Létesítményeink

A hazai szekció
Sportlétesítményeink a község szívében helyezkednek el, pontosan a központi buszmegállónál. 2006. nyarán pályázati forrásból az egész öltözőkomplexum felújításra és átépítésre került. Az új vizesblokk kialakítása következtében a játékvezetők új öltözőbe költözhettek, ezzel egy időben pedig elkészült a pálya melletti bekötő út aszfaltozása is, amely a település mellett vezető főútról vezet közvetlenül a sportpályához.
A vendég szekció
A pálya megközelíthető a településen át és a megkerülő főútról is a már fent említett bekötőúton. Parkolóhely akad bőven a személyautók és a buszok számára is. A pálya északi partvonala mentén állnak a kispadok, a déli oldalon felállított padsoron pedig van ülőhely bőven a nézők részére, igaz a pálya középvonalának magasságában általában a mindig elfogulatlan és tárgyilagos hazai keménymag buzdítja a csapatot... :-)
Hagyományosan a vendég kapu
Futballpályánk területe átlagos nagyságúnak mondható, de talaját a gyakori északi szél gyorsan kiszárítja. Csak a legnagyobb esők idején ajánlott éles cipőt húzni, egyébként a "sűrűstopnis" vagy a "hernyótalpas" is megteszi. Száraz időben rendszeresen locsoljuk a pályát, ez azonban nem pótolhatja az esőt, ami nyaranta a környéken sajnos igencsak ritkán látott vendég.
Futós pálya
A pálya állapota folyamatosan változik, mivel az öltözők épületével egybeépített napközit látogató és a környéken lakó gyerekek a pályán valamint a pálya mellett található játszótéren is szívesen játszanak. Sajnos edzések csak ritkán teszik próbára a gyep állóképességét, és e ritka alkalmakon is többnyire csak serdülő korú fiatalok (tisztelet a kivételnek) kergetik a labdát Túri János edző irányítása alatt.