| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
TheProb Admin

Csatlakozott: 2006.05.22., Hétfő, 16:20 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 6:24 pm Hozzászólás témája: Az új fegyverem! |
|
|
Helló mindenki!!! Mivel az oldal kb. 2-3 hete indult és a fórum a mai napo ezért én leszek az első aki elmondja hogy milyen fegyvere is van.
Nos, nekem egy Both Elephant XM8 típusú AEG (Automatic Electronic Gun-Automata Elektromos Fegyver) fegyverem van amelyről akit bővebben érdekel a főoldalon fog találni a csapattagok menü alatt. Addig is itt az egyik kedvenc képem róla.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
enemyrecon Újfiú

Csatlakozott: 2006.05.24., Szerda, 9:52 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Nézz csak hátra!!
|
Elküldve: Szer. Máj. 24, 2006 9:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
szia ha már itt tartunk akkor:[img]450 [/img] itt a kedvenc fegyverőmről egy kép! _________________ Elsődleges:TM G3 SAS Custom
Másodlagos:Thompson M1928 Drum Rifle (rulez) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

Csatlakozott: 2006.05.22., Hétfő, 16:20 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: Szer. Máj. 24, 2006 3:03 pm Hozzászólás témája: Szar a link!!! |
|
|
Helló légyszíves linkeld be újra a képet mert nem jó.
szerintem ez a baj. [img]"szám" [/img] és így lesz jó [img]"szám"[/img]
és kösz. TheProb |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

|
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: Helló-tamás! |
|
|
Dutod erre azt mondanám csak hogy egyrészt te aztán nagyon láttad az xm8-at, de mind1 hadjuk ezt a témát. Maga a fegyver nagyon jó, igaz műanyag gear-el de ez egy darabig elviselhető, meg akinek a külselye nem tertszik az így járt saját vélemény.
!FIGYELMEZTETÉS!
Ha a jővőben is mindent fikázol az azonnal moderálva lesz!
Főleg nem kéne mindent alapból és rögtön fikázni, főleg hogy ha nem is igazán értesz hozzá.  _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
main Újfiú

|
Elküldve: Csüt. Jún. 29, 2006 4:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Párszor játszottam paintballt és nagyon élveztem a játékot de saját felszerelés hiánya miatt ez elég költséges hobbi.
Most ismerkedek airsofttal és úgy tűnik a játék hasonló élvezettet nyújt mint a paintball és megfizethetőbb.
Fegyvereknél: 0.8 Joule-bol ható távolságra lehet-e következtetni?
Fegyverek aksival működnek?
Ha igen, egy feltöltéssel hány darab lőszert lehet kilőni?
 _________________ Üdv: main |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
main Újfiú

|
Elküldve: Csüt. Jún. 29, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezekkel lehet élvezetes játékot játszani?
http://www.eshock.hu/catalog/i.php
Heckler & Koch G36c (M85)
KK K94 mesterlövész puska _________________ Üdv: main |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

|
Elküldve: Pént. Jún. 30, 2006 8:34 am Hozzászólás témája: Válasz |
|
|
Helló!
Az a 2 fegyó ami az eshock-on most akciós (sniper,g36) azok úgy ahogy vannak nagy szarok. Ezalatt értem azt hogy gyenge az anyaguk és maga a fegyver is elég gyöngécske. Az automata fegyverek amik ún. AEG-ek ezek akksival mennek, de azt sajnos nem lehet megmondani hogy mennyi golót tud kilőni, mert az függ az akksi teljesítményétől,kapacításától,a motortól, sok mindentől. _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
main Újfiú

|
Elküldve: Pént. Jún. 30, 2006 11:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Köszi
Tudnál nekem fegyvert ajánlani, 15000 HUF körüli árban?
Játszani hol szoktatok? _________________ Üdv: main |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

|
Elküldve: Pént. Jún. 30, 2006 12:42 pm Hozzászólás témája: vásár |
|
|
Helló!
Hát az a baj hogy 15 körül JÓ fegyvert nem kapsz, a legolcsóbb viszonylag jó fegyver az xm8 de az is 20000. Egyébként mi a város mellett szoktunk játszani.  _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnakeEye Újfiú

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 1:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziaszotok, engem lehetséges, hogy érdekelne az airsoft, de addig nem igazán akarok belefogni amíg nem ismerem mind a fegyvereket, mind a felmerülő járulékos dolgokat, illetve költségeket. Ezért, ha meg tudnátok mondani, hogy legközelebb hol és mikor játszotok akkor szívesen elmennék egy kicsit nézelődni és tájékozódni! Aztán majd meglátnánk, hogy mi lessz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

|
Elküldve: Vas. Dec. 10, 2006 6:04 pm Hozzászólás témája: Helló! |
|
|
Helló!
Az a baj, hogy nincs játék, mert nincs csapat.  _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnakeEye Újfiú

|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 11:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szóval akkor csak te alkotod ezidáig az OAT-ot? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnakeEye Újfiú

|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 9:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy lenne még rajtam kívül is pár "vállalkozókedvű egyén", és ha többen lennénk akkor talán nagyobb eséllyel tudnánk egy olyan csapatot összeállítani amivel lehetne jókat játszani, és onnan már határ a csillagos ég! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SnakeEye Újfiú

|
Elküldve: Pént. Dec. 29, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Na úgy néz ki, hogy próba képpen én, és pár ember a közeljövőben(max2-3hónap) felszerelkezünk spring fegyverekkel, szóval ha lesz kedved akkor majd összeállhatunk játszani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TheProb Admin

|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 7:31 pm Hozzászólás témája: Csa |
|
|
Helló!
Hol lax? _________________ Nem az a jobbik játékos az airsoft-ban akinek jobb és drágább a fegyvere, hanem aki jobban tudja használni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|