KezdőlapPaypalMoneybookers  | Parfümök nagy ker. áron! | BestApró.hu |

Oldal elemek

Linkek: 

BestApró.hu

BigeXtra.hu  (+18)

 

Banner

A régióban Oplay.hu néven elsőként Magyaroszágon indította el ügyességi játék szolgáltatását a London Technologies Ltd. A site-on egymás ellen játszhatnak ügyességi és logikai játékokat a felhasználók pénzért.
A nemzetközi klasszikusok mellett, mint römi, backgammon, billiárd és kockapóker a világon először itt játszhatnak a felhasználók pénzért ultit. A játékosok minden játék előtt felajánlanak egy valós tétet, amelyet a játék nyertese kap mag. A szolgáltató minden egyes játék után asztalpénzt kap, amely a tétek 4-15% -a.Nekem elsőre megtetszett ez az oldal. Mert nem kimondott szerencsejáték oldal, itt számít a kombináció készség, a logia. És szinte egyenlő esélyekkel indul neki minden játékos. Minden játékot két játékos játsza. Pl. a kockapókernél is, igaz nem ugyanazon az asztalon. Minden fordulóban ugyanazok a számok pörögnek ki mind a kettőtöknek, és csak rajtad múllik az hogy mennyire tudod ezt kihasználni. Itt nem foghatod a vereségedet arra hogy rosszul pörögtek a kockák, hisz az ellenfelednek is ugyanúgy pörögtek. Nekem ez a játék jött be.

Az első befizetésre elég jó bonuszt adnak. A befizetett összeg 150%-át kapod meg rögtön, amiből játszhatsz is.Pl. ha befizetsz 80 eurót, akkor ehez rögtön kapsz 40 eurót, vagy is a számládon rögtön 120 euró lesz. De ezt csak úgy veheted ki ha legalább a bónusz összegéig játszol. Ami nem egy ördöngösség. Ezért is érdemessebb az első befizetéskor nagyobb összeget átutalni.

És a befizetés. Én inkább a Paypalt vagy a Moneybookerst ajánlanám.Ha kártyával fizetsz akkor  először dokumentumokat kell elküldened az Oplay részére hogy tied a kártya. Másodszor pedig a két internettes banknak sokkal kevesebb az átutalási költségei. Az oldalamon külön menüpontban segítséget is találsz a regisztrációkhoz, és a linkre kattintva regisztrálni is tudsz.

És ezek után ha kedvet kaptál a játékhoz akkor kattints az egyik banner-re.


2007 Játékkal Pénz! - www.jatekkalpenz.atw.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetések:

TopSite.hu - A web legjobbjai.
CoderGarner - BannerCsere 1:1