetszőleges lehet, csak tűrje a nyomdafestéket.
** jelszó/azonosító nem kötelező, azért jó ha beírsz valamit (mindíg ugyanazt), mert így tudod igazolni, hogy valóban te vagy az, és ha másvalaki a nevedben ír valamit akkor azonosítani tudom, hogy valóban te írtad vagy sem. Ezt a szövegrészt senki nem látja csak én.
*** A szöveg ékezetes karaktereket tartalmazhat. HTML kódot ne írj, a szöveg formázására mód korlátozottan van. Megtartom a jogot, hogy a nekem nem tetsző (másokat bántó, nyomdafestéket nem tűrő) szöveget kitöröljem (akár az egész hozzászólást).
Jelenleg 4 "szmájli" használható a hozzászólásokban:
:)
:D
:P
:(
Színeket változtathatsz a hozzászólásodban, ha a következő szöveget írod a megfelelő helyre:
[c0] -alap, szürke szín
[c1] -fehér szín
[c2] -fekete szín
[c3] -vörös szín
[c4] -sárga szín
[c5] -zöld szín
**** Ellenőrző kódra azért volt szükség, mert az elmúlt időszakban bizonyos automata programok reklámokat próbáltak beszúrni a fórumba, így bosszantva minket. Ezért a képen látható számot be kell gépelni, és ha ez sikerül, csak akkor kerül be a fórumba a hozzászólás.